rabinul Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Salutare , Am de ceva vreme ceva probleme cu prezoanele in special de la rotile din fata . Am mai multe seturi de cauziucuri cu genti si in momentul in care fac schimbarea( chit ca le da jos cu pistolul cat cu cheia) mi se strica filetul de la prezon. Apoi cand incerc ( la mana initial) sa pun piulitele mi se f,... si astea. Sa fie oare de al discurile de frana care incalzesc excesiv rotiile??. Am crezut ca am rezolvat problema asta cam acum un an cand am cumparat niste prezoane (12 cu tot cu pilulite) de la Petre si leam montat in Bacau unde am ramas cu masina dupa o vanataore si un schimb de cauciucuri cu numa 3 prezoane bune pe fiecare roata. Are cineva ideie care sa fie cauza??? Multumesc mult Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: prezoane Isuzu Trooper Daca era incalzita excesiv erau pa rulmentii in primul rand.Daca se incalzesc excesiv trebuie vazut de unde sau care e cauza,....etrierul evenytual schimbat pistonalsele daca numai revin usor..,etc Apoi verifici daca prezonul este chiar bun.Apoi din cunostiintele mele gentiile de dural sau aliaje pot avea si alte ogive la prezoane , adica mai bine zis ai nevoie de 2 randuri de prezoane , unle pentru genti d etabla unele pentru genti de aliaj. Bafat ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: prezoane Isuzu Trooper problema asta am avuto si eu dar cu toate rotile (se slabeau piulitele ) concluzia conicitatea defecta la piulita ! Primul lucru care trebuie facut cumparat piulite noi pentru jantele de tabla si altele pt jantele de aliaj , dupa aceea inlocuieste si prezoanele care au filetul stricat . Spor la reparat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rabinul Postat Septembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: prezoane Isuzu Trooper Daca era incalzita excesiv erau pa rulmentii in primul rand.Daca se incalzesc excesiv trebuie vazut de unde sau care e cauza,....etrierul evenytual schimbat pistonalsele daca numai revin usor..,etc Apoi verifici daca prezonul este chiar bun.Apoi din cunostiintele mele gentiile de dural sau aliaje pot avea si alte ogive la prezoane , adica mai bine zis ai nevoie de 2 randuri de prezoane , unle pentru genti d etabla unele pentru genti de aliaj. Bafat ! Multam de raspuns , Ideia e ca atunci cand am schimbat prima data prezoanele si am scos MRL am gasit rulmentii un pic rosiatici si fara vasilina . Ei nu imi haraie sau sa dea semne de oboseala . Problema e ca am si pe spate per fiecare roata care un prezon bulit si nu e de la montaj . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radupeica Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Re: prezoane Isuzu Trooper Salut esti sigur ca piulitele si prezoanele au acelasi filet? poate din neatentie sau alte mtive nu sunt pe acelasi pas cred ca 12x1,25 este pasul. prezoanele sunt destul de slabe si se incaleca foarte usor spirele. am facut la un strungar acum cativa ani piulite si pe prezoanele care nu erau foarte stricate am trecut cu filiera.la montaj le prindeam cu mana cateva spire si a fost ok. Respecte.Radu Nu te certa niciodată cu un prost, te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rabinul Postat Septembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Re: prezoane Isuzu Trooper Salut esti sigur ca piulitele si prezoanele au acelasi filet? poate din neatentie sau alte mtive nu sunt pe acelasi pas cred ca 12x1,25 este pasul. prezoanele sunt destul de slabe si se incaleca foarte usor spirele. am facut la un strungar acum cativa ani piulite si pe prezoanele care nu erau foarte stricate am trecut cu filiera.la montaj le prindeam cu mana cateva spire si a fost ok. Respecte.Radu Salut , NU sunt sigur . Ideia e ca merg greu dar nu deformeaza prezonul si nici piulita . O sa incerc sa caut un srungar si sa le fac pe toate noi ( si prezoane si piulite) daca nu gasesc nimic .Maine vreau sa merg in BG ca am vazut ceva piese si vreau sa vad starea lor . Numai de bine si sa ne vedem cu bine Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radupeica Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Re: prezoane Isuzu Trooper Sal prezoanele se potrivesc de la Opel Frontera si Monterey daca nu gasesti de Isuzu originale oricum bafta Respecte.Radu p.s. daca nu stau la locul lor pe nuturi poti sa le dai un haft de sudura fara nici o problema Nu te certa niciodată cu un prost, te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Re: prezoane Isuzu Trooper Si eu am avut probleme cu conicitatea cand am schimbat jentile. Am gasit in Autovit un tip care are tot felul de prezoane, piulite... Eu de la el am luat si au mers perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate