Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

UNICHIP pt y61 cu motorul de 2.8

dansoare

Postări Recomandate

salut! am fost recent la mastertuner sa fac un dynotest patrolului meu. are 108 cai si 222nm(fata de 129 cai si 252nm cit da fabricantul). eu zic ca nu e rau pt o masina de 13 ani si incaltata cu roti ceva mai mari. nu m-ar deranja insa ceva putere in plus si mai ales ceva cuplu. mi s-a propus un UNICHIP-asta cica nu e nici chiptuning si nici tuningbox-ceva intre ele. ma intereseaza daca a folosit cineva la patrol y61 asa ceva si care sint rezultatele. pot aparea probleme cu calculatorul masinii? multumesc!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: UNICHIP pt y61 cu motorul de 2.8

Din ce am incercat eu pina acum, un "Cheaptunning" cum bine zicea Nissan4x4, nu merita sa te bagi la solutii ieftine. dai 120 euro pentru o cutiuta italieneasca care se leaga in paralel cu pompa de injectie.

Cutiuta asta face ceva (a crescut atit consumul cat si ceata neagra din spate), dar nu asa cum ma asteptam eu.

In plus sporul de combustibil trebuie suplimentat cu ceva aer in plus, adica turbo marit, si de aici incepe distractia.

Vorbeste cu Nea Luigi, parerea mea.

:dr1

PATROL Y61

Link spre comentariu

Incearca injectia cu apa + metanol. E mai "curata" decat chip-tunningul...parerea mea.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Am luat recent din Olanda un Patrol de 2,8 care are chip tunning pe ea.Nu stiu exact ce este .Este doar o cutiuta albastra de marimea unei carcase de caseta audio si nu scrie absolut nimic pe ea.De fapt are o eticheta arginie pe o latura, cu un cod.Este legata la turbina cu un furtun care la jumatea lui are un fel de filtru transparent( genul celor de benzina) si un manunchi de fire care pleaca in instalatia electrica a masinii.Dupa aspect cutiuta nu este chiar noua, are citiva ani.Ce pot spune este ca masina trage foarte ok iar comparativ cu doua Patroluri de 3.0 cu care am fost in probe, masina trage chiar mai bine.Plus ca motorul in 6 cilindrii suna mult mai bine.Singurul lucru(care cred ca e de la cutiuta) este undeva pe la 1700-2000 rpm, are un fel de ezitare de o fractiune de secuna, care se simte daca accelerez incet de tot.In demaraj normal sau mai puternic nu se simte.Banuiesc ca acolo e zona de turatie unde intra turbina.chip.JPG.5d57bce63efe7c0ab0751a2ae20b96c9.JPG

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare