spooky Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Salutare, mi-am propus sa ajung in acest weekend in Mtii Calimani. Maine dimineata o sa fiu in zona Toplita si de acolo catre Calimani, pe la Cabana Lomas, pana la Vf. Retitis, unde e si statia meteo, cu coborare inspre zona Dornelor (sincer nu stiu exact pe unde, dar nu inspre Gura Haitii pe la Cariera, ci undeva inspre Dornisoara). Momentan sunt eu cu Mitsubishi Pajero Sport. Daca e cineva doritor, se poate alatura cu placere. Telefon de contact 0722.643.640 sau pe CB 22 :) sau pe 145.300 - YO3INP Mitsubisji Pajero Sport 2.5TD din 2003 YO3INP Waze.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 (editat) Re: Drumetie in Calimani Uite un track de la lacul Iezer pana la Dragoioasa: http://img225.imageshack.us/img225/9079/iezerdragoioasa.jpg La inceput poti urmari marcajul turistic dunga albastra . La un moment marcajul cu dunga albastra o ia la dreapta spre vale si nu mai trebuie urmarit, de acolo drumul e nemarcat, sau foarte rar cateva puncte galbene. Dupa ce ai lasat in urma marcajul dunga labastra, drumul merge mai departe pe curba de nivel. In curand vei da de o stana, iar apoi de capatul drumului forestier ce vine de la Dragoioasa. Distractie placuta! Editat August 17, 2012 de KTibor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vulpoiu Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Drumetie in Calimani e fain traseul .... am fost si cu rucsacul in spate si cu masina..........am fost noaptea cu masina si am avut oleaca de probleme sa gasim drumul cel cun . :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate