de.lucris Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Re: Opel Campo 3.1 Adica nu off road extrem. Primavara si toamna in perioada ploilor circul pe un drum de pamant de circa 1500 m lungime. Incep prin a forma sleauri de la roti si ajung in situatia de a sari foarte greu de pe ele. din acel moment imping inainte si inapoi tot noroiul format sau adunat pe urme. Nu am ramas NICIODATA inpotmolit . Nu car greutati cu ea, dar tractez in conditiile descrise mai sus o remorca de 900 kg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Martie 29, 2016 Autor Partajează Postat Martie 29, 2016 Re: Opel Campo 3.1 Cum merg planetarele pe fata in sarcina ? “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimax Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Re: Opel Campo 3.1 pai off road extrem nici b2500 nici l200 si navara nu se prea descurca.cat are sarcina utila?grupurile nu se sparg la ele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
de.lucris Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Re: Opel Campo 3.1 Zilele astea au fost desfacute planetarele. Nu mai aveau burdufuri de mult iar vaselina era un vis frumos. Nu le-am auzit plangand si nici uzura nu aveau. Au fost spalate, gresate si echipate cu burdufuri. Iarna lui 2014-15 in Constanta a avut 2 sapt de cosmar. In acele zile am tras un cap tractor cam 250 m in panta f usoara si s-au comportat excelent. Cred ca a fost cea mai solicitanta proba. Inca odata spun , la cat am dat pe ea se comporta EXCELENT. Imi inchipui ce senzatie este in cele consacrate de off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Martie 29, 2016 Autor Partajează Postat Martie 29, 2016 Re: Opel Campo 3.1 Incerc sa o vand pe a mea. Ma uit dupa o toyota hilux. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
de.lucris Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Re: Opel Campo 3.1 Succes. Mie mi se scurg ochii dupa Ford Ranger , dar cred ca o sa am probleme acasa. Un ATV si ultimile 4 masini le-am achizitionat si le-am adus in fata casei. Daca aduc vorba de Ranger cred ca nu-mi ajunge productia de la o fabrica de conserve. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimax Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Re: Opel Campo 3.1 ii frumos modelul nou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate