radubal77 Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 (editat) Re: Schimbare volan de pe dreapta pe stanga - Mitsubishi MK2 In urma cu un an si ceva au inceput cei de la RAR sa scrie in carte pt masinile cu volan pe dreapta "monopost destinat circulatiei pe partea stanga" si cam atat.Nu are nici o importanta la verificarea tehnica daca schimbi volanul de pe dreapta pe stanga atata doar ca ramane mentionat in carte,nu stiu exact ce se impune daca vrei sa steargi mentiunea respectiva din carte,daca faci conversia de pe partea dreapta pe stanga... Editat Aprilie 2, 2013 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: Schimbare volan de pe dreapta pe stanga - Mitsubishi MK2 Multumesc de raspuns, eu am inceput deja de sambata sa demontez masina, fac schimbarea de acum, sa nu mai apara probleme dupa. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: Schimbare volan de pe dreapta pe stanga - Mitsubishi MK2 In urma cu un an si ceva au inceput cei de la RAR sa scrie in carte pt masinile cu volan pe dreapta "monopost destinat circulatiei pe partea stanga" si cam atat.Nu are nici o importanta la verificarea tehnica daca schimbi volanul de pe dreapta pe stanga atata doar ca ramane mentionat in carte,nu stiu exact ce se impune daca vrei sa steargi mentiunea respectiva din carte,daca faci conversia de pe partea dreapta pe stanga... nu te supara..dar nu cred ca apare asa ceva in cartea de identitate :ha: monopost? Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate