pescarul Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Dupa o perioada de un an, an in care am condus o Vitara, am revenit la prima dragoste: Galloperul. Asadar am achizitionat ieri eu calutz din '99, 2,5 TD intercooler, SWB, intr-o stare generala buna zic eu. Bineinteles ca re trebuie schimbate ceva maruntisuri pe la el: -set distributie -pompa de apa -toate bucsele -termocupla -toate curelele -buson rezevor etc. etc. Ce m-a mirat foarte tare este consumul: 7,5l/100 mers undeva la 90km/h, fara smucituri si accelerari bruste. Calutul arata cam asa: MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat August 29, 2012 Autor Partajează Postat August 29, 2012 Re: Am revenit !!! Urmeaza in viitorul apropiat: -Cauciucuri MT pe 31 -jante ET negativ -poate un body lift -ridicat din barele de torsiune MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Am revenit !!! Sa te poarte sanatos :h5 Presupun ca o sa vada doar pescuit si nu padure. Ce ai facut cu Vitara ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Am revenit !!! Sa te poarte sanatos pe unde doresti ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Am revenit !!! Frumoasa masinuta pe exterior :tr S`o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea :2dr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: Am revenit !!! Ai reusit sa mergi dupa el? Felicitari pt achizitie. Tinem legatura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat August 30, 2012 Autor Partajează Postat August 30, 2012 Re: Am revenit !!! Multumesc mult pentru aprecieri si pentru urari. Am sa revin cu poze pe parcursul lucrarilor:) MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Septembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Am revenit !!! Dupa cum am promis poze: MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Septembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2012 (editat) Re: Am revenit !!! Si pentru ca e SCURTA TARE, prietenul Gabi care lucreaza la masina a venit cu stralucita idee de a renunta la bancheta spate si de a monta in schimb, locurile 6 si 7 de pe un Pajero lung. Si niste poze din timpul lucrarii : poze finale poimaine :P Editat Septembrie 12, 2012 de pescarul MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Am revenit !!! bv bv! cred ca ai ceva spatiu acum pt undite :grin: astept sa vad ce anvelope magice ai luat :wink: "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: Am revenit !!! bine ai revenit printre noi.totusi asa ca o curiozitate,de ce ai revenit la galloper?frumos exemplarul,sa ai bafta de el Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Septembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Am revenit !!! Dupa ceva munca si ceva bani am finalizat proiectul meu. Asadar am schimbat cam tot ce era deteriorat: distributie, bucsaraie, pivoti inferiori, pompa de apa, termocupla, uleiuri, etc. Am facut un mini lift: bare torsiune fata+ dublare arcuri originale spate cu o pereche de arcuri de opel corsa ( like a glove) de unde a rezultat un +6 cm lift, gume cross country pe 31' ieftine si bune, flanse roti 38 mm. Am facut ceva mai mult spatiu in spate prin eliminarea scaunelor originale si inlocuindu-le cu locurile 6 si 7 de la un Pajero. Mai trebe sa dau jos bull bar-ul si sa-i pun niste stikere smekere si chiar e gata de tavaleala. Si era sa uit: a capatat numerele de inmatriculare care trebuie :wink: Si pozele de rigoare: MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Septembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Am revenit !!! bine ai revenit printre noi.totusi asa ca o curiozitate,de ce ai revenit la galloper?frumos exemplarul,sa ai bafta de el Pentru ca "IMI PLACE!!" MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Am revenit !!! Word! Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FederalMogul Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Am revenit !!! Arata f bine :P. Un lift de 6 cm nu e mini lift. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Am revenit !!! Frumos ! Sa-l stapaniti sanatos :h5. Pare ingrijit. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Am revenit !!! ai un mic tutorial pt a ridica masina din bara de torsiune? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Am revenit !!! Se strang suruburile de prindere ale barelor de torsiune....cam cat crezi tu ca e suficient, dar atentie, sa nu se atinga tampoanele fata. Bineinteles ca acest lucru va rezulta ridicarea masinii doar pe fata :) MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tud88 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Am revenit !!! Poti sa le strangi 2cm in plus fata de cat scrie in carte ca ar fi standard fara sa ai probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Octombrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: Am revenit !!! Si pentru ca nu mai aveam rabdare sa vina ploile am iesit putin prin praf de padure :)) MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 (editat) Re: Am revenit !!! Si pentru ca nu mai aveam rabdare sa vina ploile am iesit putin prin praf de padure :)) N-ai fi dat si tu un telefon...:uameni Nu mai eu sa va sun. Sa va fie de bine. Editat Octombrie 7, 2012 de macfero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: Am revenit !!! Ai umblat si la altceva cand ai strans barile de torsiune? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Octombrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: Am revenit !!! Am scos cate o tablita de deasupra...pentru a corecta unghiul de cadere al rotii... MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: Am revenit !!! tablita?ceva mai pe larg poti detalia? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: Am revenit !!! Sunt cate doua tablite la fiecare roata....se afla undeva la pivotul superior si actioneaza ca niste distantiere. Eu am scos un rand de tablite de alea...nu stiu denumirea tehnica a lor dar indepartarea lor a dus la corectarea unghiului de cadere al rotilor (care a fost deranjat de strangerea barelor de torsiune). Am sa fac poze si la tablitele alea si la arcurile spate... MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate