Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Nissan Y61 + sfaturi modificari

odiv

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

dupa cum vedeti sunt nou printre voi, ocazie cu care va rog sa ma luati incet si sa ma ajutati in acest minunat sport.

Inca din acest post va adresez rugamintea de a-mi spune ce stiti despre aceasta masina: B 55 RZA.

Ma gandesc sa o achizitionez dar o data cu acest lucru ar fi bine daca as reusi sa aflu cat mai multe despre ea. De asemenea, stadiul la care s-a ajuns cu modificarile facute pe ea, ce credeti ca ar mai trebui imbunatatit/schimbat ?

Va multumesc anticipat pentru interesul pe care o sa il acordati acestui topic!

C25834112_3.thumb.jpg.1ef9086f257e1c86a8badae7dc77feca.jpg C25834112_4.thumb.jpg.f3f7c4a4c80314eea8d4111bc9c5b536.jpg.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achizitie Nissan Y61 + sfaturi modificari

Salutam,

Masina asta e un 2000 sau 2001 si e echipata cu motorul ZD30.

Din cate vad (dupa design) masina asta a trecut si pe nea Luigi (nissan4x4) care cred ca ar putea sa-ti dea mai multe detalii despre ea.

Ce e de stiut este ca motoarele astea au avut probleme. Unele s-au rezolvat, altele nu.

Inainte de a o cumpara, cere maximum de detalii (istoric service, propietari, modificari etc)si posteaza-le aici.

Daca vrei un sfat ... nu stiu ce sa zic. In ceea ce ma priveste eu n-as mai cumpara nici o masina de teren fara un "tester in nas" si un "test de compresie" first. Dupa aia control de rampa si altele ... :grin:

Bafta la achizitionat si sa ne tii la curent ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Re: Sfat achizitie Nissan Y61 + sfaturi modificari

Domnii mei, rasfoind forumul am aflat de problemele la motorului ZD30, fabricatie 2000-2001.

Din acest punct de vedere, proprietarul m-a informat ca masina are vreo 280 mii de km, iar motorul a fost schimbat pe la 100 de mii, fiind trecut in carte.

Foarte bine punctat Yonutz in ceea ce priveste o testare, consider un must to do inainte de orice achizitie auto, de aceea care stiti pe cineva capabil in Constanta sa faca o verificare la sange?

Luigi aka nissan4x4, imi poti spune te rog ce echipamente s-au folosit la inaltare?

Editat de odiv
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare