Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bord imbracat in piele

cos23

Postări Recomandate

Re: bord imbracat in piele

are cineva idee unde se poate imbraca plansa de bord in piele?banuiesc ca este singura solutie in cazul brobintelelor aparute de la soare...

Multumesc,

Vreau sa stiu si eu unde se poate face si cam ce pret ar avea .... poate sant si alti doritori. E stiut ca la Patrol Y61 pe bord apar ''basici'' daca e expus la soare. ( vezi poza )1864905235_bordpatrol1.jpg.d459aed6d7fc68be0f3f320bf8ec45a7.jpg106427384_bordpatrol2.jpg.a9552c338c8b5ca6e7b41cf233f6c6ef.jpg

°lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll°
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vreau sa stiu si eu unde se poate face si cam ce pret ar avea .... poate sant si alti doritori. E stiut ca la Patrol Y61 pe bord apar ''basici'' daca e expus la soare. ( vezi poza )[ATTACH=CONFIG]152325[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]152324[/ATTACH]

Aveti PM si dumneavoastra. Totul este sa dati o cautare pe net :grin:.

Cu respect,

Teodor.

Editat de Teodor4x4
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

ciudat, bordul meu este in perfecta stare si a stat in soare 12 ani masina ca n-am garaj... in schimb reparatii(inlocuit portiuni roase de la scaune), imbracat volanul si schimbatorul vreau si eu sa fac

Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000
Link spre comentariu

ciudat, bordul meu este in perfecta stare si a stat in soare 12 ani masina ca n-am garaj... in schimb reparatii(inlocuit portiuni roase de la scaune), imbracat volanul si schimbatorul vreau si eu sa fac

problema "umflarii" bordului a aparut numai la modelele cu bordul nou, fabricate dupa aug 2004.

Commonrail-ul matali face parte din seria veche, la care bordul e fabricat din plastic dur intergral. Astea nu fac figuri

Editat de nissan4x4

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

S-a mai discutat pe forum despre volane imbracte in piele / refacute, daca dai cautare (volan piele refacut etc.) sigur gasesti unul sau doua topicuri. Oamenii care se ocupa cu asta si care au facut volanele, sigur fac si borduri.

un exemplu http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53800-Volan-reconditionat&highlight=volan+piele

Bafta!

Link spre comentariu

Se pare ca s-a produs o neintelegere. Nu eu ma ocup cu asa ceva, am doar 16 ani :ha:. Spun asta pentru ca am primit un PM in care am fost intrebat daca pot sa–i ofer respectivului servicii in calitate de tapiter. In PM-urile de mai sus le-am trimis domnilor recomandari catre altcineva, care nu sint eu.

Multumesc :h5.

Cu respect,

Teodor.

Editat de Astral
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare