tarzy Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Re: "Cinci roti" sau tandem ? Producatorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: "Cinci roti" sau tandem ? Bine , dar la noi cine da "stossdampfer" cu 80, 90 sau 100? Rar-ul? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: "Cinci roti" sau tandem ? In Germania am vazut ca se gasesc kit-uri de amortizoare pentru omologare la 100 km/h. A mea n-are amortizoare, dar e trecuta in CIV cu 100, motiv pentru care umblu in masina cu o copie a CIV-ului, sa nu ma scuture nimeni de bani... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: "Cinci roti" sau tandem ? Miercuri ma duc la RAR, sa vadem ce iese... Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate