Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire 17-19 August

Teddy1996

Postări Recomandate

Salut. Pe cine ar interesa o iesire off road cu masinile pe langa Bucuresti in weekend-ul acesta? Am o suzuki gv cabrio si vreau sa ies cu ea la off road. Idei de trasee? eu am auzit ceva de cheia/valea doftanei/grohotisul/baiului etc. Organizam ceva? Editat de Teddy1996
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire 17-19 August

La ceva soft, mediu m-as baga si eu dar nu stiu unde.As lasa pe cineva mai plimbat sa propuna traseul :)

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Si eu imi doresc tot ceva soft. As fi incantat ca pana diseara sa se organizeze ceva. Eventual de sambata dimineata pana duminica. Am vazut ceva si cu valea doftanei. dar e bine sa mearga cineva care sa stie traseul respectiv si nivelul acestuia.

Link spre comentariu

Ideea este sa nu ai habar, sa te ratacesti, sa bananai o zi aiurea, sa ceri ajutorul colegilor, oamenii sa vina dupa tine si apoi sa postezi pe forum aventura. :))))

Oho lume noua :)

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Deci ce stiu pana acum adica ce mi.as dori: un traseu soft, cazare la pensiune/vila cu un eventual picnic/gratar pe drum si ca plecarea sa fie undeva sambata dim pana duminica...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare