Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire cheia (muntele rosu)!

Brutaru Cristian Ionut

Postări Recomandate

Invit pasionatii de :2dr de dormit la :cortin data de 31-08-2012 pina la 02-09-2012 ! Eu o sa plec seara din Bucuresti cu familia , mincarea se va pregati si servi in natura ! (ceaun , gratar, protap). Daca este cineva interesat de aceasta plimbare raspund la 0733103004 Cristian . Traseu (off-road )propus de mine pentru ziua de simbata este cabana Muntele Rosu unde este locul de campare pina la noua cabana Virful Ciucas si daca ne permite drumul si mai departe .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: iesire cheia (muntele rosu)!

am uitat sa va scriu ca nu am plecat in seara asta plec miine dimineata , cit despre traseu este ok ! daca vrea cineva sa vina la un vin fiert ca de , temperaturile au scazut va astept miine seara cu placere! cu stima Cristian.

Link spre comentariu

de ce crezi ca e imposibil....eu am ajuns acolo acum 4 ani.....destul de usor...acum....e ditamai drumul pana acolo

e drum intre rosu si ciucas ?

Costin ,

samurai sj130':cl

Link spre comentariu

e autostrada necirculata forestierul ala intre muntele rosu si valea berii:ha: Se poate ocoli prin stanga bariera dinspre muntele rosu....:old

ce-i asa de amuzant?

din ocolirea de care spui tu nu iesi tot in valea berii?

Link spre comentariu

e autostrada necirculata forestierul ala intre muntele rosu si valea berii:ha: Se poate ocoli prin stanga bariera dinspre muntele rosu....:old

este drum de la Valea berii (statia de imbuteliat apa) la Rosu

noi discutam despre vre-un oarecare drum intre cabana Muntele Rosu si noua cabana Ciucas , si asa ceva se pare ca nu exista

Costin ,

samurai sj130':cl

Link spre comentariu

Ei, azi am ajuns pe Ciucas. Totul ok, in afara de faptul ca parca eram prin parcul central... multa lume, mojoritatea intr-o plimbarica la pas.

Interesant e insa unde marge drumul mai departe, eu nu m-am mai dus mai incolo ca eram singur, dar drumul pare sa se continue spre Saua Tigailor cel putin.

1637983859_KorapeCiucas.thumb.jpg.82194a5ac55e546c5fb5a1aad208f78a.jpg793318292_spreSauaTigailor.thumb.jpg.8bf26bf1a4457faef9d1f5ad0f472bc8.jpg

Editat de u2_2
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare