Marse Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Sau tribunalul si impozite de yacht...:fr2 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? ce rahat e ala infringement? Sancțiune administrativa aplicabila pentru încălcări ale reglementarilor legale - in cazul de fata sanctiuni ale UE impotriva Romaniei pentru aplicarea unei taxe care contravine reglementarilor europene. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarabostes Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Am intrat in campania electorala ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarabostes Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Unii e prosti si pune botu'! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Deci are loegatura doar cu prescrierea dreptului de proprietate din RO in RO! Pentru restul ... ramane BULGARIA! Am impresia ca asa e. Cred ca la asta se gandesc. E nasol atunci. Aveam mari speranta ca e chiar pe bune anularea taxei deoarece sunt direct interesat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Oare se pot aduna Romanii sa protesteze cu mic cu mare si sa-si ceara drepturile? Garantez, ca acum,in preajma alegerilor cand toate partidele se uita in jur si dupa ultimile "firimituri" care sa puna stampila pe ei, o actiune de protest fata de taxa de poluare,in fata guvernului nu trece fara urmari. Acum cand ochii UE si ai Americii sunt indreptati catre "politicienii de Dambovita" o miscare de masa, protestand pasnic sau mai putin, lasa urme adanci si forteaza guvernantii sa faca ceva. Sunt sigur. Dar cine sa iasa in strada ??? RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? E buna asta. M-ai facut sa rad. Cand o sa mai vezi tu bine in tara asta? Tu nu vezi ca pleaca dracu si vine tasu'. Cate promisiuni din acestea au fost in campaniile electorale? Iti spun eu; o gramada. Si dupa ce s-a vazut tiganul imparat intai pe tasu' l-a spanzurat. Ma lasi sefu, ca sunt satul de astia pana peste cap. A mai iesit lumea in strada si ce s-a rezolvat. Nimic. Asa ca luati-va gandul de la anularea taxei de prima inmatriculare (sau poluare- cum naiba ii zice). Cat se poate mulge oaia, atunci de ce nu. Deja mi-e scarba sa mai vorbesc despre acest lucru, asa ca prefer sa ma opresc aici. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? E buna asta. M-ai facut sa rad. Cand o sa mai vezi tu bine in tara asta? Tu nu vezi ca pleaca dracu si vine tasu'. Cate promisiuni din acestea au fost in campaniile electorale? Iti spun eu; o gramada. Si dupa ce s-a vazut tiganul imparat intai pe tasu' l-a spanzurat. Ma lasi sefu, ca sunt satul de astia pana peste cap. A mai iesit lumea in strada si ce s-a rezolvat. Nimic. Asa ca luati-va gandul de la anularea taxei de prima inmatriculare (sau poluare- cum naiba ii zice). Cat se poate mulge oaia, atunci de ce nu. Deja mi-e scarba sa mai vorbesc despre acest lucru, asa ca prefer sa ma opresc aici. Eu ma refeream la proteste gen Grecia nu la cativa 'samsari' cum au fost denumiti la vremea aceea de presa.Un numar de cateva zeci de persoane nu face altceva decat sa starneasca zimbetul si glume rautacioase, 1000 sau mai mult, starneste ingrijorare si forteaza nota . Cam asta e... Sunt de acceasi parere ca si tine ca taxa nu va fi scoasa,in an electoral se spun multe,promite luna de pe cer iar mai apoi nu se face nimic sau chiar se iau masuri contrare celor promise. Ne meritam soarta !. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Se pare ca nu se va schimba nimic deorece inmatricularile in tara anul acesta au crescut cu un 66 % ... Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Se pare ca nu se va schimba nimic deorece inmatricularile in tara anul acesta au crescut cu un 66 % ... Cu respect, Teodor. În trimestrul II 2012 comparativ cu trimestrul II 2011 la categoria autoturisme s-a înregistrat o creştere cu 64,7%, şi respectiv la categoria autobuze şi microbuze cu 49,8%. La categoria mopede şi motociclete s-a înregistrat o creştere cu 7,8% faţă de trimestrul II 2011. În ceea ce priveşte înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor, cea mai semnificativă valoare a creşterii s-a înregistrat la categoria autocamioane, cu 34,3%. Faţă de trimestrul I 2012, înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 18,8% în trimestrul II 2012, iar înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor au crescut cu 11,4%. Statistica oficiala Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nokx83 Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? O sa vedem in curand , ce mai iese din parlament... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? sau se poate inmatricula asa.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? O alta modalitate de a pune presiune pe autoritati este deschiderea de cat mai multe procese in instanta.Eu personal am 2 procese pe rol si urmeaza si al 3-lea in cateva saptamani. Am luat legatura cu o casa de avocatura iar onorariul este de bun simt, adica 7%+TVA parca, luat la sfarsit. E adevarat ca la Bucuresti si probabil marile orase termenele infatisarilor se intind pe 1-2 ani dar presiunea e presiune...intelegeti,nu ? Cand din ce in ce mai multe instante in tara se vor bloca,atunci se va face ceva.Dreptul nostru de a apela la justitie e constitutional,nu au ce sa ne faca,poate se vor gandi sa umble la taxa totusi(sa o anuleze sau faca foarte suportabila). Aici in Lituania nu se plateste nici o taxa decat cele normale la orice inmatriculare,nici in Letonia si nici in Estonia.Din ce am aflat multi Lituanieni,adepti ai masinilor noi prefera sa cumpere din Letonia datorita preturilor mai mici acolo,fara ca Lituania sa fi ridicat vre-o bariera financiara impotriva lor. Sa auzim de bine in Romania. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 (editat) Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Man.....in problema asta a taxei de prima inmatriculare eu am o mare dilema : din moment ce o instanta judecatoreasca da o hotarare contrara legii respective, cum e posibil ca legea respectiva sa nu mai fie valabila sau sa macar sa nu fie suspendata si revizuita ? Si stiti bine ca nu e vorba de O singura astfel de hotarare judecatoreasca, ci sunt MII si pe zi ca trece sunt tot mai multe........E o contradictie ! Iar cele spuse mai sus au legatura cu cele spuse de @emanoeladrian pentru ca deja presiunea exista, iar pe guvernanti ii doare la basca....E stupid.....:uameni.....bezna mintii..... LE : .....era sa uit.....s-au semnat si petitii on-line de catre ZECI DE MII de oameni contra acestei taxe si tot n-a fost de-ajuns presiunea..... Editat Octombrie 18, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Man.....in problema asta a taxei de prima inmatriculare eu am o mare dilema : din moment ce o instanta judecatoreasca da o hotarare contrara legii respective, cum e posibil ca legea respectiva sa nu mai fie valabila sau sa macar sa nu fie suspendata si revizuita ? Si stiti bine ca nu e vorba de O singura astfel de hotarare judecatoreasca, ci sunt MII si pe zi ca trece sunt tot mai multe........E o contradictie ! Iar cele spuse mai sus au legatura cu cele spuse de @emanoeladrian pentru ca deja presiunea exista, iar pe guvernanti ii doare la basca....E stupid.....:uameni.....bezna mintii..... LE : .....era sa uit.....s-au semnat si petitii on-line de catre ZECI DE MII de oameni contra acestei taxe si tot n-a fost de-ajuns presiunea..... am lucrat si eu la stat si stiu exact cum era treaba cu "legea zice una, noi facem alta" e o chestie de procent, maxim maxim 30% din cei care platesc o taxa aberanta, fac procedurile pentru a recupera banii de la stat din acestia 30%, 10% pierd din cauze de procedura, depasire de termene, lipsa acte, etc la final, statul, care se uita dupa fiecare leu ce il poate scoate de la cetatean (sa ii poata cheltui altii "fara numar", dar asta e alta poveste), are un castig clar problema este totusi de principiu, de ce intentia "Statului" este sa "jupoie" cetatenii in loc sa le apere interesele.... dar asta e tara de cacat in care tot idiotul voteaza pentru un pahar la birtul satului si imi anuleaza mie votul care, il dau sa ne fie noua bine forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Man.....in problema asta a taxei de prima inmatriculare eu am o mare dilema : din moment ce o instanta judecatoreasca da o hotarare contrara legii respective, cum e posibil ca legea respectiva sa nu mai fie valabila sau sa macar sa nu fie suspendata si revizuita ? Si stiti bine ca nu e vorba de O singura astfel de hotarare judecatoreasca, ci sunt MII si pe zi ca trece sunt tot mai multe........E o contradictie ! Iar cele spuse mai sus au legatura cu cele spuse de @emanoeladrian pentru ca deja presiunea exista, iar pe guvernanti ii doare la basca....E stupid.....:uameni.....bezna mintii..... LE : .....era sa uit.....s-au semnat si petitii on-line de catre ZECI DE MII de oameni contra acestei taxe si tot n-a fost de-ajuns presiunea..... @ Astral dilema ta am avut-o si eu si am clarificat-o cu avocata familiei.Termenul juridic nu mi-l mai amintesc dar este vorba de modul de lucru al Justitiei din Romania si de faptul ca pe 2 cazuri similare pot exista 2 sentinte total diferite. Avocata mi-a explicat ca in SUA actioneaza in instanta 'exemplul precedent in forta' adica daca in statul respectiv a mai existat un caz asemanator cu aceleasi date/cereri atunci se ia in considerare solutia judecatorului precedent. Nu e si cazul justitiei din Romania. De aceea nu poate fi abrogata legea...desi o actiune in 'forta' la Curtea constitutionala cu un dosar bine argumentat de o casa de avocatura poate duce la scoaterea legii/taxei in afara constitutiei, cred ca e singurul lucru care se poate face. Eu unul sunt de acord sa se creeze un fond al tuturor celor nemultumiti de taxa si angaja o casa buna de avocatura pentru o initiativa la Curtea Constitutionala. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? toata lumea pe aici observ ca viseaza frumos...stati linistiti......statul nu va modifica nici o lege prin care maria sa statul sa jupoaie de bani pulimea......taxa de prima inmatriculare...sub orice forma va fi ea botezata va ramane....exact cum vor ramane si impozitele astea aberante Ps...referitor la proteste....fac pariu cu oricina ca indiferent de nr celor iesiti in strada gunoaiele astea din politica dimboviteanana nu vor schita nici un gest tare as vrea sa intalnesc un gunoi de genul asta prin padure...chit ca dupa voi face zece ani de offroad de tastatura :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Ps...referitor la proteste....fac pariu cu oricina ca indiferent de nr celor iesiti in strada gunoaiele astea din politica dimboviteanana nu vor schita nici un gest tare as vrea sa intalnesc un gunoi de genul asta prin padure...chit ca dupa voi face zece ani de offroad de tastatura :grin: Toata lumea-i da zor cu politica damboviteana : Ghise de unde este ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminXP Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Sincer nu am avut rabdare sa citesc toate postarile dar vreau sa spun ceva: Daca ai motor mare NU TE MAI INTERESA DE TAXA. De ce ? Sa presuunem ca ai un motor 3.0, de maine daca ar fi taxa ZERO ba chiar sa mai primesti si un bonus de inmatriculare din partea statului de cateva sute de euro, nu iti convine sa inscri masina in RO din cauza IMPOZITULUI. ( 2100 lei pe an la 3.0 iar peste ... :no ). Asa ca ata timp cat mai merge sa inscri in alta tara nici nu conteaza ca taxa e 10.000 euro sau zero... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminXP Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Credeti ca aia care isi cumpara masini noi cu toate taxele platite si le inscriu a doua zi in alte tari sunt nebuni ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Ghise face politica la Bucuresti ...nu la Brasov:grin: plus de asta mi se falfaie de politicieni...ca si de admiratorii lor....ptr mine un politician bun...e un politician mort asa ca...revin la parerea mea...ei in lumea lor...care o f..e pe a noastra...punct pana cand gunoaiele astea nu vor fi linsate pe strada.....nu vor misca un deget...ptr pulime....ca pentru ei misca bratetele de parca ar vrea sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 (editat) Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Ce ma uimeste cel mai mult este faptul ca foarte multi oameni sunt din ce in ce mai nemultumiti, dar cum dracu fac ca pun stampila tot unde nu trebuie. Eu nu mai inteleg nimic. Cred ca ne meritam din plin soarta si nenorocitele astea de taxe. Editat Octombrie 19, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micha Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? N-ai, bre, unde să pui ștampila. Iar ăia care o pun ori o fac pentru un kil de zahăr, ori au ceva rude cu legături politice, administrative. Acum e nașpa că dacă ieși în stradă impactul nu este atât de mare pentru că puterea de decizie este disipată. Când s-a ieșit în 89 ținta a fost una singură pentru că ăla era considerat răspunzător pentru tot. Din punctul ăsta de vedere de aia sunt mai buni dictatorii: îi poți da jos mai ușor.:bn Și ca să fiu puțin ontopic, aș pune ștampila în Bulgaria. Din partea mea românii pot lăsa taxa așa atâta timp cât nu ne bagă bețe în roate la circulatul cu mașini din Bulgaria. Sper să inventeze bulgarii ceva ca sa îmi pot lua și cetățenia bulgară în 2-3 ore. Cu tot cu drumul până la Ruse. :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Pai citisem ca nu demult au votat o varianta, da' costa 100 000 E :) O donatie catre nu's ce fond de dezvoltare a statului bulgar. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Modificare taxa de prima inmatriculare ? Nu-s convins cat de mult ii doare'n kil pe politicieni de strans bani las buget :pt. Mai repede cred ca taxa e sustinuta, ba chiar impusa de APIA si de lobby-ul facut de ei :fk2 :fk2 (...scuzati cuvantul "lobby", stiu ca in Romania nu-si are locul). Tiriac, Tariceanu & co. stiu de ce....:grin: 1 Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate