Ovistein Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota La auto utilitara poate fi doar cu 2 locuri .. si taxele de drum is exagerat de scumpe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota La auto utilitara poate fi doar cu 2 locuri .. si taxele de drum is exagerat de scumpe. Esti sigur? Ce inseamna exagerat de scumpe? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovistein Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Esti sigur? Ce inseamna exagerat de scumpe? din ce am auzit .. o rovinieta pe 24 de ore ii 400 si ceva de lei.. o sa ma interesez maine si iti spun sigur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota din ce am auzit .. o rovinieta pe 24 de ore ii 400 si ceva de lei.. o sa ma interesez maine si iti spun sigur. Uite cum facem. Iti inteleg entuziasmul, dar te rog pe viitor sa te abtii sa postezi doar de dragul de a scrie pe forum. Daca ai o informatie sigura, impartaseste-o, daca nu, mai bine taci. Ca sa nu mai cauti tu pana maine, rovigneta se calculeaza in euro, iar pentru autoutilitare pana in 350kg este 96 euro pe 12 luni. Despre autoutilitare nu ai auzit bine. Pot fi cu mai mult de 2 locuri "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 (editat) Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Uite cum facem. Iti inteleg entuziasmul, dar te rog pe viitor sa te abtii sa postezi doar de dragul de a scrie pe forum. Daca ai o informatie sigura, impartaseste-o, daca nu, mai bine taci. Ca sa nu mai cauti tu pana maine, rovigneta se calculeaza in euro, iar pentru autoutilitare pana in 350kg este 96 euro pe 12 luni. Despre autoutilitare nu ai auzit bine. Pot fi cu mai mult de 2 locuri Confirm, am autoutilitara cu 5 locuri (la baza cu 7, modificata in Austria in 5 locuri autoutilitara). Rovigneta: 400 si ceva ron pe un an de zile (absurd 400/24 h). Pana in 3500 Kg (categoria B). Adica cei 96 de Euro la cursul valutar. Impozit: ~ 400 de ron (380 ron masina 1.4l/an + autoutilitara din martie-aprilie pana la sf anului). Asigurare: 980 ron la astra, daca nu ma insel. (daca ar fi fost autoturism, asigurarea ar fi fost 2.000 de ron, in cazul meu). Motor 2.5litri Editat Iunie 14, 2013 de rdk84 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radusin Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Buna, la un Jeep Grand Cherokee la care in talon scrie "autoturism M1", se poate face transormarea in autoutilitare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota L-am sunat astazi pe Dl. Cirimpei... Se pare ca treaba cu conversia la autoutilitare a cazut. Cel putin pentru HDJ80. Tot astazi am fost la RAR sa ma interesez de conversie. Am dat peste un nene care mi-a spus ca nu se poate face decat astfel incat sa iti ramana cu 2 locuri. Un altul mi-a zis ca iti pot ramane atatea locuri incat greutatea pasagerilor sa fie mai putin de jumatate din greutatea maxima transportabila (masa maxim autorizata minus masa proprie). Altul ca trebuie sa renunti cel putin la un loc... Asa ca am renuntat si am plecat acasa hotarat sa aflu cum stau lucrurile. In orice caz, toti mi-au zis ca treaba trebuie facuta de o firma specializata, RAR nu accepta sa te duci tu cu grilajul tau. Eu de exemplu mi-am luat din Germania un grilaj original Toyota si o bena de plastic care acopera tot portbagajul pana la nivelul geamurilor - tot originala Toyota. Ei bine, astea originale nu sunt bune, trebuie ceva care sa fie fabricat artizanal si care sa fie ulterior aprobat si omologat de ei... Probabil de aici apare si costul foarte mare. In schimb mi-a venit o idee: Ce ar fi daca conversia si omologarea ca autoutilitara s-ar face in Bulgaria dupa care masina s-ar intoarce la RAR cu carte de identitate Bulgareasca in care masina sa figureze ca autoutilitara? Oare si la Bulgari e cu idioti la registrul auto? alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Eu am incercat prin februarie sa fac modificarea la un LC 120 am fost la RAR, si m-au trimis la Cautis sa imi faca modificarea omologata. Dar nu se mai poate pt ca au introdus din ianuarie ac o noua reglementare, deschiderea portbagajului sa fie minim 1,3 metri patrati, asta a fost prima chestie pe care a verificat-o inginerul de la Cautis. Am intrebat de curiozitate, si pretul pt modificare ar fi fost cca 700 EUR... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidium3 Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 (editat) Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Numai la noi e nebunia cu perete despartitor, in alte tari precum Italia nu ai nevoie de nimic o faci din turism utilitara si iti raman toate locurile,iar impozitul pe an la utilitare se calculeaza in functie de MMA, care la o toyo nu sare de 3000kg, asta inseamna sa platesti impozitul 50E pe an asigurarea e ceva mai mare cei drept:grin: numai la in Ro avem taxe precum in TEXAS dar se pare ca ne place:daisazacaji5: eu la masina mea aveam scris clar in talonul de belgia ca este autoutilitara N1 dar tot am platit 800ron(transformarea) si plus perete despartitor 150ron(confectionat de min)... Editat August 29, 2013 de ovidium3 ”STEJARUL creste numai unde-i PAMANTUL bun,BURUIENILE cresc PRETUTINDENI.” zise al nostru Mihai Eminescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Oare la 80-uri cat e deschiderea portbagajului? se mai poate face conversia? nu ma deranjeaza daca masina ramane in doua locuri. Dl Cirimpei ce a zis? La el de ce a picat? Alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian45 Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota cine are 80 poate face la traco , eu am facut saptamana trecuta din Bulgaria in Romania si autoutilitara in 4 zile . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota cine are 80 poate face la traco , eu am facut saptamana trecuta din Bulgaria in Romania si autoutilitara in 4 zile . Este vorba de TRACO-SERVICE ale carui date de contact le puteti gasi intr-unul din anunturile de aici : http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?720-Traco-Service REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian45 Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Da Astral asa este , nu le fac reclama dar au fost foarte prompti . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota confirm cele spuse de Adrian, de la care am cumparat masina si am modificat-o. au fost extrem de prompti si s-au ocupat de la cap la coada de modificare, omologare, inmatriculare. Singurul lucru la care trebuie sa fiti atenti este ca dupa 4 octombrie nu se mai pot face astfel de modificari... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Pai normal, orice lucru bun in Romania e ca orgasmul. Foarte scurt. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Da Astral asa este , nu le fac reclama dar au fost foarte prompti . E chiar ok sa le faci reclama pentru ca Traco este unul din Partenerii forumului ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin SB Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Singurul lucru la care trebuie sa fiti atenti este ca dupa 4 octombrie nu se mai pot face astfel de modificari... Fii amabil si spune-ne si noua de ce nu se mai pot face modificari dupa 4 octombrie. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian45 Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota intreaba-l pe Ponta sau pe altu de pe acolo . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota S-a publicat in Monitorul Oficial ca nu se mai pot face modificari decat daca modelul respectiv a fost la un moment dat fabricat autoutilitara...banuiesc ca ramane varianta cu modificarea masinii cat timp e inmatriculata in alta tara, caz in care nu mai au cum sa te impiedice sa o inmatriculezi si in RO autoutilitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Traiasca.....WTF! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian45 Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Gresit , nici daca a fost in alta tara autoutilitara nu se poate daca fabrica nu a omologat modelul . deci 80 e dus . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Sa intelegem ca orice PatrolY60 - Y61,Toyota 70,73,78,80,90,120, mitsu MK2, care vin din comunitate utilitare cu 2-5locuri nu se mai pot inmatricula ca utilitare daca fabrica nu a omologat modelul ca utilitara?!? SI binenteles ca nu a facut-o pentru nici una.... Cred ca este o mare discriminare-ramine loc de studiu si circota si judecata...si numere rosii.... Asta este cea mai proasta veste din domeniul auto de la introducerea taxei inclusiv pentru masinile inscrise deja in RO incoace.... Are cineva hotarirea aia sau lege sau ce dreak au dat astia la indemina pt un link? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Sa intelegem ca orice PatrolY60 - Y61,Toyota 70,73,78,80,90,120, mitsu MK2, care vin din comunitate utilitare cu 2-5locuri nu se mai pot inmatricula ca utilitare daca fabrica nu a omologat modelul ca utilitara?!? SI binenteles ca nu a facut-o pentru nici una.... Cred ca este o mare discriminare-ramine loc de studiu si circota si judecata...si numere rosii.... Asta este cea mai proasta veste din domeniul auto de la introducerea taxei inclusiv pentru masinile inscrise deja in RO incoace.... Are cineva hotarirea aia sau lege sau ce dreak au dat astia la indemina pt un link? Da` pe tine ce te doare....? Tu ai GC....:grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 (editat) Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Am,dar am si intentii si proiecte....si acum le vad spulberate de nemincatii astia disperati. Sa spunem ca sunt indirect interesat. Inca ceva- daca rabla-i utilitara in Ro? la schimbul de proprietar ramine utilitara, sau nu? Asta este unica sansa ramasa.... Bulgaria,venim...... Editat Octombrie 7, 2013 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: Transformare din autoturism in autoutilitara pentru Toyota Din ce mai stiu eu, si stiu sigur de la un coleg forumist care cu ceva ani in urma a incercat sa-si faca un LC 100 autoutilitara urmand calea strict legala (iar problema banilor si a timpului chiar nu conta pentru el...) si s-a lovit de aceeasi problema : producatorul nu a confirmat ca ar fi omologat modelul respectiv ca si autoutilitara, deci ceea ce vreau sa spun este ca treaba asta exista in lege de muuuult timp , iar cei care si-au facut Toyotele autoutilitare si le-au facut pe cai mai putin "ortodoxe", dar bine "unse".... Ca acuma si-a adus aminte si statul si treaba a devenit mai restrictiva sau mai bine controlata este alta "mancare de peste", iar singura problema pe care o prevad este doar ca vor creste destul de simtitor "taxele" neoficiale pentru aceasta transformare si probabil ca trebuie sa se mai linisteasca putin apele, sa mai treaca putin timp, sa se refaca filierele, etc....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate