geo_jimny Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 In perioada 21 - 23 septembrie se tine festivalul de folk "Floare de Folk" in Salciua de Jos judet Alba, pe Valea Ariesului. Intentionez sa merg cu Jimny si sa fac putin sau mult off road prin zona. Informatii despre trasee off road sunt binevenite iar daca mai sunt amatori ... suntem oameni liberi intr-o tara libera. Informatii despre felstival la http://www.adeona.ro/floare-de-folk-editia-a-iii-a-2012.html. Informatii despre trasee off road pe formum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 (editat) Re: Muzica Folk & Off Road No hai !!! Ma bag si eu .Mai mult ca sigur ma aflu pe axa Viseu-Salciua in varianta cu putin off-road . ALIN :h5 Editat Septembrie 10, 2012 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Muzica Folk & Off Road Intru si eu in calcul, sa vad cum imi arata agenda in aceasta perioada. Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Muzica Folk & Off Road Echipa este, muzica va fi, doar un traseu off road mai trebuie stabilit. Din dotarea Jeep-ului sa nu lipseasca un ciocan ... de lipit :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 (editat) Re: Muzica Folk & Off Road ,,Razi tu,razi Harap Alb" ALIN:h5 ...si atata timp cat este un Patrol cu troliu in zona nu imi fac probleme :C Editat Septembrie 11, 2012 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Muzica Folk & Off Road Mai ales dupa o "batuta" merge Jeep-ul oriunde merge Patrolul :h5 Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Muzica Folk & Off Road Oare Toyota o sa poate ajunge pe acolo? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate