Mirelax Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Salutare! Dupa o emotie strasnica cu un Samurai din 1991 (am fost in dreapta) m-am injectat si eu iar din mai 2012 sunt posesorul unui Suzuki Samurai (Santana) din 1999. Foarte mult am cautat o varianta de Samurai care sa fie cu putini km,FARA RUGINA,metal top si sa fie curat la interior. Am fost la un pas sa renunt la cautari insa ceva din mine dorea acest model de masina. Doar dupa 9 masini verificate am gasit "veveritoiul" mult visat.... Incerc sa incarc niste poze cu "Progenitura"..... Asa a aratat in momentul cumpararii. O sa atasez poze dupa asa zisul "facelift". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Asa arata acum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte cu bine! Dar parca lipseste ceva... Da, sigla galbena cu soparlica :grin: Daca-ti face placere hai joi la Cafeneaua Lulu. Noi ajungem pe la 20,00! Seara faina! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Sa ai parte de multa distractie cu veveritoiul :h5 ce cercei ai pus la arcuri?:grin: Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte cu bine! Dar parca lipseste ceva... Da, sigla galbena cu soparlica :grin: Daca-ti face placere hai joi la Cafeneaua Lulu. Noi ajungem pe la 20,00! Seara faina! Vin cu drag pentru ca vreau sa va cunosc! De aproximativ o luna l-am cunoscut prin oras pe Dl.Ludwig cu Samurai-ul rosu. Ce nu stiu insa unde e aceasta Cafenea? Ma poti ajuta? Numarul meu de telefon este:0744.381.401. Daca nu am voie sa postez aici numarul de telefon rog un administartor sa stearga postul si sa-mi accepte scuzele de rigoare. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Sa ai parte de multa distractie cu veveritoiul :h5 ce cercei ai pus la arcuri?:grin: Asta si doresc de la veverita,sa ma duca prin locuri unde n-am mai fost niciodata. In zona Sibiu-lui (si nu numai) sunt multe locuri de admirat.... Asta e singura inaltare ce am facut-o veveritei (cu exceptia cauciucurilor resapate profil Simex). Cereceii sunt facuti la Cluj - firma specializata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... frumoasa , sa o stapanesti fara probleme cat despre partea ''FARA RUGINA'' ai rabdare un pic -timpul le rezolva pe toate :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... frumoasa , sa o stapanesti fara probleme cat despre partea ''FARA RUGINA'' ai rabdare un pic -timpul le rezolva pe toate :grin: Indepartarea ruginei a fost primul lucru de care a beneficiat bijuteria. Pot spune ca am trecut prin saptamani interminabile de munca "chinezului batran". Am curatat mecanic ,am pensulat Kelfos (substanta aia ce vitrifica rugina - si chiar o face ) apoi grund si la imbinarea suprafetelor de tabla am dat cu mastic pensulabil iar in final am dat cu vopsea sau la podea cu antifon. Ce consider ca am mai facut bine dupa tot acest procedeu am dat cu ceara de cavitati in locuri unde intra doar umezeala si sau noroi. Am citit cu tristete pe forum ca oricat ai repara tabla in maxim doi ani rugina reapare. Asta va fi o provocare si pentru mine dar, din timp,dupa fiecare iesire o spal cu presiune si cred ca cel mai important sta parcata sub o copertina deci ploaia nu o atinge...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Sa te poarte sanatos si sa-ti aduca numai satisfactii:h5 Ce motorizare are 1298 sau 1328 ccm? SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Sa te poarte sanatos si sa-ti aduca numai satisfactii:h5 Ce motorizare are 1298 sau 1328 ccm? Multumesc frumos ! Are 1298 cmc , 51kw , 69 cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
storm Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Sa folosesti sanatos masina! Cerceii sunt cu gresoare? Cat costa? Editat Octombrie 23, 2012 de storm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Sa folosesti sanatos masina! Cerceii sunt cu gresoare? Cat costa? Nu sunt cu gresoare din pacate. Am dat pe ei 400 lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Sa folosesti sanatos masina! Cerceii sunt cu gresoare? Cat costa? Sincer, eu nu am auzit de cercei cu gresoare.Si, in general, cauciucul nu face casa buna cu vaselina/uleiul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Sincer, eu nu am auzit de cercei cu gresoare.Si, in general, cauciucul nu face casa buna cu vaselina/uleiul. Ba exista.....a pus Matake la J40......e adevarat ca bucsele erau din poliuretan..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44834-Toyota-FJ40-An-1977&p=533172&viewfull=1#post533172 http://forum.club4x4.ro/attachment.php?attachmentid=59246&d=1261650742 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Ba exista.....a pus Matake la J40......e adevarat ca bucsele erau din poliuretan..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44834-Toyota-FJ40-An-1977&p=533172&viewfull=1#post533172 http://forum.club4x4.ro/attachment.php?attachmentid=59246&d=1261650742 Ce bine aratau cerceii din ultimul link pe Samurai-ul meu insa conform celor scrise de "Minitehnicusro" ( pe care il salut cu respect) am pus deja suruburi de tendon Matiz la cercei,care au costat groaznic de mult ..... 12 suruburi duritate 10 si 12 piulite cu saiba bercuita undeva la 180 lei.... Multumesc pentru urarile de bine! Va salut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 (editat) Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... 12 suruburi duritate 10 si 12 piulite cu saiba bercuita undeva la 180 lei.... suruburile de tendon matiz erau pentru prinderea pe sasiu. in funtie de magazin, surubul ala trebuie sa coste pe la 3-4-5 lei iar piulita 2-3 lei. magazinele de piese daewoo le au in mod constant pe stoc. pentru cercei eu folosesc suruburi de M10x80 gr8.8 zincate si piulite cu saiba de plastic de blocare (nylock), pe care le cumpar de la hornbach la un pret foarte bun. folosesc bucse metalice fabricate la strungarul din cartier pentru a ajunge la diametrul interior al bucselor de cauciuc/plastic. Editat Octombrie 25, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... suruburile de tendon matiz erau pentru prinderea pe sasiu. in funtie de magazin, surubul ala trebuie sa coste pe la 3-4-5 lei iar piulita 2-3 lei. magazinele de piese daewoo le au in emod constant pe stoc. pentru cercei eu folosesc suruburi de M10x80 gr8.8 zincate si piulite cu saiba de plastic de blocare (nylock), pe care le cumpar de la hornbach la un pret foarte bun. folosesc bucse metalice fabricate la strungarul din cartier pentru a ajunge la diametrul interior al bucselor de cauciuc/plastic. Multumesc stimate Domn! Asta e , cei de la Daewoo din Sb m-au tapat de bani motivand ca cele doua repere au fost aduse pe comanda de afara...... Oricum lucrarea a iesit bine si pentru asta sunt multumit. Intre timp am montat si o bara metalica ( a fost pe un Samurai din Tg Jiu). Acum urmeaza troliul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Ma bucur ca v-ati gasit cu baietii din Sibiu! Nu am mai apucat sa-ti raspund la ultimul PM dar Zippo te-a luat deja in primire. Esti mai norocos ca mine, si mie mi-ar placea sa-i intalnesc :) Vad ca avansezi foarte iute cu masina, e evident ca esti virusat. E tare faina masina, in poze pare impecabila. Sa te bucuri de ea! Nu te necaji de rugina, daca ai facut cum ai zis ar trebui sa ai pace o vreme. Eu sunt cel care trebuie sa am grija, ca a mea are 11 ani in plus fata de a ta. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Ma bucur ca v-ati gasit cu baietii din Sibiu! Nu am mai apucat sa-ti raspund la ultimul PM dar Zippo te-a luat deja in primire. Esti mai norocos ca mine, si mie mi-ar placea sa-i intalnesc :) Vad ca avansezi foarte iute cu masina, e evident ca esti virusat. E tare faina masina, in poze pare impecabila. Sa te bucuri de ea! Nu te necaji de rugina, daca ai facut cum ai zis ar trebui sa ai pace o vreme. Eu sunt cel care trebuie sa am grija, ca a mea are 11 ani in plus fata de a ta. Aseara i-am cunoscut pe baieti la o cafenea in Sibiu. Sambata urc alaturi de ei pe "Prejba" un varf din zona noastra. Abia astept! Multumesc pentru urari! Legat de rugina cred ca timpul va decide daca ce am facut a fost bine. Te salut cu respect! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Sambata urc alaturi de ei pe "Prejba" un varf din zona noastra. Abia astept! Distractie placuta si nu uita si de poze, detalii :banana... asteptam la rubrica iesiri :grin: Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Pentru Samurai nu s-au facut si cred ca nici nu o sa se faca cercei cu gresoare. Cel putin firme consacrate in domeniu din SUA nu fac asa ceva pentru Samurai, dintr-un motiv simplu. Un Samurai nu depaseste 1000 kg, deci fortele de frictiune sunt mici. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Inseamna ca eu am un unicat:wink: al meu are gresoare la cercei, insa e adevarat ca cerceii sunt de wrangler.:grin: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Inseamna ca eu am un unicat:wink: al meu are gresoare la cercei, insa e adevarat ca cerceii sunt de wrangler.:grin: Am observat ca la incrucisari puternice desi unse bucsile din cauciuc de pe spate scartaie enervant de tare,insa pe fata la cercei am pus din poliamida iar cu acestea nu am probleme. Pe 26 Oct.2012 am fost intr-o "plimbare" (Vf.Cindrelu,Iezerul Mic,Iezerul Mare via Paltinis). Pot spune ca reductorul de 410 face toti banii , ce conteaza e sa ai aderenta si ,eventual, macar un diferential blocabil.....(ce vise). Costuri reduse ar fi fost daca se putea adapta pe 413 blocantul (frana de mana) de pe puntea spate de la Samurai-ul 410. Nu a incercat nimeni sa faca piesele necesare pe strung si sa poata inova/inventa un blocant spate MECANIC - inspirat de pe 410? Mare provocare ..................... Asa arata acum "Samuela"..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucs Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... cumperi punte de 410 de la dezmembrari, nu ai cum sa adaptezi sistemul la puntea de 413 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 (editat) Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... S-a stapaniti sanatos acaretul :h5 . Despre blocantul spate care a venit din fabrica pe 410 am citit ca nu a fost unul foarte stralucit pentru ca tot ii se tocea dintii... Cu respect, Teodor. Editat Octombrie 28, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate