Teodor4x4 Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 (editat) Buna seara ! Am auzit ca in septembrie ar fi trebuit sa se schimbe ceva privind taxa de prima inmatriculare. S-a produs ceva schimbari sau tot la fel sta treaba ? Va multumesc :h5 . Cu respect, Teodor. Editat Octombrie 6, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Pana acum, nimic oficial. Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Buna seara ! Am auzit ca in septembrie se va schimba ceva privind taxa de prima inmatriculare. S-a produs ceva schimbari sau tot la fel sta treaba ? Va multumesc :h5 . Cu respect, Teodor. Care septembrie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Care septembrie? Buna seara ! Am auzit ca in septembrie ar fi trebuit sa se schimbe ceva privind taxa de prima inmatriculare. S-a produs ceva schimbari sau tot la fel sta treaba ? Va multumesc :h5 . Cu respect, Teodor. Am schimbat acum. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Valoarea taxei se va schimba, in lei, in primul rand pentru ca se aplica alt curs valutar, cel din 1 octombrie 2012 pentru intreg anul 2013. In rest, parca de la 1 ianuarie s-ar aplica masura prezenta in lege, dar amanata pentru un an, legata de aplicarea taxei la toate tranzactiile, chiar si la masinile deja inmatriculate, daca nu s-a platit taxa candva. Nu stiu de alte modificari, si astept sa vad cum vom fi mintiti legat de taxa asta in timpul campaniei. Inainte de alegerile trecute MiniBoc afirma sus si tare ca e o taxa imorala si ca o va sterge, dupa alegeri i-a trecut elanul. Cred ca a "reevaluat" termenul de moralitate. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Ca de obicei suntem mintiti inainte de alegeri pentru voturile noastre.Nu cred sincer ca taxa va suferi schimbari importante ,avem nevoie de politicieni , prim ministri si presedinti cu o verticalitate morala iesita din 'tiparele mioritice' pentru a ajunge la normalitate cu aceasta taxa. Nu vad in Romania pana in prezent asa ceva . Recunosc ca a fost un 'suflu' incipient al lui Ponta si al ministrului Justitiei parca vizand dosarele aflate pe rol privind taxa si care blocheaza activitatea judecatoreasca prin numarul lor mare,dar revenirea la normal prin abrogarea legii taxei pe poluare si returnarea banilor ilegal incasati nu se produce la nivel declarativ,chiar daca acesta vine din zona palatului Victoria. Asadar eu personal nu ma astept la nimic nou de la guvernanti. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Io ma predau! Nu mai inteleg.... Guvernul Bula a anulat taxa care era deja anulata?!!?!? http://www.gandul.info/auto/taxa-auto-pe-poluare-a-fost-suspendata-cum-isi-vor-primi-romanii-banii-achitati-10184548?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BBula&utm_campaign=Bula%2BGandul "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Sa-i ia naiba ca nu stii ce sa mai intelegi. Astazi a fost prima infatisare sa-mi recuperez banii, exact la un an de la depunerea dosarului. Abia astept sa vorbesc cu avocata sa vedem ce zice despre treaba asta. La impozite nu umbla astia? Sa platim si noi impozite OMENESTI la motoare ceva mai maricele. Ca tare mult as vrea un tractoras de 3000cmc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Sa-i ia naiba de ziaristi,da o stire care pare mai mult a zvon pt ca nu se dau detalii de nici-un fel,astia de la realitatea mai acum ceva timp au facut camapnie pt anularea acestei taxe si acum nu spun mai nimic. eu maine dimineata trebuie sa ma duc la Ruse sa prelungesc actele,ce fac ma mai duc sau nu ca deja stau cu ea pe dreapta de ceva timp si am nevoie da masina,ca daca ar anula taxa o inmatriculez in romania. daca este cineva mai in masura sa ne lumineze si pe noi astia mai nestiutori. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 (editat) Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Nici eu nu mai inteleg nimic. Au suspendat taxa care era deja suspendata ? In articolul de mai sus scrie ca va fi suspendata pana pe 1 ianuarie 2013, si dupa, iara va fi valabila sau cum ? Cu respect, Teodor. Editat Octombrie 10, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? E vorba de taxa care trebuia platita in momentul primei schimbari de proprietar a unui auto pentru care nu s-a platit taxa de inmatriculare sau de poluare, adica pentru auto inmatriculate inainte de 1 ianuarie 2007 si vindute ulterior datei de 06.01.2012, adica data publicarii legii in monitorul oficial. Aplicarea articolului din lege care prevedea timpenia asta s-a suspendat printr-o ordonanta de urgenta. Acuma a aparut si legea de aprobare a respectivei ordonante de urgenta. Interesant, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Nici eu nu mai inteleg nimic. Au suspendat taxa care era deja suspendata ? In articolul de mai sus scrie ca va fi suspendata pana pe 1 ianuarie 2013, si dupa, iara va fi valabila sau cum ? Cu respect, Teodor. Au fost doua taxe. Prima taxa suspendata a fost cea cu masinile inmatriculate inainte de 2007. Acum poate se refera la cea cu masinile de dupa 2007, care se inmatriculeaza in Bulgaria, sau prima taxa a fost suspendata doar verbal si acum au venit cu un act ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/taxa-auto-a-fost-suspendata-172701.html Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Am tot citit astazi toata ziua tot felul de stiri dar eu tot nu inteleg nimic,nu ma consider o destptaciune dar nici un retard nu sunt. Pina la urma ce se intampla cu masinile care se vrea a fi inmatriculate pt prima data in Romania de acum in coclo,aici doare,ne vor mai jecmanii in continuare sau nu? Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Am tot citit astazi toata ziua tot felul de stiri dar eu tot nu inteleg nimic,nu ma consider o destptaciune dar nici un retard nu sunt. Pina la urma ce se intampla cu masinile care se vrea a fi inmatriculate pt prima data in Romania de acum in coclo,aici doare,ne vor mai jecmanii in continuare sau nu? Treaba-i foarte simpla. Masinile inmatriculate incepand cu 1900 si revandute vor fi scutite de taxa de prima inmatriculare pana la 01.01.2013. Dupa aia, nu se mai stie. Alegerile vor fi in decembrie. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? SImplu, dar tot nu am inteles nimic. Stire mare ca s-a amanat taxa pana pe 01.01.2013, presupun ca e vorba de cele deja inmatriculate pentru care nu s-a platit taxa. Parca era deja amanata pana la 31.12.2012, nu-i asa? Pana la urma care e stirea? Faptul ca e o zi inutila de amanare in plus, sau ca parlamentul discuta si aproba o ordonanta care e oricum in aplicare? Nu cumva e un cacat din care acum unii isi fac statuie? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? E simplu baieti: NU SE VA MAI PLATI TAXA PENTRU MASINILE INMATRICULATE INAINTE DE 01.01.2007, care se vand pe teritoriul Romaniei. Ministrul Mediului, Rovana Plumb, susţine că a explicat că cei care cumpără sau vând maşini pe teritoriul României sunt scutiţi de taxa auto. "A fost vorba despre o evaluare a taxei, ca să evităm infringementul. Taxa auto se plăteşte şi în acest moment şi a fost suspendat doar un articol din Legea 9/2011, adică nu se percepe taxa auto pe piaţa internă", a declarat Rovana Plumb, pentru provincianews.ro. "Nu plătesc taxa auto cei care intră sub incidenţa articolului 4.2 din Lege, articol suspendat, adică cei care vând sau cumpără maşini pe teritoriul României. Toţi cei care cumpără sau vând maşini din străinătate vor plăti taxa auto în continuare", a completat Rovana Plumb. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Ramane deci in picioare dilema mea: de ce naiba e ditamai stirea faptul ca se confirma (sau se prelungeste cu o zi) o ordonanta ce e in aplicare de 9 luni? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? SImplu, dar tot nu am inteles nimic. Stire mare ca s-a amanat taxa pana pe 01.01.2013, presupun ca e vorba de cele deja inmatriculate pentru care nu s-a platit taxa. Parca era deja amanata pana la 31.12.2012, nu-i asa? Pana la urma care e stirea? Faptul ca e o zi inutila de amanare in plus, sau ca parlamentul discuta si aproba o ordonanta care e oricum in aplicare? Nu cumva e un cacat din care acum unii isi fac statuie? Zoli, de inteles ai inteles , numai nu vrei sa crezi ca este realitate ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? ce rahat e ala infringement? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? ce rahat e ala infringement? http://en.wikipedia.org/wiki/Infringement :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Sanctiune, precedata de un avertisment. Dar daca ii ziceau asa, nu suna europeneste. Romania e amenintata cu sanctiuni din cauza ingradirii liberei circulatii a marfurilor si discriminare in regimul vanzarilor intracomunitare fata de cele din interiorul tarii. Iar Romaniei i se rupe de avertismente, in loc sa renunte la taxa care a mutat o fractiune a parcului auto in Bulgaria, o reinventeaza. Adica gaseste noi explicatii pentru acelasi rahat, in timp ce UE e preocupata doar de problema democratiei de la noi. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? ...si stirile continua sa apara http://www.zf.ro/eveniment/taxa-auto-se-amana-pana-la-1-ianuarie-2013-10190753 Sa inteleg ca pana la sfarsitul anului se pot inmatricula masini asa cum o faceam o dinioara doar cu 50lei taxa de certificat si 100lei RAR-ul? Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Deci are loegatura doar cu prescrierea dreptului de proprietate din RO in RO! Pentru restul ... ramane BULGARIA! 1 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Pentru restul ... ramane BULGARIA! AMIN :h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate