Mirelax Postat Octombrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... cumperi punte de 410 de la dezmembrari, nu ai cum sa adaptezi sistemul la puntea de 413 Am gasit o astfel de punte insa foile de arc erau late de 4 cm iar la mine sunt de 5 cm.Masurand distanta intre arcuri (pe lungimea puntilor) era o diferenta de aproximativ 8 cm,fapt ce inseamna ca prinderea pe sasiu era problematica. Am inteles ca nici rapoartele de la 410 la 413 nu sunt identice,deci si fata trebuie modificata.Cardanele la 410 sunt foarte subtiri. In concluzie traiasca blocantul pneumatic........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Puntile difera si la lungime...~6cm mai mare 413 decat 410 Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Noiembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Puntile difera si la lungime...~6cm mai mare 413 decat 410 Asta presupune,pentru a potrivi rotile ,adaugarea unor flanse distantiere la fiecare capat ....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Puntile de Sj 410 sint mai inguste cu 6 cm decit la Sj413.Alte rapoarte in grupuri, planetare mai firave( mai subtiri).nimeni nu a pus pe Samurai punti de Sj 410, dar invers, da . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Puntile de Sj 410 sint mai inguste cu 6 cm decit la Sj413.Alte rapoarte in grupuri, planetare mai firave( mai subtiri).nimeni nu a pus pe Samurai punti de Sj 410, dar invers, da . Multumesc PYZ ! Acum studiez problema autodeblocantului..... E mult mai lesne la pret si oricum eu folosesc masina numai in off road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 (editat) Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Acum studiez problema autodeblocantului. am eu si atat cit am putut sa-l testez merge senzational. am spartan luat de la lowrange.com, cu tot cu transport, vama si tva am platit 900 de ron. pe forumuri la americani se vorbeste ca este mai rezistent si mai putin zgomotos decit lockright de la powertrax. Editat Noiembrie 3, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: S-a mai nascut o "Veverita"in zona Sibiului...... Acum studiez problema autodeblocantului. am eu si atat cit am putut sa-l testez merge senzational. am spartan luat de la lowrange.com, cu tot cu transport, vama si tva am platit 900 de ron. pe forumuri la americani se vorbeste ca este mai rezistent si mai putin zgomotos decit lockright de la powertrax. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate