goerula Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 salut , daca stie cineva la cati km se schimba distributia la isuzu trooper 3000 tdi ,il rog sa posteze aici. multzam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radupeica Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: cine stie la cati km/mile se schimba distributia la isuzu trooper 3000 tdi Salut distributia pe curea se schimba la toate masinile de la 30000km in sus pana pe la 60000km,in functie de cati km garanteaza producatorul sau cata incredere ai in produsul respectiv. daca masina a stat mult se cam coc elementele de cauciuc si trebuie inlocuite pentru siguranta. daca ai cumparat recent masina si nu ai incredere in ce ti-a spus vanzatorul la fel este bine sa se inlocuiasca sau cel putin sa se verifice aceste lucruri Respecte.Radu Nu te certa niciodată cu un prost, te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: cine stie la cati km/mile se schimba distributia la isuzu trooper 3000 tdi La motorul 4JX1, de 159 CP, recomandarea este de 100.000 km sau 120 luni calendaristice. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radupeica Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: cine stie la cati km/mile se schimba distributia la isuzu trooper 3000 tdi 100 000km mi se pare cam mult pentru o curea de distributie dar daca producatorul ei spune asa asta este.eu nu as merge cu ea asa mult pentru ca nu costa asa mult un kit de distributie si macar esti linistit ca nu se intampla nimic care poate afecta alte componente mult mai costisitoare(supape,pistoane etc) Respecte.Radu Nu te certa niciodată cu un prost, te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
goerula Postat Septembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: cine stie la cati km/mile se schimba distributia la isuzu trooper 3000 tdi multumesc mult de sfaturi.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate