ghostface Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: Am revenit !!! sunt niste table distantiere situate la prinderea bratului superior de sasiu! sunt usor de identificat... "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Re: Am revenit !!! Sunt cate doua tablite la fiecare roata....se afla undeva la pivotul superior si actioneaza ca niste distantiere. Eu am scos un rand de tablite de alea...nu stiu denumirea tehnica a lor dar indepartarea lor a dus la corectarea unghiului de cadere al rotilor (care a fost deranjat de strangerea barelor de torsiune). Am sa fac poze si la tablitele alea si la arcurile spate... abia astept,in curand voi pune arcuri de patrol si vreau sa fiu informat cum trebuie,ce bine ca sunteti voi :D P.S. cum imi dau seama cat trebuie sa strang bara de torsiune? Editat Octombrie 9, 2012 de CatalinU Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate