Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dictionar offroad:"Instinctul meu spune.." si "Cat de rau poa'sa fie?!"

f_zoltan

Postări Recomandate

Re: Dictionar offroad:"Instinctul meu spune.." si "Cat de rau poa'sa fie?!"

Faina ieşirea, coborârea pe măsura. Nu ştiu cum se face că întotdeauna pe ultimii metri din traseu se înghesuie surprizele :grin:

Ase e. Si eu am avut parte de multe surprize in partea finala a traseelor pe care le faceam in premiera. Tocmai de aceea incerc sa-mi rezerv mai mult timp pentru intoarcere cu riscul de a ajunge prea devreme acasa :grin:

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate, LorD'eko. Anul asta am iesit, cu o exceptie, in aceeasi gasca de 2-3 Samuraie iar cel cu care am fost in iesirea asta e practic total standard, exceptand MT-urile cu care e incaltat. Prevad ca nici nu va iesi vreodata din starea asta. Proprietarul asa l-a vrut si e multumit asa cum e. Cel care-l conduce, piesa dintre scaun si volan, stie insa sa ii foloseasca calitatile, a luat Samurachele dupa ani buni de offroad cu Dacia papuc 4x4. Si, asa cum stim multi dintre noi, Samu e pregatit de multe ghidusii chiar si cu zero modificari, daca stii ce sa faci cu el.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Da, e f bun. Stiu pe cineva cu sj410 stock care a coborat pe un traseu mai grav ca asta, iar altii s-au chinuit cu masini mari la greu si au povestit ca e grav,filmari ,una alta:ha:. Intradevar "tacanitul" de la volan face totul.

Link spre comentariu

Zoltan ce pot sa zic; un topic de nota 200. Sincer la felu in care stii sa redactezi o astfel de iesire ai putea sa scrii o carte ai mai mult talent decat multi din actualii asa zisi scriitori :wink:

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

Da' date=' e f bun. Stiu pe cineva cu sj410 stock care a coborat pe un traseu mai grav ca asta, iar altii s-au chinuit cu masini mari la greu si au povestit ca e grav,filmari ,una alta:ha:. Intradevar "tacanitul" de la volan face totul.[/quote']

E vorba de yoke si coborarea de la TB spre Siriu? :ha:

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare