hainuinimic Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 (editat) Oare se potriveste cutie de grand cherokee pe un yj din '90?... Unde gasesc tipul de cutie scris? Din cate am auzit eu ar putea fi ax5.... Editat Septembrie 28, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: Cutie viteze de GC merge pe wrangler yj ? Ce Grand Cherokee ? Ce motorizare ? Pe YJ ce motorizare ? Ce cutie are acum ? Asa fara informatii e ca si cum as intreba: potriveste cutie de Golf pe Passat? '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hainuinimic Postat Septembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Cutie viteze de GC merge pe wrangler yj ? Ij-ul avea motor de 2.5 benzina modelul de reductor eate 231j nu gasesc oe cuti tipu ca sa stiu sigur si cat despre cherokee vreau sa stiu cam de pe ce model s-ar potrivi ca sunt mai usor de gasit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate