iwa Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Aseara urmatoarea informare: Avand in vedere ca organizatorul etapei cu numarul 7 a Campionatului National de Offroad editia 2012, Club TAT , nu a indeplinit pana la data prezentului comunicat toate preconditiile stabilite in vederea desfasurarii acestei etape, CNOR a decis : 1. Se anuleaza Etapa 7 a Campionatului National de Offroad, editia 2012. 2. Clasamentul general al Campionatului National de Offroad editia 2012 se va calcula pe baza punctajelor acumulate individual in maximum 5 din cele 6 etape care se desfasoara conform Calendarului oficial. Dorim succes concurentilor la etapele care urmeaza ! CNOR Daca este in alta parte va rog sa il stergeti :D GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad - ANULATA - hmmm va sa zica cam gata si cu etapele :4079862908: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad - ANULATA - hmmm va sa zica cam gata si cu etapele :4079862908: Mai ramane etapa de la Harghita daca nu ma insel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad - ANULATA - Mai ramane etapa de la Harghita daca nu ma insel Da, a V-a etapa de la Harghita a fost reprogramata in data de 23-25 nov.2012 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73303-Amanare-Etapa-5-a-CNOR-Harghita-Off-Road-Trophy-2012&p=819359#post819359 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - Dupa traditia de anul trecut, ne vedem la Odorhei la un pahar de afinata, sau un jager de la gheata (probabil aia de afara :) ) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - sa inteleg ca se tine etapa pe 23 nov ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - sa inteleg ca se tine etapa pe 23 nov ? Din anuntul oficial - vezi link-ul de mai sus - asa rezulta....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - Mai multe date despre etapa de la Odorhei am gasit aici: http://www.offroadclub.ro/ GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - eu m-am inscris deja de 2 ori si inca nu apar acolo ca concurent, desi informatie de pe site nu sunt 100% corecte Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - Pedro..poate ca nu te primesc:)))). Asa este cand esti bun:))) Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 (editat) Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - Nu se deschide un topic separat de catre organizator? :tk Editat Noiembrie 6, 2012 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - Ne-am inscris si noi pe site...:x nessum es Unimog. :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - eu m-am inscris deja de 2 ori si inca nu apar acolo ca concurent, desi informatie de pe site nu sunt 100% corecte Pedro te-ai inscris in romana sau maghiara ? :wink: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - Nu se deschide un topic separat de catre organizator? :tk E deja un topic oficial aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74154-Anulare-etapa-7-a-CNOR-2012&p=828168#post828168 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - Pedro..poate ca nu te primesc:)))). Asa este cand esti bun:))) Da horatio, poate nu au de băut suficient Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - Da horatio, poate nu au de băut suficient Bai Pedro! N-ai auzit despre vestita palinca de prune de la "Oroszhegy"? Daca nu, te pun eu in tema :x Daca are nevoie cineva de copilot-traducator pt etapa de la Odorhei eu-s disponibil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - E deja un topic oficial aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74154-Anulare-etapa-7-a-CNOR-2012&p=828168#post828168 Astral acolo e topicul cu anuntarea amanarii, in care nu pot posta decat cei de la CNOR si moderatorii, eventual ar trebui ca organizatorul sa deschida un topic in sectiunea aceasta... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - Si care ar fi diferenta din partea cui vine informarea....? CNOR-ul nu stie nimic pana in acest moment de soarta acestei etape....? Iar tu, in calitate de arbitru oficial CNOR, nu poti sa afli nimic...? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - Astral de obicei fiecare organizator isi deschide un topic in sectiunea asta referitor la evenimentul lui unde da mai multe detalii si /sau se pun poze daca doreste acest lucru. Eu unul am postat mai devreme link-ul catre site-ul organizatorului, lucru care consider ca este de ajuns. Cine doreste sa se inscrie sau vrea alte informatii are acolo toate datele necesare. Topicul celalt este deschis intr-o sectiune in care nici noi, nici organizatorul nu putem posta, deci practic acel topic nu mai este de actualitate. Din pacate nici eu nu stiu mai multe despre aceasta etapa... stiu doar ca nu s-a anuntat anularea ei, prin urmare se tine :D, dar promit ca daca aflu ceva va anunt... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - Iwa, suntem cativa care vrem sa mergem la etapa asta ....insa, pana acum este o ceata totala. Asadar...se tine, nu se tine ??? Exista cineva de la CNOR care sa dea un anunt oficial ??? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - ........ Din pacate nici eu nu stiu mai multe despre aceasta etapa... stiu doar ca nu s-a anuntat anularea ei, prin urmare se tine :D, dar promit ca daca aflu ceva va anunt... Din punct de vedere doar al informatiilor aparute pe acest forum, pana la acest moment, exista doar comunicatul oficial CNOR, din care rezulta ca NU se tine..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - Iwa, poti sa-i trezesti tu pe tovarasii din CNOR sa-i rogi sa ne lumineze ? Sa ne scrie un mesaj scurt....apoi sa se duca inapoi la nani. 1 Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - Din punct de vedere doar al informatiilor aparute pe acest forum, pana la acest moment, exista doar comunicatul oficial CNOR, din care rezulta ca NU se tine..... Cred ca e o confuzie. Comunicatul CNOR se refera la etapa a VII-a (Deva), care intradevar nu se mai tine. Etapa de la Odorhei (a V-a in calendarul oficial) a fost "mutata" pe 22-25 noiembrie, vad ca pe site-ul lor (http://offroadclub.ro) este pus inclusiv programul: PROGRAMUL COMPETITIEI: Data Ora Eveniment 22.11.2012 14.00-22.00 Sosire concurenti, inscrieri, cazare 22.11.2012 15.00-23.00 Verificare tehnica 22.11.2012 21.00-22.00 Cina 23.11.2012 Mic dejun, sedinta tehnica, start in competitie, cina – etapa I 24.11.2012 Mic dejun,sedinta tehnica, start in competitie, cina – etapa II 25.11.2012 Mic dejun,sedinta tehnica, deplasare catre zona Trial. Editat Noiembrie 7, 2012 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - Cred ca e o confuzie. Comunicatul CNOR se refera la etapa a VII-a (Deva), care intradevar nu se mai tine. Etapa de la Odorhei (a V-a in calendarul oficial) a fost "mutata" pe 22-25 noiembrie, vad ca pe site-ul lor (http://offroadclub.ro) este pus inclusiv programul: PROGRAMUL COMPETITIEI: Data Ora Eveniment 22.11.2012 14.00-22.00 Sosire concurenti, inscrieri, cazare 22.11.2012 15.00-23.00 Verificare tehnica 22.11.2012 21.00-22.00 Cina 23.11.2012 Mic dejun, sedinta tehnica, start in competitie, cina – etapa I 24.11.2012 Mic dejun,sedinta tehnica, start in competitie, cina – etapa II 25.11.2012 Mic dejun,sedinta tehnica, deplasare catre zona Trial. Razvane, acest topic a fost deschis de un arbitru oficial....vezi primul post....si vezi si postul #4.... Editat Noiembrie 7, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Etapa a 7-a Campionatului National de Offroad, 2012 - ANULATA - "2. Clasamentul general al Campionatului National de Offroad editia 2012 se va calcula pe baza punctajelor acumulate individual in maximum 5 din cele 6 etape care se desfasoara conform Calendarului oficial." Pai exact asta inteleg: au fost 7, una s-a mutat (Odorhei), una s-a anulat. Deci raman 6 etape, din care poti puncta la 5 - cei care organizeaza etapa nu pot puncta la a lor. Ce e neclar? Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate