bus74 Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Sfat achizitie Land Rover sa o stapinesti sanatos!si sa te poarte pe unde doresti.numai bine! SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Sfat achizitie Land Rover sa o stapinesti sanatos!si sa te poarte pe unde doresti.numai bine! Multumesc Robert. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Sfat achizitie Land Rover Salut, pentru ca se vorbeste de achizitionarea unui Disco si eu pot spune ca mi-am gasit unul. Stie cineva masina? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adu1990 Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Sfat achizitie Land Rover Primul model e cel legendar!:P Cu coasa printre vecini... :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate