qumatru Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 am gasit acest site http://www.transauto.be/car/export.php?cma=21&se=39&mo=194&lg=en&chx=11&spec=0&ccat=1 care se lauda ca aduce masini aproape imposibil de gasit atat noi cat si second hand. interesant cred... mai ales ca au patrol 4.2 y61 nou. Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: patrol y61 4.2 nou via belgia nu se lauda , chiar aduce :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: patrol y61 4.2 nou via belgia Sa nu cumva sa omiteti cea mai importanta informatie ,aceasta : Tropical version without european certificate of conformity and only for export outside EEC countries. In traducere se plateste vama si nu are catalizator,probabil este facuta pentru tari tropicale,arabe sau africane. Am cochetat si eu la un moment dat cu ideea de a-mi aduce un Land Cruiser din Arabia Saudita,pret la jumatate...dar mi-a trecut !:ha: RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: patrol y61 4.2 nou via belgia care vrei sa iti iei, eu am disponibil un sasiu+ talon + carte de identitate + nr pt Y61 3.0 si acceptul RAR de recarosare. Perfect legal ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: patrol y61 4.2 nou via belgia http://www.4x4xfaz.co.uk/ asta e altul care face magarii de astea el mai vinde si SH-uri inmatriculabile si piese schimb pt orice , dar nu pare de prea multa incredere :( intr-adevar Y61 cu 4.2d NU au COC si CATALIZATOR , deci nu stiu daca se pot inmatricula in UE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate