Vizitator Light Postat Aprilie 21, 2008 Partajează Postat Aprilie 21, 2008 Dragi prieteni pe meleagurile valcene a venit primavara! si cum o imagine face cat o mie de cuvinte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Aprilie 21, 2008 Partajează Postat Aprilie 21, 2008 Re: Sj410 Spring on "playground" - Day I ..intrucat intampin probleme la upload :p ..am sa revin.. p.s. pozele sunt comprimate in dimensiunea max de 200k....!?!? sa fie altceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: Sj410 Spring on "playground" - Day I revino - revino !!! :banana :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: Sj410 Spring on "playground" - Day I si...ca sa ai motiv sa revii...incep eu primul... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: Sj410 Spring on "playground" - Day I The upload is currently in progress... p.s..and still uploading :P ..and uploading :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: Sj410 Spring on "playground" - Day I The upload is currently in progress... p.s..and still uploading :P ..and uploading :sr am gasit cauza....""Va rog ca sa limitati dimensiunile pozelor atasate la 800 de pixeli latime si 600 de pixeli inaltime. Este necesar pentru a uniformiza imaginea forumului. Poze in format mare se vor putea pune in galeria de poze a forumului care va fi gata in curand. ..."" pozele desi sunt de max 200k ele au dimensiunile mai mari de 800/600...asa ca ..vor trebui prelucrate iar.. si asta ia timp.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: Sj410 Spring on "playground" - Day I The upload is currently in progress... p.s..and still uploading :P ..and uploading :sr am gasit cauza....""Va rog ca sa limitati dimensiunile pozelor atasate la 800 de pixeli latime si 600 de pixeli inaltime. Este necesar pentru a uniformiza imaginea forumului. Poze in format mare se vor putea pune in galeria de poze a forumului care va fi gata in curand. ..."" pozele desi sunt de max 200k ele au dimensiunile mai mari de 800/600...asa ca ..vor trebui prelucrate iar.. si asta ia timp.. Exista un program de resize foarte simplu de utilizat. Gasesti toate informatiile aici: viewtopic.php?f=1&t=1810 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate