Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vreau sa inalt L200 2008 cu 4-5 cm, solutii?

cezarbelcescu
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor membrilor,

In Ianuarie voi pleca intr-un safari Maroc-Guineea Bissau si voi avea nevoie de L200-le 2008 recent cumparat cat mai bine pregatit. Intrucat voi avea de trecut prin probe mai dificile, doresc sa o inalt cu 4-5 centimetri atat din suspensie cat si din cauciucuri. Ce sfaturi imi puteti da?

Va multumesc anticipat.

P.S. As vrea sa ma apuc de masina cat mai rapid, sa pot prinde putin antrenament cat inca nu este zapada si noroi.

Re: vreau sa inalt L200 2008 cu 4-5 cm, solutii?

Salutare tuturor membrilor,

In Ianuarie voi pleca intr-un safari Maroc-Guineea Bissau si voi avea nevoie de L200-le 2008 recent cumparat cat mai bine pregatit. Intrucat voi avea de trecut prin probe mai dificile, doresc sa o inalt cu 4-5 centimetri atat din suspensie cat si din cauciucuri. Ce sfaturi imi puteti da?

Va multumesc anticipat.

P.S. As vrea sa ma apuc de masina cat mai rapid, sa pot prinde putin antrenament cat inca nu este zapada si noroi.

Sunt diverse solutii pentru inaltare.

Depinde foarte mult de cat esti dispus ca sa investesti.

De exemplu, un kit de suspensie "de firma", cu care o inalti cam 4 cm, costa in jur de 1400 de euro.

Doresti sa iti faci tu masina sau esti dispus sa o duci la un service specializat?

Re: vreau sa inalt L200 2008 cu 4-5 cm, solutii?

Uite aici ai un exemplu foarte bun zic eu:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72818-Modificari-up-grade-L200

Pentru inceput poti sa "rasfoiesti" putin rubrica Mitsubishi L200 si o sa gasesti cateva idei si exemple. Cel din link-ul de mai sus e unul dintre ele.

Bafta si asteptam prezentarea masinii.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 years later...

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use