GALAGIE Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Re: Gnok...sau cum devii reptila... insanatosire grabnica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Re: Gnok...sau cum devii reptila... Pai si lasi masina asa,,....n ai cum...:mrgreen: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted April 26, 2013 Author Share Posted April 26, 2013 Re: Gnok...sau cum devii reptila... Pai si lasi masina asa,,....n ai cum...:mrgreen: Nu ramane asa...da' cand e sa nu ai noroc ...nu ai si gata...am reusit sa crap ambreiajul la Golf...amu alti bani alta distractie... Momentan adun tevi pentru mitzu si dupa sarbatori cred ca ma apuc de taiat la el ... @Galagie...multzam fain, momentan is pe Voltaren...ca mior cedat si genunchii...cica ligamente bulite posibil cronic..etc ....ca nu am mai continuat analizele ca ma trezesc mai copt ca pajero...:)))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALAGIE Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Re: Gnok...sau cum devii reptila... :)) spor la treaba cand te faci bine, eu vreau sa o tai sa o fac pick-up Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted June 5, 2013 Author Share Posted June 5, 2013 Re: Gnok...sau cum devii reptila... Apropo...a fortat cineva cu 33'' pe 2.5 ?...ca ma bate gandul sa trec pe 33 cu R16...da nu sunt convins ca ma tin planetarele.Nu de alta dar au cel mai bun pret ca si anvelope reesapate noi, ca vad ca pe 31/10.5/15 sunt cam istorie sau la preturi de imi mai cumpar o masina decat sa iau 5 anvelope...(pe 33/R16 am oferta la 490 lei/buc profil simex) Si mai vine si faza cu grupurile unde al meu are 4.625 si cu 31' invarte de manaca jar(si inca am hidraulic in rezervor..:)...)dar cu 33 am niste banuieli ca nu mai invarte cum trebuie...si vb exlusiv de offroad nu de asfalt.Aici ma refer la urcatul in ture pe rampe ca in rest sunt convins ca va deveni locomotiva mai ales ca ii bag si teava peste tabla . Si inca una...daca aleg un traseu mai lung al cablajului acumulatorului, influenteaza cu ceva?...sau trebuie sa cresc si diametrul cablului?(acumulator in cabina, in spatele scaunului dreapta). A..era sa uit ...ce conducta sau furtun se poate folosi la mutarea radiatorului in spate si mai ales pe unde se configureaza acest traseu?Ca pe exterior nu cred..dar prin interior-pe unde...dar asta e secundara treaba...ideea e CE sa folosesc la prelungirea traseului de apa. Ca si ventilatie am gasit solutia, si anume un dublu ventilator de mondeo, unul actionat de un senzor luat de pe un intercooler si lipit de radiator la intrare si al doilea actionat manual, iar vasco cu ventilatorul original o sa ramana la locul lor(eventual schimbat cu un ventilator mai mic adaptat de la alta marca astfel incat sa raceasca si motorul dar sa fie mai scurt in pale). Initial vroiam sa o fac in 3 locuri 2+1 dar nu merita ,spatiul fiind limitat la SWB asa ca va ramane in 2 si spate scurt adunat...suspensie stok spate si pe fata daca imi iasa masuratorile coilover+torsiune in prima faza. Orice idee si sfat e de bun augur...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted June 5, 2013 Author Share Posted June 5, 2013 Re: Gnok...sau cum devii reptila... :)) spor la treaba cand te faci bine, eu vreau sa o tai sa o fac pick-up Am luat niste decizii...rezultaul...om trai si om vedea...ideea e ca mi-a intrat in cap acuma si achizitia unui motor pe care sa il customizez...si pentru care care am inceput sa adun bani. De facut bine nush ca n-am mai dat pe la medici dar pana la urma urmei ''show must go on''...si eu abia astept. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALAGIE Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Re: Gnok...sau cum devii reptila... :)), spor Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 Re: Gnok...sau cum devii reptila... :)), spor Spor pe zmeu ca ploua la Sb de rupe...oricum am mai descoperit ceva ce vreau sa probez si anume legarea tablelor nu prin sudura ci prin lipire (tehnica ''furata'' de la constructorii de autocare) mai ales la partea spate + ceva luneta...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Re: Gnok...sau cum devii reptila... Pai... cum ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 (edited) Re: Gnok...sau cum devii reptila... Pai... cum ? Pai cica se aplica un primer (dupa degresare) pe suprafetele de lipit dupa care ceva gen cauciuc si se unesc tablele...mai mult ca sigur strict la tabla merge si cica ar fi vo 15 lei un baton de cauciuc sau ce o fi ala...o sa ma documentez exact sa vad ce si cum...cica asa se ''sudeaza'' la table autocarele astea noi...sunt curios si eu sa vad ce iasa. Initial am vrut sa incerc cu cauciuc de lipit parbrize dupa care am aflat ca de fapt e ceva anume pentru table bazat pe acelasi principiu...+ ca e mai ieftin decat solutia de parbrize (lucrez in domeniul parbrizelor). P.S ...am nevoie sa sudez/lipesc doar ''spatele'' dupa taiere...si cum nu am mig/mag....caut alternative... Edited June 10, 2013 by gnok Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted June 29, 2013 Author Share Posted June 29, 2013 Re: Gnok...sau cum devii reptila... Am incercat pe 2 bucati de tabla de 1''...am tras doi de ea si nu a cedat...singura poblema acuma ramane estetica ca nu am cum sa fac un ambutisaj la una din table...si fara arata ca pixu...tre sa fac un clip caci ma uimit ce tare poate fi lipitura. Oricum momentan sunt blocat ca n-am gume...si pana nu iau gume nu tai...nu de alta dar nu pot sa masor cat ies cu teava inapoi...:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted January 11, 2014 Author Share Posted January 11, 2014 Re: Gnok...sau cum devii reptila... Caz inchis...se poate pune lacat aici ...masina intra la dezmembrat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Re: Gnok...sau cum devii reptila... De ce?.... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted January 11, 2014 Author Share Posted January 11, 2014 Re: Gnok...sau cum devii reptila... De ce?.... Prea mult de explicat...sunt intr-o faza delicata ...unde tre sa dau 1500 euro...pana in aprilie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts