Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor Salut colegu poti baga si restul de poze ca eu nu reusesc ! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rxn Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 (editat) Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor Salut colegu poti baga si restul de poze ca eu nu reusesc ! :tk Ati ajuns cu bine ? Cum a fost traseul ? Editat Octombrie 4, 2012 de rxn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rxn Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor Alte poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor Multumesc colegilor care au participat la aceasta socializare si in primul rind colegului Cozmin pentru participarea la restul traseului propus de mine (un fel de expeditie ):tksi inca o data multumiri si pt postarea pozelor ! Sper ca la urmatoarea plimbare de genul ca ne stringem mai multi doritori de :2dr si de:cort. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor mmmmm ce de mancare :grin: sa va fie de bine iesirea si la mai multe! Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor tinem legatura cristi mai facem o iesire pana fine frigul si vin cu ceaunul dupa mine si pregatesc un bors de peste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor Gigi astept cu nerabdare borsul pescaresc si dupa poate bagam si un somn pe gratar .Ce zici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor Gigi astept cu nerabdare borsul pescaresc si dupa poate bagam si un somn pe gratar .Ce zici? Nu m-am putut abtine sa nu fac referire si la celalalt sens al sintagmei marcate cu bold :grin:. Si eu sunt un fan al pestelui, mai ales cel pe gratar, in folie de aluminiu si umplut cu un sos de legume (rosii, ardel iute, ceva ustoroi si mirodenii) ca sa mearga dupa berea pe saturate :x:x. 1 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor Nu m-am putut abtine sa nu fac referire si la celalalt sens al sintagmei marcate cu bold :grin:. Si eu sunt un fan al pestelui, mai ales cel pe gratar, in folie de aluminiu si umplut cu un sos de legume (rosii, ardel iute, ceva ustoroi si mirodenii) ca sa mearga dupa berea pe saturate :x:x. Ia baga si tu aici reteta umpluturii si mestesugul pentru somnul asta, ca tare-mi suna apetisant ! :h5 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42749-GRATARUL!!-Sport-national&p=805886&highlight=gratarul#post805886 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rxn Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor Daca tot veni vorba de bucatarie, mi-am dat seama ca am omis poze ce par a fi relevante pe forum :) Nu e opera mea, deci nu imi asum nici un merit. "Vinovatii" sunt cei care au semnat condica la Lacul Vulturilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_zainea Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor Cristinele, da' baie in lac nu ati facut? Stiu pe cineva, care, la o iesire, a intrat in apa dimineata devreme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor hai nicusoare baga poza.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Aprilie 22, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor in curind urmeaza sa reeditam traseul , cu sprit ceaune gratare ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate