Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trial sincron Peris 10-11 noiembrie 2012

Postări Recomandate

Dojo Motorsports oraganizeaza in perioada 10-11 noiembrie 2012 un concurs tip trial la Peris.

Concursul se desfasoara sub egida CNOR-FRAS,fiind obligatorie licenta de pilot si copilot.

Pentru cei ce nu detin licenta FRAS anuala aceasta se poate face la inscriere tip one event si costa 30E.(este necesara si o vizita medicala si asigurare care se fac tot la inscriere)

Sambata este ziua de calificari pentru trialul sincron,fiecare echipaj o sa parcurga doua manse de traseu contra cronometru,din cele doua manse se ia in considerare cel mai bun timp obtinut si primele 32 de echipaje in ordinea timpilor obtinuti se califica pentru sincronul din ziua doi.

Traseul este de o dificultate medie si se recomanda ca masinile sa fie echipate cu cauciucuri MT.

Sunt obligatorii castile de protectie si centurile de siguranta.

Rollcageul nu este obligatoriu.

Prezenta copilotului in masina este obligatorie deoarece are un rol important in cronometrarea (si nu numai ) fiecarei manse.

Pentru masinile standard organizam cate un trial in fiecare zi,fiecare echipaj o sa parcurga cate doua manse de trial.

Trialurile vor fi diferite in cele doua zile iar aici se vor cumula timpii din cele patru manse(doua din prima zi si doua din ziua doi) si cel mai mic timp cumulat castiga competitia.

Avem firma care asigura paza pe durata evenimentului asa ca masinile de concurs pot ramane in parcul de la Peris peste noapte.

Taxa de participare este de 200 lei de persoana.

Va asteptam la un weekend cu actiune si adrenalina :wink:

Editat de cfantana

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Trial sincron Peris 10-11 noiembrie 2012

Prezent!!

Sese+copiloata(?)

Primul a fost nemaipomenit, iar zona permite un trial lung si lat :))

Spor la treaba baieti !!

Ps: avem voie fara aripi ?

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Foarte tare ideea, am fost si eu la un trial la Peris acum vreo 2, 3 ani, a fost bine.

Dar de ce cu licenta FRAS?!?! Cu viza medicala si etc. dublati costurile doritorilor ca sa ce? Ce va impiedica sa faceti eveniment privat, terenul oricum am inteles ca e al cuiva, nu aveti nevoie de Romsilva sau alte autoritati ...

Inteleg la etapele din campionatul national, dar la genul asta de trial pe cuvantul meu daca inteleg de ce e nevoie sa platim cate 60 E de echipaj la FRAS si sa facem vizita medicala atata vreme cat posedam permis de conducere valabil, care presupune implicit si o stare de sanatate adecvata, ca altfel ti se anuleaza permisul!

Si nu sunt off topic, ca la evenimentul de la Peris ma refer :grin:

Mitsubishi Pajero
Link spre comentariu

Foarte tare ideea, am fost si eu la un trial la Peris acum vreo 2, 3 ani, a fost bine.

Dar de ce cu licenta FRAS?!?! Cu viza medicala si etc. dublati costurile doritorilor ca sa ce? Ce va impiedica sa faceti eveniment privat, terenul oricum am inteles ca e al cuiva, nu aveti nevoie de Romsilva sau alte autoritati ...

Inteleg la etapele din campionatul national, dar la genul asta de trial pe cuvantul meu daca inteleg de ce e nevoie sa platim cate 60 E de echipaj la FRAS si sa facem vizita medicala atata vreme cat posedam permis de conducere valabil, care presupune implicit si o stare de sanatate adecvata, ca altfel ti se anuleaza permisul!

Si nu sunt off topic, ca la evenimentul de la Peris ma refer :grin:

foarte bine punctat.....incet incet dispare si pasiunea celor cu mai putini bani ....pacat de astfel de evenimente :fr2

Link spre comentariu

Evenimentul se desfasoara sub egida FRAS.Stiu ca este un cost suplimentar pentru cei ce nu detin licenta dar ca si organizator am decis sa-l fac legal prin intermediul unui club afiliat la federatie (in cazul de fata Clubul Kamikaze din care fac parte)

Sunt constient ca este o perioada grea pentru multa lume dar astea sunt costurile de licenta pentru one-event.

Va multumesc pentru intelegere si am rugamintea ca eventualele polemici pe aceasta tema sa se discute intrun topic separat.

Echipa de organizare este echipa Dojo Motorsport (Ionut,Cornel,Tuparu),iar pe membrii Kamikaze ii invit la concurs :jp1

Toate cele bune si va astept la Peris :h5

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Discutiile despre taxa FRAS, va rog sa le continuati aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71634-Discutie-deschisa-legata-de-noul-comunicat-CNOR-cu-privire-la-evenimentele-cu-caracter-de-quot-prieteneasca-quot&p=831385#post831385

Va multumesc pentru intelegere !

Link spre comentariu

Mi a zis Mishu azi de evenimentul asta...

Asa ca vin si eu, poate si cu Mishule daca s-a recuperat putin cu piciorul :dr2

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

:br Tzuparu& team pentru initiativa.

Eu la Peris am luat microbul offroadului, am bagat saracu' X-trail nou la standard, ca auzisem eu ca Nissanul e masina smechera in offroad :wink:

Dupa 5 minute era tot bordul aprins ca pomul de craciun :ha::ha::ha:

Puneti-ma pe lista.

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Multumim Razvanuta :h5

Toata lumea s-a simtit bine la Peris data trecuta si sunt sigur ca o sa fie mai misto acum,o sa pregatesc ceva frumos :wink:

Asa ca Razvanuta vreau sa te vad pe lista de participanti :grin:

Editat de cfantana

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Multumim Razvanut :h5

Toata lumea s-a simtit bine la Peris data trecuta si sunt sigur ca o sa fie mai misto acum,o sa pregatesc ceva frumos :wink:

Asa ca Razvanuta vreau sa te vad pe lista de participoanti :grin:

Indubitabil :grin:

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

pentru mine si cred ca si pentru altii a fost cel mai frumos eveniment !!!!peris :h5 stiu ca dupa traseul de standard am facut si celalat traseu si atunci mi-am dat seama ca anumite plastice trebuie sa dispara :))):grin:

cum am spus-o atunci felicitari organizatorilor !!!!! o spun si acum RESPECT !!!

Link spre comentariu

Lista Gladiatorilor :grin:

1 Horatiu (castigatorul de la Impotmoliada)

2 Sese (castigatorul de la Peris )

3 Grigguti

4 Mrjv

5 Nessum

6 Piede (castigator al mai multori trialuri din campionatul 2012)

7 Superalfi (locul 2 in campionatul 2011 open)

8 Alf Dmax

9 Razvanuta (se bate la podium in campionatul 2012)

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Daca vine si Flash....orice s-ar intampla am sa vin, concurez si pe jos.

Flash....ti-am aruncat manusa. O mansa o facem impreuna:)))).....pierzatorul plateste un Pepsi:)))).

:daisazacaji5:

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Lista Gladiatorilor

1 Horatiu (castigatorul de la Impotmoliada)

2 Sese (castigatorul de la Peris )

3 Grigguti

4 Mrjv

5 Nessum

6 Piede (castigator al mai multori trialuri din campionatul 2012)

7 Superalfi (locul 2 in campionatul 2011 open)

8 Alf Dmax

9 Razvanuta (se bate la podium in campionatul 2012)

10 Flash (sa vedem daca da sau ia un Pepsi)

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Mircea ! tu de la un timp esti numai pe liste:grin:

Ce vrei Blondule, e an electoral!:grin:

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare