Vizitator vig1969 Postat Aprilie 26, 2008 Partajează Postat Aprilie 26, 2008 Fratilor vreau sa-mi iau un Samurai....fac o alegere buna.... ceva date si impresi despre aceasta "mica" fiara. pareri pro si contra,sunt binevvenite Multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 28, 2008 Partajează Postat Aprilie 28, 2008 Re: Fac o alegere buna In afara de comfort si spatiu de bagaje nu ai decat avantaje cu Samuraiul. E o masina foarte fiabila,cu costuri mici de intretinere (inclusiv taxele f mici-impozit,asigurare),se descurca excelent in teren accidentat(offroad). Sunt o gramada de aftermarketuri si accesorii pentru ea,gasesti ieftin si piese la dezmembrari. Cam atat pe scurt,sunt foarte multe de povestit despre Samurai :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vig1969 Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: Fac o alegere buna Multam mult de sfat....in mod sigur te voi cauta pt ceva prod o sa doresc sa-i fac ceva modificari...si sa le fac cum trebuie si mai ales cu ce trebuie. Inca o data respekt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cristi_nch Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Fac o alegere buna Aceeasi intrebare o am si eu in minte, iar cea mai stresanta parte este legata de fiabilitate. Ca sa fac o paranteza, in speranta ca imi intelegeti temerile, la Aro-ul meu fabricat in 2000, intre 40 si 80mii km am avut parte de cruci cardanice stricate, chiar daca le gresam; turbina intepenita la fiecare 10mii km; sateliti sparti in diferentialul spate; caneluri uzate la culisante; mecanism de blocare a diferentialului-prost conceput; pinioane sparte in pompa de servodirectie; cuzineti uzati prematur, chiar daca schimb uleiul la 3-5mii km; sistem de prindere a diferentialului fata a cedat; ambreiaju si placa de presiune sau dus de mult; Nu iau in calcul maruntisuri de genu' relee defecte, pompa de injectie care face ce face si trage aer, injectoare, zgomot in a5a, bucse, pivoti, capete de bara, pompa de servofrana sau de vaccum, rugina si sigur nu-mi aduc aminte tot. Sunt curios daca la Samuraie ati patit lafel, in conditiile unei utilizari preponderent onroad. Sper ca nu vam plictisit si va multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Fac o alegere buna Masina e fiabila si ieftin de intretinut. Cu siguranta o sa cheltui mult mai putini bani decat ai cheltuit cu Aro. Deasemena exista o gramada de aftermarketuri pentru ea si e usor de modificat. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cristi_nch Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Fac o alegere buna Multumim pentru incurajari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Fac o alegere buna Daca ai grija de masina si-i faci schimburile la timp, n-o sa ai probleme lung timp. Lipsa de confort trece neobservata pe langa performantele lui in teren. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Fac o alegere buna atentie!!!Samuraiul nu e ARO.e SAMURAI!!!daca alegi unul bun(du-te eventual cu meseriasul de mana cand il cumperi,ai o masina adevarata pe care cativa ani nu pui mana,numai daca ai mare ghinion! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Fac o alegere buna Ca nou proprietar de samurai pot sa-ti zic asa: IA-TI Samurai! :h5 Ce nu are: - spatiu (desi am bagat in el de cateva ori de m-am mirat si eu) - viteza (90 la ora sunt ok iar daca bate vantul din spate poti prinde si 110 dar cui ii trebuie mai mult?) - stabilitate in curbe pe asfalt, desi aici e discutabil... dupa ce inveti sa-l conduci te obisnuiesti - consum mic (9 afara la al meu, 11-12 in oras, deh, transmisie grea/motor mic turat) Ce are: - capabilitati offroad superbe (mai are rost sa detaliez?) - piese relativ ieftine - autodiagnoza (s-a discutat oare despre asta pe forum?) pe senzori si sistem de evacuare - simplitate (nu se pot strica multe piese cu o intretinere decenta) - fiabilitate (piese facute bine, rezistente in timp) Si e frumooooooos :ypu (dar aici sunt subiectiv, recunosc :grin: ) PS adamule, zi-mi si mie unde-i prin Sibiu un meserias de samuraie ca am cateva bube nerezolvate si caut de ceva vreme pe cineva priceput. Sau prin Medias, ca nu mi-e greu sa ajung pana acolo. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Fac o alegere buna sa fii atent sa nu aiba exagerat de multa rugina mai ales in punctele unde se prinde caroseria de sasiu , iti spun din proprie experienta , in rest asina te asa fara cuvinte in teren daca piesa dintre volan si scaun se pricepe :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Fac o alegere buna Dupa parerea mea este o masina ok in mai multe puncte de vedere. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Fac o alegere buna Salut Gil, te ajut eu cu doctorul de suzi.Te duci in Selimbar la nr. 222, la Vasilica Vinersar, el este "taticul" pt. Suzuki( si nu numai) in Sibiu si stiu ce spun! Succese depline. OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Fac o alegere buna Daca ai unde sa te dai cu ea. CUMPARA !! eu am fost azi la padure in jurul Buzaului si a fost super. Nu stii ce pierzi ... si daca ii mai pui si un troliu si gume offroad chiar ca o sa-ti placa.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Fac o alegere buna @ Samurai Bz....te-ai molipsit :h5 acum vreo doua ore am venit si eu din zapada....masina incaltata corespunzator iti da senzatia ca trece peste tot....intretinerea este f accesibila...consumul e mai mult decat decent....daca pui uleiuri si piese de calitate....n-ai probleme cu el.....daca vrei sa-l modifici...gasesti o gama larga de after-market-uri....succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cristi_nch Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Fac o alegere buna Ehhh, cam asa ceva asteptam sa aud, merci inca o data. Cat despre defecte/reparatii/evolutii, nu la cheltuiala ma gandesc ci mai mult ca nu prea mai am timp pentru asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Fac o alegere buna Salut Gil, te ajut eu cu doctorul de suzi.Te duci in Selimbar la nr. 222, la Vasilica Vinersar, el este "taticul" pt. Suzuki( si nu numai) in Sibiu si stiu ce spun! Succese depline. mai lucra omu asta la masini?...ca nu am prea vazut activitate pe la el...sau o face cu usile inchise?...prin '95-'96 era in floare cu atelierul... off topic @Cristi_nch...cred ca totusi ai prins o masina rea ,in general aro e destul de rezistenta + ca piesele sunt relativ ieftine. eu am luat-o cu pajero de nu m-am vazut...si nu vrei sa stii pret la piese comparativ cu aro daca alegi sami-u urmeaza sfaturile primite ...bafta mare si noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate