Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucse poliuretan sau bucse originale?

marx5

Postări Recomandate

Re: Bucse poliuretan sau bucse originale?

Personal am ajuns la concluzia ca bucsile de poliuretan, cel putin cela de la OldManEmu sunt un mare fas.

Nu e posibil ca dupa cateva luni de la montajul unor kituri noi de suspensie OME pe niste Nissan Navara din 2004-2006 sa se faca praf bucsile de la telescoape fata.

Se pare ca de garantie nu se discuta la bucsile de la aceste kit-uri asa ca va trebui sa gasesc eu separat bucsi si sa suport piese si montajul din buzunarul meu. O mare porcarie dupa parerea mea...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Personal am ajuns la concluzia ca bucsile de poliuretan, cel putin cela de la OldManEmu sunt un mare fas.

Nu e posibil ca dupa cateva luni de la montajul unor kituri noi de suspensie OME pe niste Nissan Navara din 2004-2006 sa se faca praf bucsile de la telescoape fata.

Se pare ca de garantie nu se discuta la bucsile de la aceste kit-uri asa ca va trebui sa gasesc eu separat bucsi si sa suport piese si montajul din buzunarul meu. O mare porcarie dupa parerea mea...

Sfatul meu, mergeti pe cat posibil pe bucsi originale.

Link spre comentariu

ok Yonutz am sa verific ce ai scis acolo dar sunt sigur ca nu de acolo e cauza.

mersul preatare pe bolovani, sarituri...zic eu ca e cauza

Indiferent cat ai sari cu masina si pe ce bolovani ai merge e aprope imposibil ca sa distrugi in cateva iesiri bucsile alea ...Sunt oameni care au bucsi originale pe masini si se dau cu masina un sezon in campionat si bucsile nu se distrug ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare