RZV Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Saptamina trecute am iesit un pic din Bucuresti cu intentia ne relaxam un pic,eu sa vad cu merge AC nou montat pe Nissan :banana Asadar dupa citeva telefoane si dupa ce am dublat persoanele maxim admise :old la o iesire de genul,simbata la prima ora ne intindeam MT-urile pe A2..... PS am uitat sa modific pozele,deci mai dureaza un pic continuarea...:br Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 26, 2012 Autor Partajează Postat August 26, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE Asea.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 26, 2012 Autor Partajează Postat August 26, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE Sa dus dreak povestea mea,am bagat la poze ca inecatul.... cindva nu mergeau mai mult de 5-6 acum,tot sa postezi frate :n1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE Va dus Lucian in locuri de :fh numai de el stiute.:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE Foarte frumoasa iesirea. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE WE trecut am iesit din nou.... Aceeasi locatie,alti participanti,o singura masina. Am incarcat la refuz autobuzul,6 persoane si bagaje pe portbagaj ca niciodata,am scos un consum record :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE Razvane...ma bucur ca stiu ca mai esti mai baiete...:x NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE Portbagajul frumos, cum se aseaza pe masina si ce incapator...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE Balta Ialomitei....? Zi mai bine ca e aceeasi locatie celebra, a lui Lipoveanu, de pe malul Dunarii....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE @House4x4..dap,incapator si aratos is chiar multumit de deal-ul facut. @Astral...nene nu stiu unde te-a dus pe tine Lucian,eu am fost in 2-3 locuri,de-a lungul vremii....pot sa spun ca aici le place fetelor sa stea la plaja,si este cel mai indepartat loc de ajuns....~45km de praf.nisipul insa este mai jmecher decit la mare:grin: Merg pe principiul daca nevasta-i fericita ,si eu sunt...deci asta-i locul. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE Observ cu ochiu' liber ca odata insurat l-a palit intelepciunea . Ce inseamna aia nisip mai smecher decit la mare ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE @House4x4..dap,incapator si aratos is chiar multumit de deal-ul facut. @Astral...nene nu stiu unde te-a dus pe tine Lucian,eu am fost in 2-3 locuri,de-a lungul vremii....pot sa spun ca aici le place fetelor sa stea la plaja,si este cel mai indepartat loc de ajuns....~45km de praf.nisipul insa este mai jmecher decit la mare:grin: Merg pe principiul daca nevasta-i fericita ,si eu sunt...deci asta-i locul. Te-o fi dus de-a lungul vremii in 2-3 locuri, dar ambele iesiri din topicul, sunt fix in aceeasi locatie.....n-o mai zgudui, ca stiu bine ca Lucian vrea ca locatia sa ramana "anonima"......iar daca mai sustii ca nu stii sa ajungi singur acolo, sa-ti crape A/C-ul !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE Bah Astrale, nu o mai da cu Anonimul ca ai ajuns in Delta....:ha: Eu stiu 2-3 locuri .Asta le place fetelor.....PLM,ce vrei sa fac daca vor numai acolo? PS: daca era secret nu iti arata tie :ha::ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE @Cos mai jmecher decit la mare inseamna FIN si PUSTIU :ap Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE @Cos mai jmecher decit la mare inseamna FIN si PUSTIU :ap Fara sa cunosc locatia exacta, mai poti adauga si "muuult mai CURAT":grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Re: Balta Ialomitei de WE Curatenia se pastreaza fara discutie.Sacul ala alb din poze este gunoiul pe 2 zile strins cu mare atentie. Ciinii de la primul canton primesc resturile de mincare,restul merge la pubelele de pe autostrada. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate