Max Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Nu o luati ca reclama ci ca o informatie utila. Singurul service din Romania autorizat ca sa faca modificari de categorie pentru Toyota este in Focsani. Pentru cei interesati, pun datele de contact aici: Toyota Focsani Tel: 0237217589 e-Mail: contact@autodiversis.ro Persoana de contact: dl Cirimpei Vasile Se monteaza doar un panou despartitor intre scaune si portbagaj. Se poate face modificarea (pt maisnile lungi) ca sa ramana 5 locuri pentru pasageri. Costuri aproximative: - 4500 lei + TVA modificarea - 700 de lei la RAR Succes! Ca de la anul iar cresc impozitele. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Sal, acum o luna era 2300lei+tva si 700 RAR...ce se scumpeste treaba asa imediat.... SI merge pt Toy 120 varianta lunga,la scurta ramii cu 2 locuri si numai daca in carte este specificat la poz 2 parca :" A.F. cu utilizare multipla"....altfel adio.... Pt 80,100 si alte chestii gen numai dipa ce vizitezi RAR la Focsani sau trimiti actele..... Asta asa, ca sa fie informatia completa.... Nea Ala, Cirimpei sau cum il cheama este destul de volubil si da informatii pt doritori....acum sa vedem cu afluenta asta noua de telefoane.Poate scumpeste si mai mult halatul.... PS: pt masini de import-nu poate face nimic,rabla trebuie sa fie immatriculata la RO Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 (editat) Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota 'Roscatul' meu tocmai ce a suferit modificarea si a iesit din 'mainile' lui Cirimpei. Pretul a fost de la inceput 4500+TVA la care s-a mai adaugat 450 pentru omologarea de tip (motor 4.5 benzina)+700 reomologarea la RAR. Avand in vedere ca acum platesc taxa de poluare 900 Euro in loc de 7000 ,cred ca se merita efortul. Vis a vis de d-ul Cirimpei nu am nici un repros,foarte amabil si deschis la solicitarile mele. Max are perfecta dreptate, pentru Toyota ei sunt singurii autorizati in Romania,de asta probabil si pretul destul de piperat pentru 'panoul despartitor'. Ca o observatie, autoturismul trebuie sa aiba cel putin carte in RO si in ea sa fie specificat clar 'Automobil cu utilizare multipla '(7 locuri). Succes pentru doritori . P.S. Adresa service-ului 'Autodiversis' este Calea Munteniei nr.21 Focsani Editat Octombrie 5, 2012 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota si daca ai nissan cum faci? :D Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Maestru' Luigi va poate indruma sau....un ochi pe site-ul oficial al RAR unde gasiti toate firmele autorizate pentru diverse modificari. Atentie , am oarecare indoieli ca aceasta lista este actualizata,personal am gasit firme cu autorizatia retrasa sau cu numere de telefon nealocate. Dar va pot confirma ca exista si pentru Nissan. Succes . RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mbadea2002 Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota autoturismul trebuie sa aiba cel putin carte in RO si in ea sa fie specificat clar 'Automobil cu utilizare multipla '(7 locuri). Succes pentru doritori . Si daca nu e specificat? nu se poate? stima, Mircea take care of your "yota" and your "yota" will take care of you .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Si daca nu e specificat? nu se poate? stima, Mircea Nu ! Este prima conditie . RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota pentru Mitsubishi Pajero nu stie nimeni ? KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Nu ! Este prima conditie . Trebuie sa aiba exact specificarea asta "autoturism cu utilizare multipla" sau sa aiba trecute cele 7 locuri ? Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mbadea2002 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 (editat) Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota ziua buna, pana reusesc sa dau de dl Cirimpei - care azi era bolnav - ii uram pe aceasta cale "insanatosire grabnica!" - am studiat RNTR 7 - unde la capitolul "4" la conditii constructive - subcapitolul 9 "conditii privind amenajarea interioara", aliniatul 9.6. spune ca autoturismele din categoria M1 se pot transforma in "autospeciale" doar daca este trecut in talon caroseria "AB berlina cu hayon", "AC break" sau "AF vehicul cu utilizare multipla" DAR avand in vedere necesitatea suplimentarii spatiului de bagaje, se "reduce OBLIGATORIU numarul de locuri" ... Asta asa, ... ca fapt divers ... Dupa ce vb cu dl Cirimpei maine, mai informez forumistii ... Eu sunt in situatia "break, 5 locuri" si vreau "autoutilitara, minim 4 locuri" ... vedem ce o iesi ... Stima, Mircea Editat Noiembrie 13, 2012 de mbadea2002 take care of your "yota" and your "yota" will take care of you .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos Bina Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota 'Roscatul' meu tocmai ce a suferit modificarea si a iesit din 'mainile' lui Cirimpei. Pretul a fost de la inceput 4500+TVA la care s-a mai adaugat 450 pentru omologarea de tip (motor 4.5 benzina)+700 reomologarea la RAR. Avand in vedere ca acum platesc taxa de poluare 900 Euro in loc de 7000 ,cred ca se merita efortul. Vis a vis de d-ul Cirimpei nu am nici un repros,foarte amabil si deschis la solicitarile mele. Max are perfecta dreptate, pentru Toyota ei sunt singurii autorizati in Romania,de asta probabil si pretul destul de piperat pentru 'panoul despartitor'. Ca o observatie, autoturismul trebuie sa aiba cel putin carte in RO si in ea sa fie specificat clar 'Automobil cu utilizare multipla '(7 locuri). Succes pentru doritori . P.S. Adresa service-ului 'Autodiversis' este Calea Munteniei nr.21 Focsani Panoul despartitor din ce este facut ? Poti pune niste poze Multumesc frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos Bina Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota 'Roscatul' meu tocmai ce a suferit modificarea si a iesit din 'mainile' lui Cirimpei. Pretul a fost de la inceput 4500+TVA la care s-a mai adaugat 450 pentru omologarea de tip (motor 4.5 benzina)+700 reomologarea la RAR. Avand in vedere ca acum platesc taxa de poluare 900 Euro in loc de 7000 ,cred ca se merita efortul. Vis a vis de d-ul Cirimpei nu am nici un repros,foarte amabil si deschis la solicitarile mele. Max are perfecta dreptate, pentru Toyota ei sunt singurii autorizati in Romania,de asta probabil si pretul destul de piperat pentru 'panoul despartitor'. Ca o observatie, autoturismul trebuie sa aiba cel putin carte in RO si in ea sa fie specificat clar 'Automobil cu utilizare multipla '(7 locuri). Succes pentru doritori . P.S. Adresa service-ului 'Autodiversis' este Calea Munteniei nr.21 Focsani Cat dureaza modificarea ? Te poti duce si intoarce in aceeasi zi sau trebuie sa dormi in Focsani ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Panoul despartitor din ce este facut ? Poti pune niste poze Multumesc frumos Panoul este din teava si plasa metalica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Panoul este din teava si plasa metalica. De fapt este panoul folosit la transportul animalelor "tunat":wink:. Pt modele mai noi este chiar cel de fabrica. Pt masinile mai vechi este manufacturat la Focsani. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota De fapt este panoul folosit la transportul animalelor "tunat":wink:. Pt modele mai noi este chiar cel de fabrica. Pt masinile mai vechi este manufacturat la Focsani. Cum arata un "panou de fabrica" la o Toyota Landcruiser 100, 120 sau 200? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Cum arata un "panou de fabrica" la o Toyota Landcruiser 100, 120 sau 200? uite asa arata la 120. toyota pt lc 120 are chiar manual de conversie din M1-N1. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota uite asa arata la 120. toyota pt lc 120 are chiar manual de conversie din M1-N1. Habar n-aveam ca Toyota ofera si asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mbadea2002 Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota eu am un panou din asta dar nu are prinderile de caroserie - are niste prinderi cu suruburi cu un cauciuc ... take care of your "yota" and your "yota" will take care of you .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Din cate am inteles eu panoul trebuie sa fie rezistent. La RAR cica se face un test cu o greutate pusa in portbagaj ( sarcina utila a masinii sin acte) si un test de frana. Panoul trebuie sa reziste la greutatea respectiva. Deci, daca e facut si prins slab, sunt sanse sa nu il accepte cei de la RAR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos Bina Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota eu am un panou din asta dar nu are prinderile de caroserie - are niste prinderi cu suruburi cu un cauciuc ... Ceva poze ? Multumim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Domnilor, autodiversis prin d-ul Cirimpei nu este de acord sa va monteze panourile personale. El executa modificarea ceruta de RAR cu panouri executate la Focsani. Am incercat si eu sa-mi aduc panoul propriu si a spus din start NU. Asa ca orice incercare de a plati mai putin pentru modificare e sortita esecului. Din nefericire....:cr3 RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos Bina Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Domnilor, autodiversis prin d-ul Cirimpei nu este de acord sa va monteze panourile personale. El executa modificarea ceruta de RAR cu panouri executate la Focsani. Am incercat si eu sa-mi aduc panoul propriu si a spus din start NU. Asa ca orice incercare de a plati mai putin pentru modificare e sortita esecului. Din nefericire....:cr3 Cel montat de tine arata OK ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mbadea2002 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Domnilor, autodiversis prin d-ul Cirimpei nu este de acord sa va monteze panourile personale. din pacate, adevarat ... dar si pretul panoului si a modificarilor care le fac cei de la Focsani cresc odata cu cursul barilului, probabil, ca mie ieri mi-a spus ca costa 4500 RON + TVA ... Nu am nimic cu dl Cirimpei, este chiar foarte binevoitor, dar pretul creste cam repede ... cu stima, Mircea take care of your "yota" and your "yota" will take care of you .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Domnilor, autodiversis prin d-ul Cirimpei nu este de acord sa va monteze panourile personale. El executa modificarea ceruta de RAR cu panouri executate la Focsani. Am incercat si eu sa-mi aduc panoul propriu si a spus din start NU. Asa ca orice incercare de a plati mai putin pentru modificare e sortita esecului. Din nefericire....:cr3 1. pana la urma sacrifici impozitul pe un an , la o masina peste 4000 cmc. Timpul trece, banu la stat trebuie sa il dai... In plus, omul ca sa isi ia licenta, a avut si el, si are, niste cheltuieli. e vb de parcurgerea unor etape de fabricatie. 2. omologarea la RAR , se face conform unui proiect anterior depus si aprobat al masinii dumitale. Se cheama omologare individuala si matali intri sub omologarea de tip a omului. Deci panoul ala ....cam ala trebuie sa fie. Panoul acela a suferit niste testari si a fost omologat ca rezista la o anumita sarcina si are anume prinderi. Stiu ca orice client vrea sa vina cu o plasa de Buzau taiata dupa forma sectiunii masinii si sa plateasca 200e si sa fenteze statu' de 1000E la impozit (ca asa si merita), dar angajatii RAR sunt si ei f atenti la "detalii" . 3. eu am fost la o firma in Portugalia si acolo o asemenea "lucrare" duce undeva intre 2-3000 e. Sunt curios cat o costa in Olanda 4. cine nu da banu, poa' sa astepte. Dar asteptarea e pe banii dumnealui, cam 1000E/an 5. sursa interna din Min. transporturilor zice ca o sa se termine si cu omologarile astea ca autoutilitare. Fabricanii sunt impotriva procedurii. Opinia lor esta ca cine vrea autoutilitara poate sa isi cumpere una noua.. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 (editat) Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota 1. pana la urma sacrifici impozitul pe un an , la o masina peste 4000 cmc. Timpul trece, banu la stat trebuie sa il dai... In plus, omul ca sa isi ia licenta, a avut si el, si are, niste cheltuieli. e vb de parcurgerea unor etape de fabricatie. 2. omologarea la RAR , se face conform unui proiect anterior depus si aprobat al masinii dumitale. Se cheama omologare individuala si matali intri sub omologarea de tip a omului. Deci panoul ala ....cam ala trebuie sa fie. Panoul acela a suferit niste testari si a fost omologat ca rezista la o anumita sarcina si are anume prinderi. Stiu ca orice client vrea sa vina cu o plasa de Buzau taiata dupa forma sectiunii masinii si sa plateasca 200e si sa fenteze statu' de 1000E la impozit (ca asa si merita), dar angajatii RAR sunt si ei f atenti la "detalii" . 3. eu am fost la o firma in Portugalia si acolo o asemenea "lucrare" duce undeva intre 2-3000 e. Sunt curios cat o costa in Olanda 4. cine nu da banu, poa' sa astepte. Dar asteptarea e pe banii dumnealui, cam 1000E/an 5. sursa interna din Min. transporturilor zice ca o sa se termine si cu omologarile astea ca autoutilitare. Fabricanii sunt impotriva procedurii. Opinia lor esta ca cine vrea autoutilitara poate sa isi cumpere una noua.. Toata stima D-ul Luigi, Este perfect adevarat cele spuse mai sus , No comment ! Eu mi-am facut socotelile,am vazut ca ies in avantaj si am dat banu'. Cunosc mai putin procedura in detaliu prin care a trecut firma respectiva dar realizez care au fost costurile si probabil cibucurile platite pentru agreerea si licentierea firmei . Referitor la panou, prin cineva de la Toyota Pipera gasisem unul de LC 200 care se potrivea,l-am intrebat pe Cirimpei daca se poate sa-l monteze,a zis NU si nu am mai revenit cu alta pretentie. Ce a fost inainte,ce preturi practica nu stiu si nici nu ma intereseaza, eu am platit 4500+TVA si inca ceva pe langa , costuri aditionale provenite din cauza motorului meu pe benzina. Una peste alta...sunt multumit!:banana Editat Noiembrie 17, 2012 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate