Yonutz Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: se poate antifona patrolul? Mi-am '' antifonat" masina ' date=' usile cu dynamat , dar nu am dus folia pana jos ca sa poata iesi apa . Am scos tot interiorul si am avut grija de toata podeaua inclusiv degajarea pentru cutia de viteza cu dynamat pentru podea. O diferenta foarte mare nu am sesizat si nu sunt convins ca a meritat atata munca pentru podea. Usile sunt ok si muzica se aude muuuult mai bine ( nu am decat 4 difuzoare fara alte inventii )[/quote'] E bine ca in usi cat si pe podea ...sa lasi niste gauri de scurgere ...Din cauza dif de temperatura ...se poate face condens pe partea aluminizata a Dynamatului .... condens care nu iti va iesi niciodata din masina ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentins1642944615 Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: se poate antifona patrolul? Am lasat toate gaurile care erau din fabrica si dynamatul l-am incalzit foarte bine inainte , am avut rola speciala si am avut grija sa nu prinda bule de aer....exact la asta ma gandeam sa nu faca condens si sa o fac sita :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat August 16, 2012 Autor Partajează Postat August 16, 2012 Re: se poate antifona patrolul? Hilara treaba ... Se vorbeste de Dynamat, adeziv, Patrol, antifonare, roti de 38, subwoofer, scule audio ...Probabil urmeaza ...instalatie de 150 de proiectoare daca se poate legate la luminile de pozitie atent asortate cu pantaloni bufanti albi, ciocate din vinilin gen piele de crocodil verzi, bluza de matase neagra neaparat , lant de aur (merge si unul din fier aurit) de un kil si manele ultima aparitie cu Salam. Dynamatul e bun ...DAR sa nu intri cu masina in apa ... ptr ca iti va tine umezeala si vei ajunge la Fred si Barney ...Ca dinozaurul ala care da din coada sa mearga masina ... Esti sub orice critica prietene. Nu stiu despre antifonat, dar masina va fi pe 33" si cam atat, deocamdata... Proiectoare nu vad la ce mi-ar folosi in plus, iar manele probabil asculti tu. sa-ti fie de bine la creier si corazon 2 Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 (editat) Re: se poate antifona patrolul? Copilas, prieten sa le zici la pustii de pe strada ta ...nu mie ... Am ajutat/ajut cu placere pe multi atat pe forumul asta cat si in afara lui ...dar la cei ca tine le-as taia oricand cu placere sufa de la troliu ...intr-un moment de maxima incordare! (vezi ce inseamna troliu si sufa ... :ha:) Pe romaneste ... esti zgomotos, pretentios dar total "neindemanatic"... esti unul dintre specimenele care ne fut creierii acilea (mie recunosc mi-am murit din neuroni citindu-ti "ofurile", poate de aici mi se trage starea), deschid enspe mii de discutii ... si nu fac nimic! Daca pui pe forum o poza cu tine facand ceva la masina aia a ta (urmare a sfaturilor celor de aici, nu ale mele ...ca ale mele nu sunt bune :ha:)...inseamna ca atunci m-am inselat in ceea ce priveste persoana matale si imi cer scuze inca de pe acum ca te-am impuns ...:grin: ...Numai ca ... :wink: Editat August 16, 2012 de Yonutz 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: se poate antifona patrolul? Eu m-am oprit la jumatate cu straturile de antifonare si izolatie termica . La acest nivel chiar n-a meritat munca . Intre timp am si ( cam ) indoit unele zone pe la usi , deci pentru viitor ideea cam stagneaza ... Merg cu Patrolul ( o versiune modificata personal ,spanioloaica la origine , acum model KY26...1 , in continua evolutie .... ) zilnic , si destul de frecvent distante mari dintr-o impuscatura (ultima .... Rosia Montana - Galati , plecat la amiaza , ajuns la miezul noptii , pe unele drumuri-surpriza din incintatoarea noastra tarisoara ) ... chiar reflectam la volan ...daca sa ma reapuc de lucrare . Motivul gindirii astea profunde era radiolu' care trebuie mai 'argumentat ' ca sa merite ascultat ( Patrol pe KM 2...) Deci - 90% are sanse de a ramine cu ce a prins-o inghetul .... daca cumva ramine rutiera - atunci beneficiaza de cele 10% . Adica numai daca cumva mi-o mai cumpara-o vreunu'.... nebuni au fost si vor mai fi .... Pin' atunci , sunetul si vibratiile , asociate cu tunelul central mai fierbinte ca virgula curvele de pe plaja sint pentru mine parte din bioritmul meu propriu si personal . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat August 24, 2012 Autor Partajează Postat August 24, 2012 Re: se poate antifona patrolul? Copilas, prieten sa le zici la pustii de pe strada ta ...nu mie ... Am ajutat/ajut cu placere pe multi atat pe forumul asta cat si in afara lui ...dar la cei ca tine le-as taia oricand cu placere sufa de la troliu ...intr-un moment de maxima incordare! (vezi ce inseamna troliu si sufa ... :ha:) Pe romaneste ... esti zgomotos, pretentios dar total "neindemanatic"... esti unul dintre specimenele care ne fut creierii acilea (mie recunosc mi-am murit din neuroni citindu-ti "ofurile", poate de aici mi se trage starea), deschid enspe mii de discutii ... si nu fac nimic! Daca pui pe forum o poza cu tine facand ceva la masina aia a ta (urmare a sfaturilor celor de aici, nu ale mele ...ca ale mele nu sunt bune :ha:)...inseamna ca atunci m-am inselat in ceea ce priveste persoana matale si imi cer scuze inca de pe acum ca te-am impuns ...:grin: ...Numai ca ... :wink: lista mea de probleme la masina: Tampon Motor Stanga Pompa injectie Pivoti bara directie secundara si primara Reparatie decuplare bara stabilizatoare Tripla + Stop frana + rama spoturi de inlocuit Prag stanga de inlocuit Ornament aluminiu spate mijloc de inlocuit Joc balama haion buton idle nefunctional cheder capota reparat instalatie spalare faruri(inlocuit furtune/cap picurator) Clipsuri grila fata Cablu airbag scaun sofer(mi l-a rupt cainele si trebuie reparat/inlocuit) Verificat aeroterma + a/c(baga rece dar nu prea baga cald) Verificat pozitie marsarier(uneori nu intra in marsarier si mai trebuie sa rulez masina cativa cm) Amortizoare capota Verificat cablaj proiectoare(uneori merg, alteori nu) Ineficienta franare dreapta spate Verificat frana de mana Schimbat fluide: cutie, reductor, servo, antigel, ambreiaj kit suspensie +5cm cu amortizor de directie(mi s-a rupt un arc si mai bine pun direct suspensie offroad) anvelope cooper stt 33"(pana acum am avut timp de cca 7 ani un set de 31" resapate malatesta, au fost foarte bune dar unul a facut pana si s-a rupt, mai am 3 si le voi inlocui pe toate cu 33") senzor lumina haion clipeste si haionul scartaie buton reglaj electric scaun pasager lipsa centurile de siguranta nu functioneaza corespunzator(blocheaza prea des, nu se mai ridica singure) ma duc sa le rezolv pe toate saptamana viitoare, nu singur ca nu sunt mecanic ci printr-un om care stie ce face(pana la urma respect si iubesc prea mult masina ca sa-i fac vreun romanism) p.s. e posibil sa nu am bani de anvelope acum, insa pana in iarna le rezolv. toate atacurile tale yonutz sunt total nejustificate si gratuit rautacioase in conditiile in care n-am facut decat sa fiu eu insumi si daca acest lucru te deranjeaza(in lipsa unor injurii sau denigrari spuse de mine) atunci problema este a ta si nu a mea. tu nu poti fi tolerant si probabil ai o idee destul de fixa despre cum ar trebui sa fie lumea de pe forum; afla ca fiecare e cum vrea, iar atat timp cat nu ma iau de nimeni si nu comentez gratuit toate celelalte lucruri spuse de mine pe forum nu pot fi incadrate la galagie; de ce esti tu singurul deranjat? Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat August 24, 2012 Autor Partajează Postat August 24, 2012 Re: se poate antifona patrolul? Pin' atunci , sunetul si vibratiile , asociate cu tunelul central mai fierbinte ca virgula curvele de pe plaja sint pentru mine parte din bioritmul meu propriu si personal . exact ce-ai descris tu aici e problema pe care nu o mai pot duce la patrol, in rest e perfecta masina Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: se poate antifona patrolul? Pentru a reduce cele de mai sus fabricantul a apelat si el in ceasul al treispelea la unele imbunatatiri , scuturi termice , mase inertiale , etc . Unele au avut un real succes , altele mai putin . Scuturile termice au fost la timpul aparitiei lor cele mai apreciate .Sint si usor de pus in practica ( adica nu modifici mai nimic , doar adaugi , dar cam migaloasa treaba ). ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Re: se poate antifona patrolul? eu pentru modificarea zgomotelor as pune in loc de 2,8 td un 4,2 aspirat nu se mai uade turbina, iar motorul iti e drag sa auzi cum maraie iarasi imi place cum suna cel de 3 l in 4 cilindrii...dar nu ca cel de 4,2 in 6 in rest, se mai poate pune un strat de izolatie pe tevile de esapament de la galerie pana la toba, lucru ietin si nu prea strica, din contra, nu se mai incalzeste asa sub tabla salut! spunemi te rog ce izolatie se poate pune pe tevile de esapament,de unde se poate cumpara si cat ar acosta aproximativ materialul? multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Re: se poate antifona patrolul? salut! spunemi te rog ce izolatie se poate pune pe tevile de esapament,de unde se poate cumpara si cat ar acosta aproximativ materialul? multumesc! Banda termoizolanta.......AICI REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate