Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbare volan de pe dreapta pe stanga - Mitsubishi MK2

geotiganica
 Share

Recommended Posts

salut! ma poate ajuta cineva cu un link sau un nr de telefon unde ash putea face o schimbare volan de pe dreapta pe stanga la mitsubishi pajero mk2 v6? mentionez faptul ca detin toate piesele necesare....am una rasturnata.
Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne

Re: Schimbare volan de pe dreapta pe stanga - Mitsubishi MK2

Aici ai intrebat pe cineva ?

Din denumirile firmele reiese clar ca unii dintre ei ar putea face schimbarea pe care o vrei......

http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?432-PROMO-Anunturi-sponsorizate

Nici un sevice nu cred ca face asta in mod curent pentru ca nu merita manopera. Sau cer prea mult sa scape... Cel mai bine sa o faci mai mult singur, bineinteles cu sprijinul a 1-2 prieteni priceputi sau a unui service care doar sa te indrume/ajute. Ideea e ca nu e cine stie ce mare filizofie tehnica dar necesita multe ore pierdute.

Nici un sevice nu cred ca face asta in mod curent pentru ca nu merita manopera. Sau cer prea mult sa scape... Cel mai bine sa o faci mai mult singur, bineinteles cu sprijinul a 1-2 prieteni priceputi sau a unui service care doar sa te indrume/ajute. Ideea e ca nu e cine stie ce mare filizofie tehnica dar necesita multe ore pierdute.

si eu caut pe cineva care poate schimba volanul de pe dreapta pe stanga la un pajero mk2 swb 2.8 diesel din 99

S-a tot discutat despre asta. Concluzia a fost de fiecare data ca nu merita. Nici timpul, nici banii.

Sau poate te multumesti cu treaba pe jumatate facuta (ce am vazut eu mutat pana acum, cam asa era, daca erai atent la detalii).

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

trebuie sa fi facut cineva schimbarea asta.....poate ne povesteste unde si daca e multumit/nemultumit......si de ce.

Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne

da eu am facut schimbarea asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65410-pajero-scurt-3000-v6-12v-an-93 urmareste cu atentie este de munca foarte mult trebui data caroseria jos dupa sasiu ,pt a lucra mai bine si pentru masuratori uite nr meu de tel 0769243769.a doua caroserie este completa ?

salutare

KAMIKAZE Off Road Team

crede-ma ce este mare filozofie......am facuta asa ceva ,da intradevar dureaza minim 2 saptamani :h5

KAMIKAZE Off Road Team

:wink:

perestanovka-rulya-na-yaponskix-avtomobilyax_1.jpeg.8a4c402f7a095b24560bfe047b7ae719.jpeg

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

:ha::ha::ha::ha: da buna ideea dar ar trebui sa fie cineva in dreapta in permanenta sa iti zica daca mai ai carburant si ce viteza ai :ha:

KAMIKAZE Off Road Team

eu am facut si mai fac ...

si de pe dreapta pe stanga si din benzina in diesel ....

mk2 mk3 sau orice alta masina dureaza 1-2 saptamani depinde cat de complexa e lucrarea

Din gura totul e simplu ...poti chiar si zbura ... Din cate am vazut la Liviu acest proces ...dureaza ceva si nu e chiar asa simplu cum pare.

Una e sa modifici doar estetic masina si alta e ca la final totul sa fie si functional ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

masina a trecut prim mai multe modificari

din benzina v6 in 2.5D si din dreapta pe stanga ..vopsire integrala inaltare suspensie ...si absolutt tot ce e bucsa pivot si alte consumabile sunt noi .

520864761_2012-01-1416_27.40_resize.jpg.d03f319e3b84ccd1a6b602c2635e17b9.jpg

972670559_2012-01-1416_28.00_resize.jpg.10767f3e081316396fc531ad7dda4da5.jpg

1751165096_2012-01-2717_43.01_resize.jpg.5b5b5733277d69e3ee873120fb8fb57a.jpg

1442005086_2012-02-0413_17.12_resize.jpg.d1cdcd9df701b30fbfeb507098a397b2.jpg

11032011037_resize.JPG.9ec33688f258f4453d12efff6897b4f0.JPG

11032011041_resize.JPG.6f9946eec6e945f488fd52b7d3c40dfe.JPG

IMG_1354_resize.JPG.2b1ab01b7f786aac6295e22210a8eb4e.JPG

@ugod stii ce nu inteleg eu de ce i-ai schimbat tragaru ?

si daca vine un client la tine sa ii pui volanu dupa stanga pe dreapta ,si nu iti aduce instalatia electrica ce este de facut ?

si sa nu imi spui ca desfaci toata instalatia electrica si ii schimbi firele !

eu sunt de acord si cu inaditul daca se face cum trebui!

nu te supara am intrebat si eu !:h5

KAMIKAZE Off Road Team

@ugod stii ce nu inteleg eu de ce i-ai schimbat tragaru ?

si daca vine un client la tine sa ii pui volanu dupa stanga pe dreapta ,si nu iti aduce instalatia electrica ce este de facut ?

si sa nu imi spui ca desfaci toata instalatia electrica si ii schimbi firele !

eu sunt de acord si cu inaditul daca se face cum trebui!

nu te supara am intrebat si eu !:h5

tregarul l-am schimbat pt ca au o boala si se aduna noroiul in interior si ruginesc ...si pt ca difera de la diesel la benzina ...

instalatia electrica e ideal sa o schimbi pt ca nu e modulara ca la masnile nemtesti ...

daca ai AC e integrat in instalatie daca ai geamuri e integrata in instalatie nu e fiecare cu mufa lui separat ...

fac si eu prelungiri nu e problema dar fiecare fir vine cositorit si izolat cu tub termo contractant + mansoane sau trasa, adica cum e de fabrica.

Edited by Tavi D.

cam asa seface o schimbare ca la carte nu cu tiganii pe ea ..nu cu prelungiri de fire sau alte manevre

fac si eu prelungiri nu e problema dar fiecare fir vine cositorit si izolat cu tub termo contractant + mansoane sau trasa . adica cum e de fabrica.

Deci sa intelegem ca faci si tu "tiganii" ...doar ca "tiganii cositorite" si bine bagate sub pres... Liviu sudeaza firele cu electrod basic de 25 ...sa fie sigur pe treaba... :ha:

Question: pot sa te ating?

Poti pune o poza cu tine? :grin:

Personal, conversia volanului de pe o parte pe alta mi se par bani aruncati la gunoi. Manopera si piesele necesare conversiei de multe ori depasesc diferenta de pret dintre masina cu volan pe stanga si cea cu volan pe dreapta. De munca nu mai vorbesc ...Parerea mea ...

Deci sa intelegem ca faci si tu "tiganii" ...doar ca "tiganii cositorite" si bine bagate sub pres... Liviu sudeaza firele cu electrod basic de 25 ...sa fie sigur pe treaba... :ha:

Personal, conversia volanului de pe o parte pe alta mi se par bani aruncati la gunoi. Manopera si piesele necesare conversiei de multe ori depasesc diferenta de pret dintre masina cu volan pe stanga si cea cu volan pe dreapta. De munca nu mai vorbesc ...Parerea mea ...

hm mda deci nu iti mai iei 4,2 cu volan la vecinu' te-ai lecuit...

on topic..se merita sa faci aceasta conversie numai daca iti faci singur treaba sau daca pregatesti o masina strict pentru coclauri adica taiata sau modificata unde elementele pt. conversie se diminueaza..

Edited by Tavi D.

Y60 am zis!

esti pe invers ?

vrei sa-ti dau si web .

Ce-i cu copilariile astea ?

Daca nu-ti convine ceva lasa pe altul poate apreciaza efortul depus,

cat despre pret crede-ma ca un mk2 il iei sub 1000 in UK iar unul la noi cazatura e la 3000 deci tot in avantaj esti.

Edited by Tavi D.

@ugod

N-ai inteles ideea mea ...dar in fine, nu conteaza ...sa ai spor! :wink:

• 1 month later...
  • 1 month later...

Cunosc si eu pe cineva care face mutarea de volan.chiar acum lucreaza la un pajero diesel.0767268283

Urmeaza-ti drumul! oricare ar fi el.

O intrebare pentru cei care au facut schimbarea asta mai curand, trebuie declarata la RAR modificarea?

Au fost cazuri in care masina inmatriculata, sau cu cartea emisa deja, a mers apoi pentru ITP dupa schimbarea volanului si s-a comentat ca e volanul schimbat?

Eu am intrebat acum si mi-au spus ca e bine sa fac schimbarea inainte de emiterea cartii, altfel trebuie schimbare in atelier specializat, factura,etc.

Am un Ford Sierra la care am facut asta acum vre-o 15 ani, si nu mi-a spus nimeni la ITP de volan, dar nu mai stiu cum e acum.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use