Kenzgro Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Salutare Am achizitionat si eu un Opel Campo din 92. Inca nu i-am facut nici o modicare, dar am scos-o putin la plimbare prin noroi si se comporta foarte bine. Intentionez sa-i fac un scut, un bull bar si sa-i intaresc suspensiile. Ce altceva recomandati ? “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 (editat) Re: Opel Campo 3.1 O revizie temeinica... S-o stapanesti sanatos! :h5 Editat August 24, 2012 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: Opel Campo 3.1 Salutare Am achizitionat si eu un Opel Campo din 92. Ce altceva recomandati ? iti recomandam sa vii la frontera fest!:fk ai cu ce!:h5 frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Septembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: Opel Campo 3.1 I-am schimbat tot ce inseamna suspensii si amortizoare cu OME. Urmeaza sa-i pun bull bar, winch si scut motor. Am sa pun poze dupa ce termin. Am pe drum niste proiectoare de la Rigid Industries, care or sa-i dea o alta alura deja. Credeti ca merita sa-i instalez si un Diferential Blocabil de la ARB ? Astept pareri . “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: Opel Campo 3.1 depinde ce faci cu masina , daca o folosesti in conditii soft off road , iesiri ''prietenesti'' cu alte masini eu zic ca nu se justifica investitia daca te dai mai dur si de multe ori singur , prin ceva paduri intunecate la mare distanta de ajutoare sau semnal gsm,atunci merita . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Septembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: Opel Campo 3.1 Toyota Hilux vine cu diferential blocabil ? “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Decembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Opel Campo 3.1 [ATTACH=CONFIG]162413[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162414[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162422[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162423[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162424[/ATTACH] Prima Iesire off road cu masina modificata. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Opel Campo 3.1 ce fain arata dupa modificarile facute...so folosesti sanatos AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Re: Opel Campo 3.1 Fain utilajul. Sa-l stapaniti sanatos in continuare :h5. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 (editat) Re: Opel Campo 3.1 Superba bijuterie v-a picat in mina ! Sa o stapiniti sanatos si la multe noroaie !!!!!!!!!!!! Editat Ianuarie 6, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Opel Campo 3.1 Superba bijuterie va picat in mina ! Sa o stapiniti sanatos si la multe noroaie !!!!!!!!!!!! Merci . M-as gandi sa o si dau chiar ... mai ales ca plec des din tara. Se poate vinde un opel campo prin romania ? “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Opel Campo 3.1 Da...Sunt foarte rare.Si eu ma gandeam sa iau unul din asta,cu 3.1,dar pe BG. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Opel Campo 3.1 Pai asta este inmatriculata in Romania cu toate actele si este venita din Germania. Impozitul este pe autoutilitara si ajunge in jur de 400 RON. O dau si cu o pereche de jante si cauciucuri BFG MT si o pereche de jante DOTS cu BFG AT. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Opel Campo 3.1 Ahhh Motorul este de Isuzu de 3.1 cu un cuplu fff bun. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Opel Campo 3.1 Ahhh Motorul este de Isuzu de 3.1 cu un cuplu fff bun. adevarat ! Isuzu are traditie in motoare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Opel Campo 3.1 Pai asta este inmatriculata in Romania cu toate actele si este venita din Germania. Impozitul este pe autoutilitara si ajunge in jur de 400 RON. O dau si cu o pereche de jante si cauciucuri BFG MT si o pereche de jante DOTS cu BFG AT. pai .... posteaza anunt .... sau trimite-mi datele pe un PM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicorescuBogdan Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Opel Campo 3.1 Cam cat ai vrea pe Campo? :D sunt posesor a doua frontere si sunt foarte interesat de un campo inmatriculat ! Sa auzim numai de bine !!:grin::cl:cl :jp1 Show must go ON:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Opel Campo 3.1 Cam cat ai vrea pe Campo? :D sunt posesor a doua frontere si sunt foarte interesat de un campo inmatriculat ! Sa auzim numai de bine !!:grin::cl:cl :jp1 Gasesti masina la ''Mica Publicitate''... 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicorescuBogdan Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Opel Campo 3.1 Gasesti masina la ''Mica Publicitate''... Un link daca nu cer prea mult :pl Show must go ON:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Opel Campo 3.1 Un link daca nu cer prea mult :pl Vezi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76341-Vand-Opel-Campo-1994-Piesa-rara 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_vasile22 Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Re: Opel Campo 3.1 sa il stapanesti sanatos! cum se comporta la off-road ? ca dupa cum se vede e cam mare diferenta intre punti si... poate fi un dezavantaj.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Mai 11, 2013 Autor Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: Opel Campo 3.1 Per total sunt ffff multumit de ea si imi fac treaba cand am nevoie. In locuri imposibile este normal sa mai intampin niste probleme, dar de asta i-am instalat in winch ... pentru ajutor. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimax Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Re: Opel Campo 3.1 as dori niste pareri despre un campo 2.5 57kw.cum se comporta fata de b 2500 ,l 200,navara tot din aceeasi ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
de.lucris Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 (editat) Re: Opel Campo 3.1 La aceleasi date tehnice este mai light. Folosesc un campo 3.1 an 2000 de vreo 3 ani. Daca nu incurci mere cu pere si nu te dai FFF TARE la ea este ok. Ca la orice masina care trage tare , ai grija la apa si ulei. Eu am scapat-o fara ulei si acum sunt in garaj cu ea. Editat Martie 28, 2016 de de.lucris Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimax Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Re: Opel Campo 3.1 incarcatura cat poate duce?la ce te referi cand spui light? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate