viorelvlad Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Pinto ,te rog rezerva-mi si mie o camera la casute . Multumesc . Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Pinto ,te rog rezerva-mi si mie o camera la casute . Multumesc . Esti rezervat de cand mi ai sunat Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Standard: Radu Serbanescu (Duke) / Dan Bucuras (Bucuras alias...) - Mitsubishi Pajero. Am facut inscrierea pe site, plata o facem la fata locului. Cazare la hotel. Ne vedem la start ! exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Standard: Radu Serbanescu (Duke) / Dan Bucuras (Bucuras alias...) - Mitsubishi Pajero. Am facut inscrierea pe site, plata o facem la fata locului. Cazare la hotel. Ne vedem la start ! Trebuie sa va decideti pentru ca Dan mie mi a spus ca vreti cazare la cabanute, cum ramanem? Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Trebuie sa va decideti pentru ca Dan mie mi a spus ca vreti cazare la cabanute, cum ramanem? cabanute. copilotul are intotdeauna dreptate :) multumim si scuze pentru incurcatura. exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Pedro - venim si noi la open - andrei+george - cazare hotel ne-am inscris si pe site :) 1 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Pedro - venim si noi la open - andrei+george - cazare hotel ne-am inscris si pe site :) Stiu Andrei, si v-am rezervat camera deja. va asteptam Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Venczel Sorin Chiriac Romica Mercedes Proto Pilot Copilot Masina Ion Tudor Claudiu Toma Bogdan Marin Toyota LJ 70 Abri Csaba Varga Barabas Suzuki Jimny Stanila Florin Stanila Georgeta Nissan Patrol Floricescu Adrian Alexandoae Valentin Toyota HDJ 80 Ilisei Ciprian Safir Iulian Mercedes G Degeratu Andrei Bobu George Jeep Rubi Vlad Viorel Croitoru George Toyota LJ 70 Capatana Razvan Logofatu Cristian Nissan Patrol Cutean Paul Bocan Andrei Ioan Mitsubishi Pajero Sarbu Marius Cristea Cristian Suzuki Samurai George Lazariu Laurentiu Gogan Portoyolvo Laplander Bulugioiu Silviu Hazgan Andrei Isuzu Trooper Pilot Copilot Masina Ursu Mihai Ionel Nistor Lucian Ionut Dacia Duster Petrescu Catalin Dumitrache Maria Dacia Duster Piedemonte Alexandru Stoica Dragos Toyota LC 90 Copil Ovidiu Copil Carmen Toyota Land Cruiser 80 Fasola Alexandru Udrescu Ionica Mitsubishi Pajero Nedelcu Ovidiu Kiss Zoltan Toyota LJ 70 Caloianu Valentin Furtuna Costin Toyota LC 90 Sipos Carol Sipos Zoltan Mecedes GD 300 TD Serbanescu Radu Bucuras Dan Mitsubishi Pajero Asta sunt concurenti inscrisi pana acuma, haideti si voi(cei care stim ca veniti si nu v-ati incris pe site) si da ti drum la tastatura 1 Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 S-ar putea sa-mi fac o surpriza...sau o aroganta...si sa apar, mai competitiv ca oricand !!! :grin: 1 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Gata don' Pedro, ne-am inscris si pe site asa cum ai ordonat. PS: despre cauciucuri.....ar fi mai interesant sa le cantariti anul asta:))). Ne vedem la Cluj. Horatiu Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 casutele s-au ocupat! mai sunt camere la hotel, asa ca hurry up! Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandrin Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Salut Pedro , trece te rog si Alexandrin Macavei & Ciobanu Gheorghe -Standard . Fara cazare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Salut Pedro , trece te rog si Alexandrin Macavei & Ciobanu Gheorghe -Standard . Fara cazare Ok Alex, sunteti trecuti deja pe lista. Horace, buna idea sa stii ca o sa am cont de asta. Haideti ca mai sunt Doar 4 zile Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Pedro, la mine am schimbat copilotul. Vine Andrei Piedemonte ca Dragos Stoica nu poate. Asa ca daca poti schimbal pe Dragos cu Andrei.... pe liste. Ne vedem la Cluj, dar eu nu stiu inca cu ce masina vin ca nu am rezolvat problema cu servodirectia la masina de concurs.... Daca as sti ca nu o "polisez'' as veni cu Hilluxul de strada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Exista un loc liber in camionul care pleaca cu 2 masini de la GTC spre cluj, din ce am inteles pretul este in jur de 1360ron dus-intors. Daca este cineva interesat il rog sa vorbeasca cu Ciprian Budes - 0744.302.121, cat mai repede :) 1 GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Pedro, la mine am schimbat copilotul. Vine Andrei Piedemonte ca Dragos Stoica nu poate. Asa ca daca poti schimbal pe Dragos cu Andrei.... pe liste. Ne vedem la Cluj, dar eu nu stiu inca cu ce masina vin ca nu am rezolvat problema cu servodirectia la masina de concurs.... Daca as sti ca nu o "polisez'' as veni cu Hilluxul de strada. Cam complicat , ca zona are cateva copacei...., mai bine sa o vopseste dupa concurs, sau, tot poti si sa o transformi in masina de rezerva... ehehehe Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Vreau sa zic ca o sa avem spalatorie de masinii si un om care vine in fiecare seara si aduce cauciucuri care au nevoie de vulcanizare sau de orice ... o sa mai fie cateva mecanici la dispozitia voastra plata se face direct la iei dupa intelegere spalatoria e gratis Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Pedro, la mine am schimbat copilotul. Vine Andrei Piedemonte ca Dragos Stoica nu poate. Asa ca daca poti schimbal pe Dragos cu Andrei.... pe liste. Ne vedem la Cluj, dar eu nu stiu inca cu ce masina vin ca nu am rezolvat problema cu servodirectia la masina de concurs.... Daca as sti ca nu o "polisez'' as veni cu Hilluxul de strada. Am corectat pe lista de inscrisi. Daca doresti sa ai formularul de inscriere completat si pentru Andrei (sa nu mai trebuiasca sa completeze cu pixul joi), poti reface inscrierea cu datele lui la copilot. Despre traseu ti-am zis :grin: 1 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Salutare vreau sa va spun ca traseele la standard sunt super sunt si cu alergatura si cu padure si cu gropi si tehnice deci cu de toate. daca pilotul e bun si observa unde e loc de dat si unde de mers mai finut nu ar trebui sa rupa masina. cat despre vopsea e alta poveste, sunt drumuri prin padure unde mai sunt copaci cu crengi mai lungi care vin mai in drum. dar per total eu zic ca ar fi pacat sa se rateze un astfel de traseu. Va astept pe toti la start. Mihai Turcu Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Pedro, crezi ca ne murdarim si de putin noroi sau ne umplem de praf? Sa stiu cum ma imbrac :))) KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Pedro, crezi ca ne murdarim si de putin noroi sau ne umplem de praf? Sa stiu cum ma imbrac :))) Adi e cald tare, dar o sa ai si noroi, dar tu de obicei mergi in fata tuturori si atunci nu ai treaba cu praf ehehehehe Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 cine stie... poate ploua, poate nu :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 cine stie... poate ploua, poate nu :)) Poate cu bere si vin in rest vom cladi cetatiile Ponorului din praful care vom inghiti:cr1 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Meri amu ma Zoli de parca ar fi prima sau ultima data :)))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: Etapa a IV-a a Campionatului National de Off Road - Cupa Taubenreuther Transsylvania 2012 Salut pe toti participantii, organizatorii acestui eveniment frumos si mai ales doresc succes concurentilor de la T44. Regret ca nu sint alaturi de voi:sr. Asteptam cu nerabdare informatiile zilnice si poze cit mai multe!:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate