Max Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Fortuna Motors, dealer autorizat Mitsubishi Motors, alaturi de Club4x4, te invita la o zi plina de aventura. Vino pe 6 octombrie la circuitul de off-road amenajat in Statiunea Izvoare si demonstreaza-ti talentul de offroader la volanul celor mai performante modele 4x4 din gama Mitsubishi. Pregateste-te pentru un test drive exceptional, spectacol off-road si cadouri surpriza! In plus, te poti delecta cu un pranz campenesc cum se cuvine oricarui aventurier! Te aspeptam Confirmarea participarii se face pana la data de 5 octombrie, ora 15.00 la tel: 0748.222.804 - Bogdan Fati sau 0748.222.785 - Ioana Barle. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2012 (editat) Re: Mitsubishi Drive Day 2012 - Maramures Fortuna Motor Baia Mare, dealer autorizat Mitsubishi Motors, alaturi de Club 4×4 Baia Mare, ii invita pe maramureseni la o zi plina de aventura. Sambata, 6 octombrie, pe circuitul de off-road amenajat in statiunea Izvoare, doritorii vor avea ocazia sa-si demonstreze talentul de offroaderi la volanul celor mai performante modele 4×4 din gama Mitsubishi. Totodata, cei prezenti se vor putea delecta cu un pranz asa cum se cuvine oricarui aventurier. http://www.ziarmm.ro/maramuresenii-invitati-sa-probeze-cele-mai-tari-modele-mitsubishi-4x4-la-izvoare/ Masinile utilizate la drive test sunt: Mitsubishi ASX Mitsubishi Outlander Mitsubishi Pajero automatic Mitsubishi L200 automatic Ca noutate, la eveniment va fi prezentat pentru prima data in Romania, noul model de Mitsubishi Outlander. Evenimentul incepe la ora 10.00 Editat Octombrie 5, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: Mitsubishi Drive Day 2012 - Maramures Frumoase masini.....sunt convins ca si evenimentul va fi unul reusit si spectaculos.......dar, pranzul ?!? Pranzul ala.....e ce trebuie ? E d-ala, asa, traditional, cu gulas, cu...? Nu mai zic, ca doar cand ma gandesc si-mi "ploua-n gura".....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: Mitsubishi Drive Day 2012 - Maramures Frumoase masini.....sunt convins ca si evenimentul va fi unul reusit si spectaculos.......dar, pranzul ?!? Pranzul ala.....e ce trebuie ? E d-ala, asa, traditional, cu gulas, cu...? Nu mai zic, ca doar cand ma gandesc si-mi "ploua-n gura".....:ha: Da bre, e gulas facut la ceaun mare. :wink::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: Mitsubishi Drive Day 2012 - Maramures Iarta-l pe Astral, are un sentiment de lipsa. Desi a savurat toate gulasurile de la MMOF, de la primul are amintiri incomplete :)) Oricum, cred ca daca ar putea, l-ar adopta pe Radu DMX, si probabil nu e singurul. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: Mitsubishi Drive Day 2012 - Maramures Si....? Cum fu ? Gulasul ma refer, ca banuiesc ca evenimentul a iesit foarte bine.....:ha: Hai cu poze, detalii, filmulete, etc..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: Mitsubishi Drive Day 2012 - Maramures Si....? Cum fu ? Gulasul ma refer, ca banuiesc ca evenimentul a iesit foarte bine.....:ha: Hai cu poze, detalii, filmulete, etc..... Mai ai putintica rabdare conasule: nu stii ca gulasul e insotit obligatoriu de horinca?:2dr E "obositi" oamenii dupa atata "lupta":x:x:x:x:x: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CarDriver Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Mitsubishi Drive Day 2012 - Maramures Dragi colegi de forum, Se apropie Craciun-ul 2012 si cum am un Mitsu', ma gadila talpile si anvelopele sa plec pe "coclauri", insa undeva unde este frumos de salbatic, si mai ales traditional. In general Maramuresul e vizat. Daca aveti poze sau impresii despre astfel de locuri, putand fi astfel util si celor nehotarati inca, Va multumesc! Lucian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) Re: Mitsubishi Drive Day 2012 - Maramures Am ramas dator cu poze de la acest eveniment. A fost un eveniment foarte reusit. Peste 150 de persoane au testat masinile puse la dispozitie pt drive test. Mitsubishi ASX, Outlander, L200 si Pajero. Echipa Club4x4 Baia Mare s-a ocupat de amenajarea si marcarea traseelor precum si de ghidajul participantilor in traseu. La acest eveniment s-a lansat si noul model de Outlander care, oficial, a fost lansat abia acum cateva zile in Romania. :grin: S-a lasat cu distractie, mancare la ceaun, vedete (Adela Popescu), cina festiva etc... Echipa Club4x4 Baia Mare: Dan Lupsa (@Max), Radu Vancea (@DMX), Valentin Ardelean (@vanlentin-o8) si Silviu Cormos Editat Noiembrie 7, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Mitsubishi Drive Day 2012 - Maramures Alte poze: [ATTACH=CONFIG]156348[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Mitsubishi Drive Day 2012 - Maramures Alte poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Mitsubishi Drive Day 2012 - Maramures Prezentarea si lansarea neoficiala a noului model de Mitsubishi Outlander. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) Re: Mitsubishi Drive Day 2012 - Maramures Distractia de la cina: :grin: Echipa Club4x4 Baia Mare si-a facut treaba excelent astfel incat a primit multe aprecieri din partea organizatorului respectiv Fortuna Motor - Reprezentanta Mitsubishi Baia Mare. Editat Noiembrie 7, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Mitsubishi Drive Day 2012 - Maramures Am vazut si eu noul Outlander la SAB si mi se pare o masinuta reusita, primul Outlander care merita atentie, parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate