gabi.r Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 (editat) Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Se pare ca înainte de trial, la clasa open conduce din nou clasamentul samuray-ul negru de la X3M Vâlcea...nu știu cine o fi vinovat pentru constantele si frumoasele performante, mașina ? sau echipajul Marius Sirbu / Cristea Cristian ?...mai degrabă cred ca băieții astia au noroc, au blat cu arbitrii, au cunoscut traseul...samd...pe de alta parte au si un antrenor extraordinar...pe Razvanuta ( apropo, felicitări watcher/ Răzvan pentru cum ați mers ) Indiferent de conjunctura favorabilă, vreau sa le adresez colegilor mei de club ( asta ca sa scutesc pe mai multa lume care nu se mai opreste cu laudele la adresa clubului nostru alcatuit acum din 2 masini de competitie care mai de care mai schioape ) un sincer BRAVO !!! felicitări pentru toți participanți !!! Editat August 26, 2012 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Atenție !!! Trialul e life pe Antena 3 !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 TaubenreutherTranssylvania trial – 2012 Cateva poze facute astazi: Mai multe poze aici: http://www.99poze.ro/TaubenreutherTranssylvania_trial_/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 (editat) Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Felicitari celor care au reusit sa termine traseele Felicitari premiantilor Felicitari tututror participantilor o mentiune aparte rasturnacilor , din tagma carora fac si eu parte acum .... ,) Felicitari organizatorilor, mai ales pentru trasee .... regret din suflet ca nu am reusit sa le vad si pe cele din ziua a 2-a , masina era un pic sifonata dupa ce m am dat peste cap de vreo 6-7 ori .... singura bila neagra pe care am sa o acord e roadbook ul .... oricum , ma inscriu de pe acum pentru editia 2013 pun si o poza facuta de Razvan GTC cu copacul care ne a oprit din zbor .... PS multumesc Vali Babu si Adi Kamikaze pentru ca ne ati dat jos din copac .... ;) Editat August 26, 2012 de john Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 ce mi-a fost dat sa vad ochilor nu mi-as mai dori, bine ca nu ati patit nimic, sanatosi sa fim ca restul le facem noi. KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 (editat) Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Deci de voi pomenea prezentatorul de la Cora? Daca bine retin spunea de rapa de 50-60 de metrii, 15-16 rostogoliri. Ca ati repus masina pe roti, v-ati scuturat si ... mai departe? Editat August 26, 2012 de vas_adam2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luci1986 Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 (editat) Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 http://s1157.photobucket.com/albums/p591/sory2108/?action=view¤t=c72b0a33.jpg Editat August 26, 2012 de luci1986 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Deci de voi pomenea prezentatorul de la Cora? Daca bine retin spunea de rapa de 50-60 de metrii, 15-16 rostogoliri. Ca ati repus masina pe roti, v-ati scuturat si ... mai departe? Cred ca se referea la Crinu, el s-a dat peste cap ca crocodilul, mai bine ca noi. Noi am facut 6-7 tumbe pe o ravena in jos. Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miko Istvan Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 troliul nostru cu firul pus dublu a tras usor masina lui Crinu prin desis. Fratii Kiraly asigurau. Multi au pus mina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Tupare, o sa primesti la acatiste (de bine) dupa treaba asta... Ma bucur ca lucrurile s-au terminat doar cu atat! Felicitari participantilor si maaaare parere de rau pentru ca am lipsit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Poza asta este facuta dupa ce ne-au dat kamikazii jos din pom. Multumim pt ajutor! Ulterior, dupa ce John a dres directia, a coborat cu masina pe roti toata ravena pana in vale, iesind in forestier. Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crinu Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 (editat) Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Din tagma " rasturnacilor " am facut si eu parte de data asta. Tin sa multumesc in mod special acelor oameni care pastreaza nealterat spiritul offroad, de ajutorare neconditionata la nevoie. De data asta noi ( eu si Cornel )am beneficiat de ajutorul pretios al unor offroaderi adevarati ca Fiko si Miko, fratii Kiraly, Romica si al celorlalti care erau acolo, care fara sa stea pe ganduri, uitand pe moment de adrenalina competitiei, ne-au dat primul ajutor si ne-au readus la lumina din rapa adanca in care am plecat in vizita fara voie. Le acord tuturor acestora premiul nostru de Fairplay ! Daca e sa explic evenimentul, cred ca cea mai buna explicatie este ca am subestimat probabil unghiul lateralei, asa ca desi Cornel facea contrabalans ( e cam sub nr de kg necesar pentru asta ) si mergeam ultra atenti, pe praf si frunze uscate, m-am " varsat " cu mare viteza, rostogolindu-ma " ca un crocodil ". Acaretul made" DOJO MOTORSPORTS " nici nu a stiut ca s-a intamplat ceva, asa dupa scoaterea uleiului din cilindrii, Cornel a terminat traseul singur singurel pe roadbook, in timp ce eu plecam la spital. Acum sunt perfect OK !!! Multumesc si organizatorilor pentru grija si pentru frumoasele trasee ! Regret ca nu le-am vazut pe toate. Poate la anu'... Editat August 27, 2012 de crinu Is offroad just a hobby ? No, it's more of a love story KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anne Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Sunt multe de spus. A fost primul concurs la care am participat si nu am cu ce sa compar. Doresc sa spun ca a fost o experienta deosebita si multumesc tuturor celor din organizare pentru tot. M-am simtit extraordinar. Multumesc si celor care m-au ajutat in momentele dificile. Traseele au fost foarte frumoase. Oamenii minunati. Felicitari! Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Da, intr-adevar, la aceasta etapa de campionat, un regal al rasturnarilor spectaculare, de departe Crinu intrunind toate cerintele de ..."Rasturnacius Maximus"!!!:ha::ha::ha: ...John si Balauru', pe de alta parte, la open, au executat, fara asidui antrenamente anterioare, un eclatant "dublu axel cu sextuplu tulup" cu o salutara finalizare, in copac!!! :ha::ha::ha: Cu aceasta ocazie, s-au putut verifica anumite rollcage-uri, executate de anumiti oameni...nu dau nume:grin::grin::grin: Cat despre subsemnatul...m-am dat copilot la Marinica, von Museteanu, chitit fiind sa calarim cai mari la open!!!...s-a dovedit, destul de repede, ca, caii nostri erau neste amarati de ponei...intrucat G-klasse-le cu care ne-am dat s-a manifestat plenar...si implacabil sub forma de samovar!!!:cn Cat despre concurs pot sa spun ca m-am bucurat de tout cat am putut de mult, inclusiv de partea sociala! :grin::grin::grin: Daca nu exista rateul cu road book-ul din prima zi, nu ar fi existat tot felul de prelungi si obositoare, ca sa fiu eufemistic, discutii ...si ar fi fost foarte bine! Concertul cu Celelalte Cuvinte...:ha::ha::ha: glumesc, cu Semnal Mmmmm, a fost senzational!!! Felicitari organizatorilor pentru toate cele bune din acest concurs!!! Si inca o mentiune....Bucur, frate, ai fost senzational in calitate de "moderator" al trialului de duminica transmis in direct la Tv!!!:h5 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Pai daca au scris 2-3 randuri Balauru, Crin, Anne, si SEMAKA cred ca e normal sa scriu si eu cate ceva doar sunt RASTURNAC nu?!! O etapa mult asteptata de mine. Am ajuns vineri dimineata cu Gaganu si Tomita, pe Razvan GTC l-am pierdut pe drum. Ne-am cazat si odihnit putin. Corina ne rezervase camerele, era totul comform planului. Macavei mi-a adus copilotul de la gara. Incepeau sa vina participantii ne-am facut inscrierea, verificarea masinii si in agitatia creeata, pierd cheia de la autoplatforma.... Avenit si ziua startului. Am plecat de pe 3 si la primul cp, dupa vreo 8km l-am zarit pe Vali Caloianu plecat de pe 1 si pe care l-am depasit dupa ce i-am inghitit 10 km de praf pe forestier. Radu Serbanescu plecat de pe 2 ratacise drumul undeva la inceput. La o ezitare a lui Vali il depasesc si ma duc ............ pana ce imi greseste Andrei traseul si bag vreo 900 m de balareala. ma intorc pe drum si de la pozitia 161 pe rodbook zi 1 nu au mai coincis distantele cu schita 70 m dupa aia 250m .... nu era nici o intersectie. La 320 era dar nu semana . Mai bag vreo 680m nimic. Ma intorc mai fac o data portiunea... nimic ma duc la plezneala gasesc o intersectie ce semana, dar nu la distanta ceruta ii dau span, gasesc alte pozitii si ajung in cp2 = cu cp3 pauza de masa cu niste nervi , scot 100 euro o pun pe masa comisarilor de traseu zicandu-le " fac contestatie " Eram suparat ca balarisem 7 minute. Beau un litru de apa si ma mai linistesc.... ce rost sa stric prietenii Alin , Turcu ,Levo, Pedro, Luci, Mao, Ghiulo si restul echipei din Cluj. Plec foarte tare din cp si pe o trecere prin parau fortez si ...parca s-a auzit ceva la roata stanga... lucru comfirmat 1 km mai sus cind intr-o curba grea pe urcare nu mai tragea de loc. aveam doar tractiune spate rupsesem planetare stanga ( la Arges am rupt dreapta ) si nu mai puteam urca. Am incercat 1, 2, 3 elanuri si la al 4-lea elan ma dau prea in spate se duce dreapta spate in sant si...... incepe rostogolirea de pe partea dreaptai, acoperis si ma opresc pe partea stanga. Daune: parbrizul spart si acoperisul indoit, dar tot aici a pleznit cred eu si radiatorul..... . Greseala de pilotaj, asta e, daca ma troliam nu ma rasturmam, numai ca nu prea erau pomi grosi decat crengute. De acolo s-a rupt filmul am mers foarte greu si in apropiere de final unde am balarit putin am hotarat sa parasesc traseul. Ziua a doua am luat startul de pe 17 dar nu am putut merge normal deoarece pierdeam apa .. cam 64 de litrii de apa am bagat in radiator. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu stcle bidoane si cu tot ce mai aveau prim masini. am terminat primii din coada cu 300 min de penalizare pentru parasire de traseu. Andrei la start nu a dat pe 0 teratripul si am mers dupa ochi. Trialul, din nefericire am masina pe benzina, si fara snorchel. La trecerea prin groapa am luat apa si vreo 10 secunde de pauza. Nu mai avea viata. l-am terminat cu 1.49 pe 3. Am facut Clujul fara servodirectie si am o febra musculara parca am fost la concurs de haltere nu de condus Peisaje superbe, oameni carismatici, dar roadbook-ul din prima zi -DURERE- pe anumite portiuni nu se vedea pe el nimic Multumesc lui Tuparu, Ionut si lui DOJO motorsport pentru rollkage si centurilor care ne-au tinut. Felicitari castigatorilor. Si va invit la Sarata Monteoru unde voi face roadbookul la standard si notiunea de "slab vizibil" nu exista fara benzi din 50 in 50 m, in schimb o sa avem labirinturi Ne vedem la anu. P.S. Daca vreti vin sa va verific roadbookurile inainte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Felicitari...din nou...echipajului X3M VALCEA...Marius (Tyh) si Cristi (Vetu)!!! Tineti-o tot asa pana la sfarsitul campionatului! Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 (editat) Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Am fost si la Cluj. Pentru echipa noastra nu a inceput f. bine. Pe drum un TIR ne-a acrosat si ne-a zburat oglinda+aripa S spate indoita. Daca un trageam de volan acum eram...:pr1 Am avut noroc!!!:al:ih Prima zi...roadbook greu lizibil :fr2 scris de mana si tras la "xerox-ul" de la facultate, desene ciudate, unde nu era important f. bine semnalizat iar in zone cu multe semne de intrebare nu era nicio banda asa ca a rezultat...balaureala. Total traseu 120km. Cam mult... Ziua 2. Road book perfect, trasee superbe. A fost minunat!!!:banana:banana:banana Doresc sa FELICIT :1 si pe aceasta cale colegii care au facut traseul pentru ziua 2. Trialul a fost f.frumos. Din pacate pe ultima portiune am ramas suspendat pe puntea spate asa ca am pierdut timp pretios! Mie mi-a placut si m-am simtit bine!!! :tk@unimog!!! P.S. Zoli a dormit 3 zile la hamac! :grin: Editat August 27, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Printre picaturi @unimog :br a ajutat niste colege aflate la ananghie!:h5 Se facuse coloana in spatele nostru...:wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Cum arata o cursa in desfasurare, din campionatul national de offroad, clasa open : http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/418934_10151129654264295_1620508023_n.jpg Dupa cum vedeti, nu e nimic de speriat la Open :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Cum arata o cursa in desfasurare, din campionatul national de offroad, clasa open : dupa cum vedeti, la etape se bea doar apa plata si coca cola (si cred ca si aia era light) :) ... exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Multumiri tuturor participantilor la editia din anul acesta. Multumesc in numele colegilor mei pentru aprecieri si imi cer scuze pentru erorile din prima zi de open. Am primit si copia transmisiunii in direct de pe TVR Cluj (aproape 90 min). Am convertit DVD-ul in format mp4 si am obtinut un fisier de cca 1.2 GB. Din cate am inteles, la marimea asta nu se pot incarca fisiere pe forum. Am incercat sa-l postez pe Sendspace dar si acolo limitarea e de 300 MB. Ma ajuta cineva cu o idee? toate cele bune, Sorin Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Ez video splitter, il faci in 6 bucati de 15 minute si le pui pe youtube :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 dupa cum vedeti, la etape se bea doar apa plata si coca cola (si cred ca si aia era light) :) ... Asta este o explicatie clara pentru acest sir de rasturnari!!! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Mai pun si eu una pe lista :) : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 feedback dupa Cluj: o etapa din pacate cu ghinion pentru noi - cu patania de mai sus - care daca nu s-ar fi desprins din radacina acel copac pe care ma sprijineam cu masina mai mult ca sigur ca nu faceam acel flic-flac, dupa care m-am ales si cu o taietura de la ramele de la ochelari - thank God ca nu a fost nimic mai rau! anyway - asta este - trecem peste asta si vom avea mai multa grija pe viitor in rest - bravo celor 3 echipaje de pe locurile 1, 2 si 3 care au mers iarasi excelent Pacat ca o etapa asa de veche si cu traditie a avut atatea probleme de roadbook - nu ar trebui sa se intample asa ceva daca organizatorii ar fi mai atenti RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate