dansoare Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 salut! sa ma lamureasca cineva,va rog,daca reductorul de y60 se potriveste PERFECT in locul celui de y61.va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Re: cutie de transfer y61 Salut, din ce am cautat eu in extrasele de manuale de service, imi apare ca pe ambele tipuri de masini s-a montat cutia de transfer cu codul TX12A, rapoarte 1 si 2.020. Cel putin pe Y61 cu motorul de 2.8 sunt de parere ca ar trebui sa fie aceeasi cutie de transfer, fara emotii. Pe de alta parte, stim cu totii ca nimic nu este perfect pe lumea asta :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat August 2, 2012 Autor Partajează Postat August 2, 2012 Re: cutie de transfer y61 multumesc,am mai auzit si din alta sursa ca ar fi acelasi reductor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate