Pleampa Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 (editat) In 2009 am fost, ca si in acest an, intr-un circuit prin Romania dar cu in special prin zona Bucovina si Moldova. In 2009 am mers cu o dubita Mazda E2000 din 1987, motor benzina 2.0, tractiune spate, amenajata pentru dormit, cu pat, masa si chiuveta pentru spalat vasele. Din Slanic Moldova am vrut sa ajung la Ojdula si apoi sa merg la Lepsa. Am nimerit pe un drum forestier partial inierbat. La un moment dat a trebuit sa astept un camion cu busteni ca sa termine de incarcat si sa-mi faca loc sa trec, iar la o discutie cu cei ce lucrau am aflat ca in acte ar fi asfaltat... Pe parcurs am intalnit o intersectie si normal, fara indicatoare, am luat-o pe drumul ce parea mai umblat si am ajuns la o exploatare petroliera unde am avut norocul sa gasesc un camion de foraj si niste muncitori care m-au indrumat pe drumul corect. Drumul este f.frumos si ar fi meritat sa fie modernizat la fel ca si Poiana Sarata care desi apare pe harti ca statiune este de fapt o fosta statiune ramasa in paragina. Se vad inca urmele fostei amenajari din zona Izvorului Sarat. Apa din acel izvor este sarata si carbonatata (am gustat) si era partial colectata si trimisa printr-un rezervor de wc si tubulatura catre o casa din sat, poate pensiune. Iata cateva imagini de atunci, din 2009 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vO1A_1Hpdxo Editat Septembrie 2, 2012 de Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate