Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trial sincron Peris 10-11 noiembrie 2012

Postări Recomandate

Re: Trial sincron Peris 10-11 noiembrie 2012

Flash....perfect, ne vom intrece ne vom distra, ne vedem la Peris>:banana

Scuza-ma ca te intreb.....cine este baiatul asta care vorbeste cu tine aici pe 4x4 ??? Deci cine este Cristi Blondu ???

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Initial vroiam sa fac doua clase,una sincron si un standard.

Cum vad ca pana acum doritori de standard nu sunt ramane in picioare sincronul.

Daca pana la sfarsitul acestei saptamani nu se strang 32 de echipaje pentru sincron acest concurs nu o sa se tina.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vin si eu 80% (raspunsul clar spre inceputul saptamanii viitoare), dar numai sa nu puneti copaci in traseu ca nu mi-au ajuns aia de la Discovery :D

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Salut

As veni sa incerc modificarile la masina, insa nu inteleg rostul copilotului intr-un trial unde nu este nevoie nici de RB si nici de troliere.

Sens in care cheltuielile ( 200 ron x 2 plus 30 eur x 2 plus asigurari plus deplasatul masinii pe roti sau platforma, dupa caz) ajung la 800 -1000 ron pentru 3 -4 minute de "offroad".

Nu vreau sa par carcotas insa la banii astia spun pas, as veni insa daca taxele s-ar plati doar pentru pilot.

Poate in felul asta strangeti cele 32 echipaje necesare la start sau chiar mai multe.

Parerea mea, nu dati cu pietre.

Link spre comentariu

Cataline standard clar nu se tine ca esti singurul doritor pana acum,dar cu masina ta o sa poti face sincronul fara nici o problema.

Traseul e conceput ca o proba de open fara sa-ti distrugi masina,unde indemanarea cu covrigul sa-si spuna cuvantul :grin:

Cobra cu mare drag te astept la organizare,dar din cate vad eu nu se inghesuie lumea si nu cred ca il facem.

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

incepator in ale ofrodului.......... bineneteles fara licenta dar mas baga si eu la un standard sa vad ce poate batranul galloer daca mai sunt aamatori eventual vb cu organizatorii dupa concurs sa facem traseul asa intre prieteni.......si am o palinca dupa

Link spre comentariu

Pentru ca interesul pentru acest trial este mic,sunt aproximativ 15 doritori,anunt anularea evenimentului.

O sa mai facem o oncercare anul urmator,poate se strang mai multi participanti.

Cu respect,

Tuparu.

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare