thx Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Buna ziua ajutati-ma va rog colegi olteni cu informatii referitoare la zona Orsova ,Moldova Noua, Bazias. Ma intereseaza zone frumoase de campat cu cortul , pensiuni , obiective turistice , starea drumurilor in zona mai sus mentionata. Eu voi merge cu FOCA ( LRD 1 ) insa amicii mei merg cu turisme gen Passate , Octavii , etc . Nu cunosc zona deloc , deci orice informatii sunt utile si binevenite. Multumesc. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Re: Informatii obiective turistice, cazare etc pentru Zona clisura Dunarii - Moldova Noua Acum 2 ani am fost pe Cheile Nerei, am mers pe Orsova-Moldova Noua. Drumul l-am facut noaptea si a fost super prost - in sensul ca dupa asfalt brusc treceai la drum de tara, cu diferente mari de nivel. Bolovani pravaliti in drum, gropi nesemnalizate.....nu e un drum de care sa-mi amintesc cu placere. Cheile Nerei se pot face si cu o berlina, fara mila pentru vopsea (repet, asta a fost acum 2 ani). Atentie la vipere ! Nera nu este un rau rece, asa ca pentru "racire" trebuie gasite alte solutii. Strict din punctul meu de vedere, nu e o zona unde sa ma intorc curand. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu ovidiu Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Re: Informatii obiective turistice, cazare etc pentru Zona clisura Dunarii - Moldova Noua salutare. de 1 mai am fost in zona cazane - moldova noua: in prima noapte am stat cu cortul la iesire din Dubova in zona cazanelor mari , in partea cu intrarea de pe uscat in pestera . a 2-a noapte am schimbat locatia urcand mai sus pe dunare in zona localitatii drencova , unde am campat in curtea unui localnic cu 10 lei pe noapte de cort , locul era super deschidere la dunare , liniste si nu ne-a "deranjat " deloc omul pe toata durata sederii . cum a spus si colegul mai devreme grija maxima la vipere si alte feluri de serpi si taratoare. drumul nu se prezenta intr-o forma foarte buna fiind multe zone de drum pietruit doar , dar circulabil. in rest distractie faina sa aveti. nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link to comment Share on other sites More sharing options...
nea fane Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Re: Informatii obiective turistice, cazare etc pentru Zona clisura Dunarii - Moldova Noua in Bazias am stat la o pensiune foarte OK. Flying Fish . piscina servire cazare super tare. pensiunea este la 3 km de intrarea Dunarii in tara. La intrarea Dunarii in tara este o pensiune JALNICA. Cabana apus de soare. Este o mizerie de pensiune. Flying Fish o gasesti pe net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thx Posted August 7, 2012 Author Share Posted August 7, 2012 Re: Informatii obiective turistice, cazare etc pentru Zona clisura Dunarii - Moldova Noua Multumesc pt infos. Am mai gasit cateva puncte interesante - vechile poduri de graniceri de langa Orsova , morile de apa de la Ieftimie Murgu , cheile nerei cu campare la cantonul lui Damian si mai cautam.Inca o data multumesc. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts