avolocaru Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 Ca sa ajung la partea electronica trebuie scos acul indicator, acesta este presat foarte bine pe axul sau. Trebuie sa tragi extrem de puternic de acesta ca sa se desprinda, din acest motiv, elementul indicator se ca strica, nu mai zic ca daca totusi l-ai scos, trebuie sa il pui la loc si iarasi trebuie sa apesi cu multa forta, moment in care iarasi abuzezi de elementul de masurare care este destul de fragil. Ma gandesc ca poate exista variatii pe aceeasi tema si la turometrul de pe y60 cu motor de 4,2 lucrurile stau putin diferit. Am precizat asta doar sa se stie, ca nu-i rau sa incerci dar e bine sa fii pregatit sa-l strici. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duducu.muresan Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Si eu la fel probleme e cand merge ok cand sare si nu mai merge .... Dar mai mult timp nu merge :)) e cand il accelerez in gol si tare si merge ....habar nu am ma ajutati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate