Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Senegal - impresii ?

gusteru

Postări Recomandate

Re: Senegal - impresii ?

deocamdata nu am plecat, abia am trimis masinile. noi plecam peste 2 zile, 6 ore si 23 minute

Bafta si sa va intoarceti cu bine.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Drum bun si distractie placuta.

Asteptam impresii de calatorie.

gusteru@ - se poate sa imi dai ceva informatii despre modalitatea prin care ati trimis masinile

ZULU

44 Africa

TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove!

Link spre comentariu

Drum bun,domnu" sa ne incinti si pe noi din cind in cind daca gasesti ceva net,si sa nu fii zgircit cu pozele.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Multumesc pt informatiile legate de CPD.

Nu uita:

- bere ieftina... in Spania, nu ne-a intrebat nimeni la trecerea in Maroc dar ne-au puricat la intrarea in Mauritania (nu am dat bacsis)

- multicele radare in Maroc (ascunsi pe dupa copaci...)

- motorina ieftina in... Sahara de Vest, tot aici, pe drumul de coasta prin sate am gasit peste fff bun la micile restaurante pt tiruri / benzinarii

- asigurare auto ok la vama la intrarea in Mauritania precum si curs de schimb civilizat pt ougyaa (a doua cladire pe stanga) si de dat un mic bacsis la soldatul care face actele pt auto - nu este necesar CPD

- multe copii dupa pasaport pt economie de timp la check-point-uri, inclusiv in Mauritania

- sosea fff buna Nouandibou - Nouachott daca nu preferi traseul prin Banq d'Arguin (recomand si ocolirea spre est prin Guelb er Richat - Oudane, pista paralela cu linia de tren daca aveti timp, vezi Gandini...)

- lipsa tantari pana in Nouaschott

- nu se obtine viza de Senegal nici din Maroc, nici din Mauri pt straini

Bonne route... Insallah!

Link spre comentariu

deocamdata nu am plecat, abia am trimis masinile. noi plecam peste 2 zile, 6 ore si 23 minute

Bafta multa!

Astept cu mare interes detalii despre trimiterea masinilor si mai ales cum a fost in portul destinatie.

TLC KDJ120
Link spre comentariu

Cred ca am fost pe langa cu recomandarile pt Maroc si Mauri avand in vedere ca trimikteti masinile (masina) cu vaporul. Scuze.....

Care este portul de destinatie?

Cat a costat / masina sau container?

Cu ce agentie de shipping sau prin ce metoda faceti asta?

Multumesc...

Link spre comentariu

zulu/ radui - masinile le-am trimis cu un camion specializat pentru masini. pentru 1049 euo inclusiv taxe de masina le-a luat din fata casei si le gasesc in fata hotelului in malaga. de acolo pe roti. pretul cam mare, dar tot acolo ajung si cu motorina, taxe de drum hoteluri, etc plus cistig 3 zile. probabil la voi e mai ieftin. transportul la dakar nu era decit ro-ro, si nu vreau sa las pe cineva sa imi miste masina. containere gasesti numai pina in abijan.poate la tura urmatoare

marius c - multam de sfaturi, pe aia cu bautul nu le avem ( eu sint abautor, afumator, afemeiat), rablele noastre sint antiradar - una e din 85 suna din 65- prea incete. dar pe aia cu asigurarea nu o stiam.buna informatia

regimul de vize pentru senegal s-a schimbat. se aplica online, costa 53 euro si se ridica de la bruxelles, berlin, paris si madrid, sau din mauritania. poti sa vii cu aplicatia si cu aprobarea obtinuta online direct la granita in rosso. diama nu are posibilitati de amprentare.

mai nou viza de mauritania se obtine si la granita. cind verific personal va dau un semn

Link spre comentariu

Multumiri pentru raspuns.

Pana reusim si noi sa facem o astfel de calatorie vom trai experienta alaturi de voi.

Calatorie placuta si fara incidente

O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat
Link spre comentariu

Azi am ajuns in haosul din noukchott, am gasit un auberge repede si am luat un taxi sa ajungem la o banca. Daca nu mergeam la wc inainte as fi umplut nadragii. Dar e parte din experienta africana. Atentie amatorilor, in mauritania nu functioneaza decit visa, celelalte carduri nu sint acceptate.

Maine o luam spre senegal

Link spre comentariu

Drum bun si sa auzim numai de bine!

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Craciun fericit si voua si un An Nou imbelsugat!

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare