cos23 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 are cineva idee unde se poate imbraca plansa de bord in piele?banuiesc ca este singura solutie in cazul brobintelelor aparute de la soare... Multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: bord imbracat in piele Aveti PM. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camargue Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: bord imbracat in piele are cineva idee unde se poate imbraca plansa de bord in piele?banuiesc ca este singura solutie in cazul brobintelelor aparute de la soare... Multumesc, Vreau sa stiu si eu unde se poate face si cam ce pret ar avea .... poate sant si alti doritori. E stiut ca la Patrol Y61 pe bord apar ''basici'' daca e expus la soare. ( vezi poza ) °lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll° Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 (editat) Re: bord imbracat in piele Vreau sa stiu si eu unde se poate face si cam ce pret ar avea .... poate sant si alti doritori. E stiut ca la Patrol Y61 pe bord apar ''basici'' daca e expus la soare. ( vezi poza )[ATTACH=CONFIG]152325[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]152324[/ATTACH] Aveti PM si dumneavoastra. Totul este sa dati o cautare pe net :grin:. Cu respect, Teodor. Editat Septembrie 30, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos23 Postat Septembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: bord imbracat in piele Multumesc frumos,stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: bord imbracat in piele ciudat, bordul meu este in perfecta stare si a stat in soare 12 ani masina ca n-am garaj... in schimb reparatii(inlocuit portiuni roase de la scaune), imbracat volanul si schimbatorul vreau si eu sa fac Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 (editat) Re: bord imbracat in piele ciudat, bordul meu este in perfecta stare si a stat in soare 12 ani masina ca n-am garaj... in schimb reparatii(inlocuit portiuni roase de la scaune), imbracat volanul si schimbatorul vreau si eu sa fac problema "umflarii" bordului a aparut numai la modelele cu bordul nou, fabricate dupa aug 2004. Commonrail-ul matali face parte din seria veche, la care bordul e fabricat din plastic dur intergral. Astea nu fac figuri Editat Octombrie 1, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: bord imbracat in piele S-a mai discutat pe forum despre volane imbracte in piele / refacute, daca dai cautare (volan piele refacut etc.) sigur gasesti unul sau doua topicuri. Oamenii care se ocupa cu asta si care au facut volanele, sigur fac si borduri. un exemplu http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53800-Volan-reconditionat&highlight=volan+piele Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 (editat) Re: bord imbracat in piele Se pare ca s-a produs o neintelegere. Nu eu ma ocup cu asa ceva, am doar 16 ani :ha:. Spun asta pentru ca am primit un PM in care am fost intrebat daca pot sa–i ofer respectivului servicii in calitate de tapiter. In PM-urile de mai sus le-am trimis domnilor recomandari catre altcineva, care nu sint eu. Multumesc :h5. Cu respect, Teodor. Editat Octombrie 1, 2012 de Astral 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos23 Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: bord imbracat in piele Eu in nici un caz,îl cunosc si eu pe Dragoș,știu despre ce este vorba...Oricum multumesc mult si ...la mulți ani!:be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate