Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Garda de Sus - Pestera Scarisoara 2012

Pleampa

Postări Recomandate

2012, Garda de Sus - Pestera Scarisoara si inapoi pana la locul de campare.

Drum betonat dar ingust.

http://www.youtube.com/watch?v=TpBvHHVnwiQ

Editat de Pleampa
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Garda de Sus - Pestera Scarisoara

Am trecut si noi la intoarcere de la MMOF....oribil betonul ala prin inima Apusenilor !

Inghesuiala mare in Padis, vechea cabana urmeaza sa dispara.....

Si probabil ca mai curand decat se estimeaza o sa dispara si ghetarul de la Scarisoara, obiectivul principal pentru care au facut drumul ala, si atunci localnicii aia vor face foamea.......

Link spre comentariu

Re: Garda de Sus - Pestera Scarisoara 2012

Asa este. :fr2

Eu am avut norocul sa prind, in urma cu vro 10 ani, locul inca nealterat si desigur nebetonat.

Localnicii si/sau cei ce aprovizioneaza buticurile de la Scarisoara, circula cu viteza si fara sa acorde prioritate, de parca ar fi singuri pe drum.

Apusenii sunt superbi si m-am indragostit de ei insa, pacat ca sunt locuiti :(

Norocul nostru este ca putem inca sa gasim si locuri mai salbatice si neumblate.

Anul viitor ma voi intoarce in Apuseni dar numai in locuri neamenajate si fara trasee turistice.

Editat de Pleampa
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

Drum betonat dar ingust.

Cel care a proiectat drumul acela, a avut in minte un circuit in bucla Garda de Sus-Pestera Scarisoara-Ghetarul Vartop-Garda de Sus, circuit care ar fi urmat sa se efectueze intr-un singur sens si doar cu un soi de "kiki-car" asemanatoare cu cele de pe litoral si puse la dispozitie de... firma individului, evident:grin:

A scapat din vedere un singur lucru: intre momentul proiectarii si finalizarea investitiei, individul cu pricina a "disparut" din categoria persoanelor cu drept de decizie in zona... drept pentru care, banii pentru restul drumului (intre Scarisoara si Vartop) au fost redirectionati spre alte utilizari, mai benefice zonei.

Nu stiu cum a fost anul acesta, dar, anul trecut, Scarisoara era deschisa numai sambata si duminica. Iar in acele zile, la baraca aia albastra exista o bariera si accesul spre pestera era taxat destul de piperat:uameni

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Acces liber toata saptamana, fara taxa sau bariera insa trebuie mers cu grija datorita localnicilor care gonesc si nici nu se feresc de parca drumul ar fi de 4m latime si nu de 3m.

Taxa doar la coborarea in pestera, 7ron/persoana.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare