dsabau Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 (edited) Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? dsabau + Mad Madi:ap L.E - suntem 3, vine si fratele lui Madi Edited October 2, 2012 by dsabau Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? desi suna ciudat, si nu ne cunosteam pe vremea aia, si eu sarbatoresc azi tot acelasi lucru care-l sarbatoreste @opinion...8 ani de la "incorporare"....asa ca azi nu am "permis de voie" sa parasesc incinta cazarmei matrimoniale :grin: ne vedem maine :h5 deci momentan e asa: joi seara pleaca: @l_stoian79 + copilot @covaciusorin + ? vineri seara pleaca: @Eul + ? @samurai + nevasta ? @opinion + nevasta @dansabau + ? @federalmogul + ? @dakar + ? -> tu/voi cand ajungi? @altii? O sa va rog in cursul zilei de azi sa anuntati cate persoane veti fi. Ar trebui sa sun la Cerbul azi dupa amiaza sa-l anunt pe cabanier ca venim mai multi sa fie pregatit cu mancare proaspata si beutura aleasa. Camere libere nu cred sa fie problema, dar ptr mancare ar fi bine sa aibe timp omul sa se pregateasca. :h5 oho, inainte de toate armata usoara amandurora! in alta ordine, eu tot o persoana sunt oricum o sucesc si trag nadejde sa-mi gasesc un copilot care sa ma suporte :e. deci o persoana plus copilot XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
FederalMogul Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? Eu + copilot...desi la copilot e un mic semn de intrebare daca ajunge de vineri pe MM...daca nu sambata dimineata la prima ora va fi acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
opinion Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? toata lumea planifica sa doarma la cabana sau mai sunt doritori pentru masina/cort? Too much of a good thing can be wonderful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_stoian79 Posted October 3, 2012 Author Share Posted October 3, 2012 (edited) Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? joi (cine vine) si vineri dormim la Cerbul.... sambata dormim unde ne apuca noaptea... cam asta e ideea. Asa, urmarind vremea, nu mi se pare o idee chiar rea sa dormim o singura noapte in cort/masina :grin: am vorbit aseara la Cerbul, locuri sunt, zicea nea' Nelu ca ne pregateste niste ciorba de vanat si d'astea traditionale : "cefi" la gratar, cartofi prajiti, salati, si bere la discretie :grin: Edited October 3, 2012 by l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsabau Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? "Intarziatii" pleaca vineri la ora 16:00 din parcarea LIDL din Calea Buziasului.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oviK5 Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? salut @eEul ! "trag nadejde sa-mi gasesc un copilot care sa ma suporte" - ai gasit ? Daca nu, suna-ma te rog( ca nu mai am numere de tel de nici un fel) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaKaR Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? Am tot sperat, pana in ultimul moment, ca am sa ma hotarasc sa merg si eu. Este prima data cand nu fac o astfel de iesire cu un traseu, propus, atat de spectaculos. Va doresc multa distractie si am sa urmaresc in continuare impresiile si reusita traseului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_stoian79 Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 (edited) Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? "fruntasii" ( :ha: ) plecam azi la 4.30-5.00, probabil tot de la Lidl. @samurai: daca aveti ceva bagaje care va incurca, mai pot eu sa iau ceva bulendre. ti-am trimis pe PM nr. de telefon, hai si tu la 4.30-5 la Lidl sa-mi dai bagajul. @oviK5: ai PM @DaKaR: :uameni .... lasa ca vine "data viitoare"...la noi, sau prin Apuseni :h5 Edited October 4, 2012 by l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_stoian79 Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? "fruntasii" au ajuns la Cerbul... mai jos e tracku'. poze zilele urmatoare.... drum OK, nu e praf, umezeala, pietre...e OK... :banana TrackLogMem 2012-10-04 21-33-57.zip poza cu traseul: "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? "fruntasii" au ajuns la Cerbul... mai jos e tracku'. poze zilele urmatoare.... drum OK, nu e praf, umezeala, pietre...e OK... :banana [ATTACH]152968[/ATTACH] poza cu traseul: [ATTACH=CONFIG]152969[/ATTACH] In zona Tarcu vremea va fi excelenta, doar duminica dupa ora 15,00 sunt posibili ceva stropi de ploaie. Prognoza meteo pentru zona Tarcu (si nu numai) poate fi gasita pe site-ul "Pasi in doi la munte" Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_stoian79 Posted October 5, 2012 Author Share Posted October 5, 2012 (edited) Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? azi am dat o tura pana sus pe Tarcu cu masinile ("fruntasii").... spre Cuntu: [ATTACH=CONFIG]153049[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]153050[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]153051[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]153052[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]153055[/ATTACH] de la Cuntu spre Tarcu: ROG UN MODERATOR SA ARANJEZE POZELE CA DEJA MI-O SCOS PAR ALB MINUNEA ASTA DE "manager atasamente".... pozele astea 3 de mai jos is la sectiunea "spre Cuntu" Edited October 5, 2012 by l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_stoian79 Posted October 5, 2012 Author Share Posted October 5, 2012 (edited) Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? ...de la Tarcu spre Caleanu (pe jos): De la Cuntu spre Varciorova (drumul asta l-am facut ieri noapte pe urcare, dar nu avem poze, ceva filmulete care o sa le suim pe iutube cand ajungem acasa): Edited October 5, 2012 by l_stoian79 1 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
opinion Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 (edited) Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? Am fost, am vazut, am avut parte de o vreme bestiala - in oras am uitat cum arata un cer albastru. In rest ... poze Edited October 8, 2012 by opinion Too much of a good thing can be wonderful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opinion Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 (edited) Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? altele la fel de aleator ... Edited October 8, 2012 by opinion Too much of a good thing can be wonderful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opinion Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 (edited) Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? si ultimele din selectie ... Edited October 8, 2012 by opinion Too much of a good thing can be wonderful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsabau Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? Superba tura. Super pozele. Pacat ca nu am si eu poze sa pun... In schimb o sa descarc si o sa pun track-uri. In schimb am mai vazut o gramada de poze frumoase pe la altii si sper ca le vor pune ei.:tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick67 Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? O aparut si Robi sa va indrume? VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsabau Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? @Nick67 - Da au fost si Robi si Ovi cu portocala supranumita si "teleportorul":grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanT Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? super pozele!! ce faceau baietii aia cu Hummer-urile alea? 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link to comment Share on other sites More sharing options...
opinion Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? Am inteles de la Liviu ca au fost 5 cu o zi inainte, sambata mai erau astia 3 campati la Tarcu si al un moment dat au strans si ei si au plecat in directia retezatului daca am retinut eu bine. Too much of a good thing can be wonderful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
covaciusorin Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? A fost o tura faina cu vreme superba,oameni adevarati si multe acareturi: 5 Y60, 1 Y61, 1 Toyota LJ73, 1 Galoper, 1 Vitara, unele au mai cedat dar au mers pina la urma fiind reparate provizoriu cu sufe. Pun si eu niste poze: In prima zi "fruntasii" au mers in recunoastere sus pe Tarcu. Peisaje cu virfuri: Brusturu,Caleanu,Gugu,Godeanu Prin Saua Prislopului in incercarea de a trece spre Godeanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
covaciusorin Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 (edited) Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? Si inca ceva poze: Aici e "Teleportoru' " lui Robert, cu Ovidiu copilot, dupa ce au urcat pe Vf.Nedeia s-au dus spre Saua Iepei sa coboare la Gura Zlata la baraj la o cafea:ha:.S-au razgindit si s-au intors(adica s-au teleportat,de aici si denumirea acaretului) prin Saua Nedeii jos la Cuntu.:h5 In Saua Jigoriei ne asteptau la o bere:2dr de ceva timp si noi nu mai apaream. Sus pe Vf.Tarcu(2190m), am batut recordul de altitudine cu Vitara mea.:banana Pe drumul de intoarcere spre casa am bananait ceva prin paduri dupa un drum de trecere spre Lindenfeld, dar am dat peste o groapa si ne-am distrat nitel.:ha: Edited October 9, 2012 by covaciusorin Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick67 Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? Pun si eu trackul de pe ministick-ul care a fost la Dan. 20121005.ZIP VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
covaciusorin Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Re: Legatura Tarcu -> Godeanu -> IzvCernei sau Barajul Gura Apei? super pozele!! ce faceau baietii aia cu Hummer-urile alea? Cu baietii cu Hummere ne-am intersectat sus pe Tarcu si apoi iarasi i-am vazut pe acolo. Uite aici ce au patit dupa ce au iesit din Romania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts