soferman Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 (editat) Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu La RR sport doar 5,5 litri de ulei sunt necesari? La mine au intrat 9 litri de ulei :))), am mers tot pe Castrol Edge Editat Martie 24, 2014 de soferman http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Martie 24, 2014 Autor Partajează Postat Martie 24, 2014 (editat) Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Si eu m-am mirat . Atat intra in motorul meu...chiar ma asteptam la 2,7 (2700) sa intre mai mult. Atat intra dar nu stiu de ce. Atat bag si in mazda, motor de 1997.:grin: http://www.jeeptrip.co.il/upload/File914284_2.pdf Editat Martie 24, 2014 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Salut! Intre 5.5 si 6 litri de ulei sunt necesari motorului de 2.7. Eu folosesc tot Castrol Edge 5W30, este uleiul recomandat de Land Rover si nu cred ca-l voi inlocui cu alt tip vreodata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu La mine au intrat 9 litri de ulei :))), E o "caracteristica" a motoarelor BMW (probabil unde se incalzesc mai tare):grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Aprilie 1, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 (editat) Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu De ceva timp, de vreo 4 zile, am observat ca masina scotea fum cam mult la accelerarile mai bruste. Chiar incepuse sa ma framante problema.:shock: ...imi ziceam, n-a ca am laudat-o prea mult...acum sa vezi...cheltuiala. Azi, pe autostrada, in drum spre capitala, am observat un consum cam marit la 10,2 L/100km....mai jos nu se putea (pe "economic" imi indica 8.9/100km)...m-am gandit ca bate vantul din fata...namila fiind mare, mi-am zis ca o tine vantul. ....si ma opresc in benzinarie, zic sa ma uit si eu pe sub capota...sa verific uleiul...asa sa fie..... ce vad, o ditamai "taietura" de vreo 4cm in furtunul ala gros ce iese din turbina. Am sunat un prieten, meserias,trebuia bandajat furtunul, pana la schimbare, cu banda adeziva. Am etansat furtunul, masina si-a revenit subit... a prins putere si fumul a disparut. ...de data asta am scapat usor :banana...doar un furtun. Editat Aprilie 1, 2014 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Salut! Colegii de pe forumul disco3.co.uk au intampinat probleme asemanatoare cu motorizarile diesel. Furtunul in sine nu e scump, probabil manopera e ceva mai costisitoare. Ai grija in schimb, daca masina trage aer prin crapatura, va introduce impuritatile direct in motor. Probabil ca e crapat exact inainte de intrarea in turbina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Aprilie 1, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Da, exact inainte de turbina. Referitor la manopera, nu cred ca poate fi prea scump...am sa postez cat am dat....stai intai sa ajung la service...sa aduca furtunul... mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu asta ar fi o investitie buna http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER-DISCOVERY-3-4-RANGE-ROVER-SPORT-2-7-TDV6-SILICONE-BOOST-HOSE-PIPE-KIT-/351037724006 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Aprilie 2, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Oh, multumesc, as cumpara si eu furtunele alea siliconate....mai ales ca vad ce tesatura tripla au in ele. Din pacate sunt cam paralel cu Paypal si alte din astea. (probabil ca nu-i complicat, dar nu am mai comandat niciodata, si am o retinere) Asa ca o sa ma pastrez la ce gasesec pe aici. Multumesc. mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Oh, multumesc, as cumpara si eu furtunele alea siliconate....mai ales ca vad ce tesatura tripla au in ele. Din pacate sunt cam paralel cu Paypal si alte din astea. (probabil ca nu-i complicat, dar nu am mai comandat niciodata, si am o retinere) Asa ca o sa ma pastrez la ce gasesec pe aici. Multumesc. LE poti gasi si in alte parti, totul e sa cauti:wink: De exemplu, aici: http://www.paddockspares.com/land-rover-performance-parts/silcone-hoses/range-rover-sport.html Si cauti un furnizor care foloseste o metoda de plata care iti este la indemana:grin: 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Aprilie 2, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2014 (editat) Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Multumesc ursule bun, le-am gasit la atelierul de pe pamant dar ma gandesc, sunt la Pret cu TVA : 721,32 RON .Momentan analizez, va multumesc pentru recomandari. ...dealtfel cautarea dupa " BA2341G" returneaza foarte multe rezultate...observ si albastre si verzi...oricum, m-am cam edificat...pretul lor e cam putin peste 100 de euroi (fara TVA si transport) Aceasi marie, alta denumire, DA4577 : http://www.best-of-land.com/product_info.php?products_id=7867 (bagati un ochi aici, preturile mi se par bune) Editat Aprilie 2, 2014 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 (editat) Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu GATA, am iar turbo, trebuie sa ma tin iar de volan cand apas acceleratia :ha: Deci, cum spuneam, 721, 32 lei furtunele, 150 lei manopera si 50 lei ciubuc mecanic. Inlocuirea nu a fost asa simpla...nu prea era loc...s-a lucrat vreo 2 ore, furtunul lung ce ajunge sus , deasupra elicei ventilatorului, a mers cum a mers dar s-a lasat cu desfacut aripa interioara pentru furtunul ala mijlociu ca marime . Kitul mai contine un ciot de furtun, ce nu am gasit unde sa-l punem...probabil nu este pentru modelul meu de masina, acolo unde ar fi venit el, dupa spusele mecanicului, am vazut ca exista o tevusca metalica, ma gandesc ca a fost inbunatatit modelul. Cand am vazut cat de subtiri sunt furtunele originale ....deja ma gandesc ca au fost puse asa subtiri sa cedeze in timp, prin imbatranirea cauciucului ...asa, comparativ, furtunele originale Land Rover sunt joaca pe langa astea siliconate puse acum, care sunt cam duble la grosime si triple la stratul de tesatura de panza. Editat Aprilie 15, 2014 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Intr-un final a fost destul de scumpa reparatia. Furtunul original cred ca este destul de bun, dar probabil cedeaza dupa o lunga folosire a masinii. Momentan al meu arata foarte bine. L-am verificat vizual de curand si nu prezinta crapaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 (editat) Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Sunt de acord ca au fost cam scumpe...dar ma simt asa bine ca am pus ceva bun pe masina. Sincer, sincer...daca mi-ai da originale LR la jumatate de pret, din cat am dat, adica vreo 350 lei...tot astea care le-am pus le-as alege....si spun asta din suflet. Astea sunt mai scumpe , probabil, pentru ca sunt un fel de tuning, gandesc...de asta le si fac din silicon albastru. Acum sa nu se inteleaga anapoda, nu, nu sunt fericit ca am dat 700 lei pe niste furtune.:grin: ...dar as repeta greseala. :ha: Editat Aprilie 15, 2014 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu la furtunele astea de turbo nu e vorba de crapaturi, problema e ca se delamineaza si devin prea flexilbile impietand asupra presiunii... si eu mi-am pus de silicon pe D2 si merita banii, puteai sa alegi orice culoare ca sunt de silicon de la galben, verde, rosu, albastru, negru nu culoarea conteaza, iar pretul asta e...da te si tin o vesnicie NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Eu le-am vazut firma si le-am comandat, Bearmarch. Sunt foarte zdravene. Furtunul meu se crapase, probabil de la o accelerare mai puternica, (in depasire) parca era taiat cu un cutter pe o lungime de 5 cm. Masina nu mai avea putere si scotea fum la accelerari bruste. mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu la tine era deja in faza terminala:wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luciandr Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu vibratiile din volan s-au rezolvat?....sunt curios asupra cauzei....si costul operatiunii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Salutari. Si eu te rog sa ne spui daca ai rezolvat problema. Editat Aprilie 29, 2014 de Cristi S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Aprilie 29, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Vibratiile? Jocul :f2 Asa cum am spus devine deranjant la viteze mari...si cel mai tare m-a deranjat pe autostrada..in rest nu se simte....nu este foarte mare jocul, sa nu ma intelegeti gresit...dar este un joc. Acest joc nu se observa la condusul in oras la viteze mici...si nici chiar la 50-60 km/ h. Cu ocazia schimbarii furtunelor turbo am pus mecanicul sa arunce un ochi. A desfacut capacul ala de sub volan si a pus mana pe axul directiei, miscand din volan. Parerea lui este ca este din caseta de directie...asadar trebuie desfacuta caseta...ce e mai complicat....si foarte costisitor, cred. Asa ca mai stau si o sa caut sa mai ajung si la alti doctori, inainte de a intreprinde ceva. ....ce mi se pare ciudat, ca jocul se reduce (nu de tot) prin schimbarea pozitiei volanului pe adancime...deci pare a fi un joc compus din mai multe jocuri. Intelegeti voi ce zic. :B Asa ca de asta nu am mai spus nimic...nu am ajuns la o concluzie finala. mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Mai 17, 2014 Autor Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Azi imi zice un vecin ca nu-mi arde stopul pe frana...asa ca am inlocuit astazi toate becurile de pe spate...asa preventiv...sa nu mai desfac prea curand. mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 (editat) Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu :2dr Editat Mai 18, 2014 de Axel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Mai 20, 2014 Autor Partajează Postat Mai 20, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Rapid, un sfat...sotia mi-a spalat cheia de la range :grin:...vad ca a scapat functionala...adica merge dupa ce a fost scoasa din masina de spalat. Ceva recomandari? S-o desfac....s-o usuc? S-o bag in semineu? :ha: mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 (editat) Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Salut! Cheia de la Discovery este identica. E super sigilata, special conceputa anti-apa, praf, mizerie in general. Eu am desfacut una din cele 2 ale mele pentru a schimba carcasa, butoanele fiind crapate. Mi-a luat aproximativ o ora. Cheia nu e conceputa pentru a se desface, are acumulator care se incarca atunci cand se afla in contact. Editat Mai 20, 2014 de Cristi S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Mai 20, 2014 Autor Partajează Postat Mai 20, 2014 Re: Range Rover Sport SE 2.7, elefantul meu Multumesc mult. Chiar ma gandeam ca e posibil sa reziste la apa...ca mergea dupa ce a fost scoasa din masina de spalat. Deci avem cheie waterprof, super. mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate