iulianul Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Dictionar offroad:"Instinctul meu spune.." si "Cat de rau poa'sa fie?!" Faina ieşirea, coborârea pe măsura. Nu ştiu cum se face că întotdeauna pe ultimii metri din traseu se înghesuie surprizele :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Dictionar offroad:"Instinctul meu spune.." si "Cat de rau poa'sa fie?!" Faina ieşirea, coborârea pe măsura. Nu ştiu cum se face că întotdeauna pe ultimii metri din traseu se înghesuie surprizele :grin: Ase e. Si eu am avut parte de multe surprize in partea finala a traseelor pe care le faceam in premiera. Tocmai de aceea incerc sa-mi rezerv mai mult timp pentru intoarcere cu riscul de a ajunge prea devreme acasa :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: Dictionar offroad:"Instinctul meu spune.." si "Cat de rau poa'sa fie?!" Foarte frumos. Peisajele sint superbe. La cat mai multe fara probleme :h5 . Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Dictionar offroad:"Instinctul meu spune.." si "Cat de rau poa'sa fie?!" Fain numai intre veverite asa. Tot citeam,coborare grava ,coborare grava :grin: . Totusi, in filmuletz ala e samu stock :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Dictionar offroad:"Instinctul meu spune.." si "Cat de rau poa'sa fie?!" Ai dreptate, LorD'eko. Anul asta am iesit, cu o exceptie, in aceeasi gasca de 2-3 Samuraie iar cel cu care am fost in iesirea asta e practic total standard, exceptand MT-urile cu care e incaltat. Prevad ca nici nu va iesi vreodata din starea asta. Proprietarul asa l-a vrut si e multumit asa cum e. Cel care-l conduce, piesa dintre scaun si volan, stie insa sa ii foloseasca calitatile, a luat Samurachele dupa ani buni de offroad cu Dacia papuc 4x4. Si, asa cum stim multi dintre noi, Samu e pregatit de multe ghidusii chiar si cu zero modificari, daca stii ce sa faci cu el. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Dictionar offroad:"Instinctul meu spune.." si "Cat de rau poa'sa fie?!" Da, e f bun. Stiu pe cineva cu sj410 stock care a coborat pe un traseu mai grav ca asta, iar altii s-au chinuit cu masini mari la greu si au povestit ca e grav,filmari ,una alta:ha:. Intradevar "tacanitul" de la volan face totul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: Dictionar offroad:"Instinctul meu spune.." si "Cat de rau poa'sa fie?!" Zoltan ce pot sa zic; un topic de nota 200. Sincer la felu in care stii sa redactezi o astfel de iesire ai putea sa scrii o carte ai mai mult talent decat multi din actualii asa zisi scriitori :wink: Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Re: Dictionar offroad:"Instinctul meu spune.." si "Cat de rau poa'sa fie?!" Da' date=' e f bun. Stiu pe cineva cu sj410 stock care a coborat pe un traseu mai grav ca asta, iar altii s-au chinuit cu masini mari la greu si au povestit ca e grav,filmari ,una alta:ha:. Intradevar "tacanitul" de la volan face totul.[/quote'] E vorba de yoke si coborarea de la TB spre Siriu? :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Dictionar offroad:"Instinctul meu spune.." si "Cat de rau poa'sa fie?!" E vorba de yoke si coborarea de la TB spre Siriu? :ha: Evident :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate